Hiç mi sevmemiş beni?

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
arkadaslar yardımınıza cok ihtiyacm var.bnm bundan 1 ay önce gayet güzel giden bir ilişkim vardı aslında basta olumlu bakmadıgım arkadas olarak gördüğüm birydiii ama nasıl oldysa basladıı ve ben uzun bir zamandan sonra ilk defa birini sevdm aslnda ilişkmz 3bucuk ay sürdü fazla değil ama uzun zamandr kımseye hisstmedğim seyleri onda hssettm ve devam etseydi de eminim daha da artacaktı hislerim.cıkarken bi kaç kez ufak tefek sebeplerde ayrılmstm ama o hepsnde geri dönmek istedi.peşimden baya bi koştu.acıkcası tüm bunlardan sonra onun beni sevdiğine inandım.cünkü yüzsüz gibi her defasında geri dönmek istiyordu benim ayrılmama ragmen.ayrılıklarımzda sabhtan aksama kadar mesajlar atıyodu.üzgün görünüyodu.daha bir çok şey var aslında.fakat bu ayrılıkların hepsi kısa sürmüştü.
Her nese işte 1 ay önce birlkteyken telefonunun taslaklar bölümüne girdm orda eski tarihte yazılmıs bir şiir buldum acıtıgımda elimden telefonu aldı ve okutmak istemedi cok önceden eski sevgilime yazmstım dedi ben de cok fevri davrandım ve ben gidiyorum dedim evet cok sacmaladım biliyorum ortada fol yok yumurta yok eski bir mesaj sadece ama ne biliyim orda kötü hissettim. basta engel oldu gitmeme sonra 2.kez gitmek istedğimde bir şey diyemedi artık. beni bırakırken yüzüne bile bakmadım,ardından benim için bittiğini ima eden bi kaç kötü mesaj attım o ise daha sakin daha takmıyor havalarında gibiydii.sadace üzgün oldugunu neden böyle yaptıgımı falan sordu.ama cok uzatmadı.ertesi günü ben biraz pismanlkla aradım ve cok kötü oldugumu söyledim o ise uykum var yatcm bunlar şimdi mi aklına geldi tarzından şeyler söyledi.gercekten o kadar kötü oldum ki ben cok kötü bir halde onu aradım,o ise hiç bir şey söylemedi olumlu olarak.sonra ben de bıraktım tabi bir daha aramadım ondan bekledim hep.. mecburen beraber oldgumz ortamlar oldu orda yüzüme dahi bakmadı.her zaman gayet neşeli ve mutlydu gören arkadaslarm bile bi sana bak bi ona hic takmıyo sen hala üzülüyosun dediler.dısardan insanlar bile bunu gayet iyi görebiliyordu.sonuç olarak 1 ay gecti ve ondan hala bir haber bir msj yok.bu durum okadar üzüyor ki beni ne yediğimden ne de içtiğimden bişey anlıyorum.her zaman elim telefonda msj attı atcak diye bekliyorum 1 aydan fazla oldu ve ben hala böyleyim.gercekten cok farklı biri oldu sanki artık hic takmıyor.sizce neden böyle olduu?hiç mi sevmemiş beni yoksa kafasında bitirmiş mi o günden sonra..?ama seviyo olsa bile bu kadar süredir nasıl dayanıoo hiç mi özlemiyoo.cok kötüyüm.düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim

arkadaşım dicek bişey bulamadım ama üzülerek söylyorum sevmemiş seni,, zamanla seninde yüzün onun gibi gülecek herşeyi olruna bırak,, takmamamya çalış öyle görün mutlu görün ki daha çabuk yaran kabuk bağlasın:26:

ben de sevmediğini düşnüyorum aslnda yoksa naasıl bi anda bu kadar değişti önceden peşimde kosup deliler gibi dönmek isterken bi anda böyle olması insanın aklına baska bir şey getirmiyor sevmemiş işte..of cok zor durumdayım karsı tarafın seni takmaması kadar agır bir şey yok bence..

başka bır kız bulmuştur bence sende takmıyormuş gıbı görün bakalım sonu ne olacak

Son düzenleme:
cnm seni üzmek istemem ama demekki senin onun için bi anlamın yok ki böyle yapıyo eğer anlamın olsa sevseydı dönerdi böyle bi nedenden dolayı seven insan takmamazlık yapmaz 1 ay olmuş dönmek isteyen şoktan dönerdi diyorum yada senden bir şeyler bekledi belkide bekliyo ama ses çıkmayınca belkide ondan geri dönmedi diğeri bende senin yerinde olsam böyle eski sevgiliye ayit bir şey gördüğümde bozulurum hayırlsıı olsun cnm sıkma canını sen daha bunu üstünden atlatamamışsın

ona bunu yaptıgımın ertesi günü yaptıgımın yanllıs oldugunu söyledm zaten..ama ondan pek olumlu bi şey gelmeyince ben de hic aramadım sormadım.evet cok haklısınz kızlar bu kadar zaman olmus.bundan sonra bosa bklemenin de bi alemi yok sanrım bi insan bu kadar değişiemezdi yanii

aynen cnm bak sen bizi dinle kendini umutlandırma umutlandıkça umudun kırılacak üzülen sen olacaksın kendini toplamaya çalış

Allahtan hayatnda suanda hala yeni biri yok bu bilee yeter bana eğer olursa bu kadarını kaldıramam heraldeee

artık unutmaktan baska carem yok sanırım

ewt cnm öncellikle bunu kabullen ve önce bunu beyninde bittirmelisin ki kalbindede bittsin tatlım geçicı bu gececek emin ol şu an geçmeyecek gibi geliyo ama geçecek tatlım sadece sabır

ewt cnm öncellikle bunu kabullen ve önce bunu beyninde bittirmelisin ki kalbindede bittsin tatlım geçicı bu gececek emin ol şu an geçmeyecek gibi geliyo ama geçecek tatlım sadece sabır

umarım dediğin gibi olur cnkü böle bir umursamazlıgı kendime yediremiyorum.cok tesekkürler..

"erkekler nazlı kızları sever sorunlu olanları değil". bunu unutma sakın unutma. Daha karşına niceleri çıkacak. amaaaannn oda kimmiş diyeceksin. Ama ilişkilerinde "Hatalı" olan olmak istemiyorsan bundan sonra daha dikkatli davranmalısın. Yenisine sağlık

ee adamın canına taketmiş yeterince süründürmüşsün zaten daha naapsın sen yine bitti demişsin ve hala aramasını bekliyosun aslında egonu tatmin etmek istiyosun bence onu sevdiğinden değil...

fazla naz aşık usandırır derler
gereksiz kapris çok yaptıysan senin peşinde koşmaktan bıkmıştır ve çocukça gelmiş olabilirsin
açıkçası bana da abartılı geldi yaptıkların
tabi gerçekten seven biri herşeyine katlanır demek ki hevesmiş onunkisi

Onun seni sevip sevmediğini bilemeyiz. Ama sen bu ilişki için çırpınırken o çaba sarfetmiyorsa demek bir şeyler bitmiş..

Zorlamayla olmaz bu işler..

Daha fazla üzerine gitme bence bu çocuğun..

Olmuş bitmiş demekki..

EyvAllah de, devam et yolunaa.

ben de hic bir şey yapmıyorum zaten üzerine falan gittiğim yok yani onun.kendi içimde yasıyorum üzüntümü.

"Sevmemiş" olduğunu düşünmüyorum...

Neticede onca alternatif varken sizin için uğraşmış, kavgalarda sizin tabirinizle "yüzsüzce" peşinizden koşmuş... Siz de -bunu genelde erkekler düşünür- çantada keklik gibi görmüşsünüz ilgi ve sevgisini, hor kullanmışsınız...

Size güvenmesi için bir sebep yok... Düşünsenize, her tartışmada arkasını dönüp giden biriyle kim ciddi bir şeyler düşünür ki? Bir yerde nasıl olsa siz onu terk edeceksiniz, böyle davrandığınıza göre onu sevmiyorsunuz diye düşünüp pes etmiştir muhtemelen...

Eğer sevgisini "idareli kullansaydınız", onu her durumda anlayışla karşılasaydınız ve üstüne bunları yaşasaydınız "sevmemiş, değmez" diyebilirdik ama şu halde "bıktırmışsınız" diyorum...

Ondan ziyade sizin duygularınızı tartmanızda fayda var... Hadi onu "demek gerçekten sevmemiş" diye nitelendirelim, siz gerçekten seviyor olsanız "ufak tefek sebeplerle ayrılmaz, peşinizden koşturmaz, kaybedince değerini anlamak yerine kaybetmekten korkardınız"... Şu durumda zamana bırakmak en iyisi... Ben diğerlerinin aksine size güzel duygular beslediğine ve tekrar denemek isteyeceğine inanıyorum... Tabii sessiz kalmaya devam eder ve ondan ses geldiğinde doğru hamleyi yaparsanız... Umarım siz de onunla yahut bir başkasıyla yaşayacağınız ilişkide bundan böyle daha ılımlı, daha makul davranırsınız... Siz ona kendini yeterince değerli hissettirmeden, sevildiğini düşündürmeden onun sevgisinden asla emin olamazsınız...

durumu cok güzel özetlemişssiniz aslında.yazdıklarınızı baya bir düsündüm.benm de haksız oldugum nokta cok orda hemen bitirmemem gerekiyordu cok fevri davrandım.ama ertesi günü dönüp pişman oldugumu onu çok sevdiğimi bi çok kez söyledim telefonda o ise hiç alttan almadı,geçiştirdi ben barısmak için cabalarken ve haksız oldugumu söylerken gayet bastmişim gibi davrandı cok deil 1 gün sonra hatamı anlayp özür diledm zten bu durum benim kafamı karıstırıyor işte ben ona dönüp özür dilemişken onun hiç bişey olmamıs gibi davranması ardından bska bir yerde gördüğümde de gayet mutlu olması..hatta gereğinden fazla mutluydu..en azından bi kaç gün üzülseydi. onun yaptıgı da cok ayıp değil mi ben hatamı anlayp özrümü diledim sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…