ona bunu yaptıgımın ertesi günü yaptıgımın yanllıs oldugunu söyledm zaten..ama ondan pek olumlu bi şey gelmeyince ben de hic aramadım sormadım.evet cok haklısınz kızlar bu kadar zaman olmus.bundan sonra bosa bklemenin de bi alemi yok sanrımbi insan bu kadar değişiemezdi yanii
artık unutmaktan baska carem yok sanırım
ewt cnm öncellikle bunu kabullen ve önce bunu beyninde bittirmelisin ki kalbindede bittsin tatlım geçicı bu gececek emin ol şu an geçmeyecek gibi geliyo ama geçecek tatlım sadece sabır
başka bır kız bulmuştur bence sende takmıyormuş gıbı görün bakalım sonu ne olacak
"Sevmemiş" olduğunu düşünmüyorum...
Neticede onca alternatif varken sizin için uğraşmış, kavgalarda sizin tabirinizle "yüzsüzce" peşinizden koşmuş... Siz de -bunu genelde erkekler düşünür- çantada keklik gibi görmüşsünüz ilgi ve sevgisini, hor kullanmışsınız...
Size güvenmesi için bir sebep yok... Düşünsenize, her tartışmada arkasını dönüp giden biriyle kim ciddi bir şeyler düşünür ki? Bir yerde nasıl olsa siz onu terk edeceksiniz, böyle davrandığınıza göre onu sevmiyorsunuz diye düşünüp pes etmiştir muhtemelen...
Eğer sevgisini "idareli kullansaydınız", onu her durumda anlayışla karşılasaydınız ve üstüne bunları yaşasaydınız "sevmemiş, değmez" diyebilirdik ama şu halde "bıktırmışsınız" diyorum...
Ondan ziyade sizin duygularınızı tartmanızda fayda var... Hadi onu "demek gerçekten sevmemiş" diye nitelendirelim, siz gerçekten seviyor olsanız "ufak tefek sebeplerle ayrılmaz, peşinizden koşturmaz, kaybedince değerini anlamak yerine kaybetmekten korkardınız"... Şu durumda zamana bırakmak en iyisi... Ben diğerlerinin aksine size güzel duygular beslediğine ve tekrar denemek isteyeceğine inanıyorum... Tabii sessiz kalmaya devam eder ve ondan ses geldiğinde doğru hamleyi yaparsanız... Umarım siz de onunla yahut bir başkasıyla yaşayacağınız ilişkide bundan böyle daha ılımlı, daha makul davranırsınız... Siz ona kendini yeterince değerli hissettirmeden, sevildiğini düşündürmeden onun sevgisinden asla emin olamazsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?