• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mş yok kaynanasını görümcesini eltisini seven :)

tatatam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
187
5
38
33
Ankara
cidden merak ediyorum forumlara bakıyorum hep bi anlaşamamazlık hiç mi yok ben kaynanamı annemden ayırmıyorum diyen hiç mi yok görümcelerim eltilerim kardesm gibidir diyen.. vallahi ben diyorum çok yeni ondan mı bilmiyorum ama hepsi çok kıymetli çok değerli ve hepside gercekten bi tane.. onlarda benim için böyle düşünüyor biliyorum çünkü bunu hissettiriyolar.. hep mi mutsuzsunuz hepmi bi anlaşmamazlık var.. merak ettim doğrusu..:6::6::6::6:

Ben mesela, çok seviyorum...
:nazar::nazar:

Not: Eltim yok. :1: Olsa sevmezdim.. :1:

Son düzenleme:
BDV'de ben eltimi kaynanamı seviyorum diye konu açmak garip olacağından sadece sevmeyenler açıyor haliyle siz de sadece onları görüyorsunuz yoksa sevenler tabi ki vardır.

Benimde eltim yok hic olmayacak:)
Kayinvalidemi cok severim.ayni site icerisnde oturmamiza ragmen hic sikbogaz etmedi.cok anlayisli yardimsever.allah razi olsun ondan.uc gorumcem var.onlarlada hic sorunum olmadi.anlasiyoruz:)sadece kucuk gorumcem biraz simarik ama bana zarari yok.ailesine karsi.oda nazar boncugu;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kayınvalideme ilgili açtığım canım kayınvalidem isimli bir konu var ben eşimin ailesini kendi ailemden çok dahafazla seviyorum çünkü ben her kötülüğü bizzat kendi ailemden gördüm
Eltilerim maalesef beni sevmiyorlar bunu biliyorum sebebse herkesin beni sevmesi ve birbirlerine övmesi sanırım
Ben eşimle ilgili en ağır sınavları verirken de en büyük desteği eşimin ailesinden gördüm
Hiç incinmedim ve incitmedim hamdolsun

benım annem mutahassıp olgun sade şeyleri seven biridir
kaynanam ise aynı ben gibi sadeliği hiç sevmez herşeyde abartıya kaçar
bende öyleyim
kaynanamla annemden daha çok uyuşuyoruz o yüzden çok severm
ama elbette ele duydugun sevgi sandan olmuyo yandan oluyo

Benim kayınvalideme ilgili açtığım canım kayınvalidem isimli bir konu var ben eşimin ailesini kendi ailemden çok dahafazla seviyorum çünkü ben her kötülüğü bizzat kendi ailemden gördüm
Eltilerim maalesef beni sevmiyorlar bunu biliyorum sebebse herkesin beni sevmesi ve birbirlerine övmesi sanırım
Ben eşimle ilgili en ağır sınavları verirken de en büyük desteği eşimin ailesinden gördüm
Hiç incinmedim ve incitmedim hamdolsun

ne güzel benim annemle yengem mesela hiç anlaşamaz daha doğrusu yengemden kaynaklı anlaşmak istememesı.. onları görüyorum annem herseyıne koşar yengem secdeye yatıp beddua eder.. burdada herkes dertli gibi ondan yazdım açıkcası :))

Bu konuda şanslı olanlardanim bende kayinvalide mi seviyorum oda beni :))
Gorumcem eltimde yok

Allaha şükür kayınvalidemi de görümcemi de severim. Zaten kilometrlerce uzaktayz hepimiz birbirimizden. Yılda 3 5 defa görüyoruz birbirimizi. Beni sevdiklerini hep hissettirirler.

Son düzenleme:
Kayinvalidem disinda hepsini cok severim. Sagolsunlar. Onlar da beni sever bilirim. Kayinvalidemin karakterinden dolayi iki oglundan baska seveni yoktur zaten. Kendi eder kendine eder umrumda degil.

bende seviyorum kaynanamı ve 2 görümcemi. eltim yok olmucakta. ama kaynanam evlidiğim zaman benden carsafı görmek istedi o davranışı beni çok kırmıştı ve korkmuştum ozaman bana iyi davranmıcakmı kötülük yapar bu bana diye hep düşünmüştüm ama öyle olmadı o davranışından başka kötü bi davranışını görmedim hep iyi davrandı deger verdi henuz 4 aylık evliyim bende onları hiç kırmadım değer verdim şimdilik bi sorun yok en çokta büyük görümcemi seviyorum çok yumusak naif bi insan küçüğü biraz şımarık gibi ama beni hiç kırmadı bende onu. sadece onlarda ben sofrayı toplarken ve bulaşıkları akıtıp yerleştirirken o hiç yardım etmiyo bi tabak bile kaldırmıyo bu davanışına biraz sinir oluyorum ama bunu normaldede yapmışyomuş zaten ne ablasına ne annesine yardım etmezmiş o yüzden sorun yapmıyorum artık belli etmedim hiç buna bozulduğumu

Son düzenleme:
Back
X