hic mucizelere sahit oldunuz mu ?

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.321
398
Diğer
hep tv lerde izleriz yada gazetelerde okuruz mucize yasam öykülerini
cok merak ediyorum acaba gercektede icimizde de var mi bu günlere gelmem mucize diyenler ya da cok yakinindakine tanik olanlar
ne bileyim cok sefil bir hayat sürerken simdi cok zengin olanlar,ya da kendisinden hic beklenmedigi halde cok önemli basarilara imza atanlar
yani nerden nereyeee dediginiz durumlar var ? yerimseniben

Yok olmadı..
Nefes almamız mucize deyip avunuyorum işte..:delphin:

Ozaman ılkı bendenn

ılkokul ÇaĞlarındaydık
bı dÜĞÜndeyız ablam ve arkadaŞı su ıÇmeye gıtcekmıŞ bende gelıcem dedm.ablam kızdı ehh be dedı kuyruk gıbı peŞımdesın sen kal dedı bana. Zaten ıÇıme kapanıktım pek arkadaŞ Çevrem yoktu.o an kaynar sular dÖkÜldÜ baŞımdan aŞaya.dedımkı ıÇımden allahım Öyle bı ders verkı ablama benı ne kadar ÜzdÜĞÜnÜ anlasın.ÇÜnkÜ ıÇıme oturdu kuyruk gıbı demesı.normalde bÖle davranmazdı aslında. Aynı gece rÜyasında ÖrÜmcek doluymuŞ etrafı ve en korktuĞu bÖcek ÖrÜmcektır.ÇıĞlıĞı basar yanı.bı yerde kapalı kalmıŞ ve ÖrÜmcekler ÜstÜne gelıyomuŞ.neden gelıyosunuz uzak durun benden demıŞ.onlarda sen bırını Çok ÜzdÜn Çabuk ÖzÜr dıle dıyolarmıŞ.bunu bı anlattı tabı bız salya sÜmÜk aĞladık ve bıdaha da kımseye bıŞey demedım
bence bu mucızeydı.

Iyi oldu canim böyle bi konu acman...
bende böyle bi konu acmayi dusunuyordumkaydirigubbakcemile5
evt, ben mucizelere inanirim görmedim, duymadim ama cok inancliyim cunku...:kedi:

Ozaman İlkİ bendenn

İlkokul ÇaĞlarındaydık
bİ dÜĞÜndeyİz ablam ve arkadaŞı su İÇmeye gİtcekmİŞ bende gelİcem dedm.ablam kızdı ehh be dedİ kuyruk gİbİ peŞİmdesİn sen kal dedİ bana. Zaten İÇİme kapanıktım pek arkadaŞ Çevrem yoktu.o an kaynar sular dÖkÜldÜ baŞımdan aŞaya.dedİmkİ İÇİmden allahım Öyle bİ ders verkİ ablama benİ ne kadar ÜzdÜĞÜnÜ anlasın.ÇÜnkÜ İÇİme oturdu kuyruk gİbİ demesİ.normalde bÖle davranmazdı aslında. Aynı gece rÜyasında ÖrÜmcek doluymuŞ etrafı ve en korktuĞu bÖcek ÖrÜmcektİr.ÇıĞlıĞı basar yanİ.bİ yerde kapalı kalmıŞ ve ÖrÜmcekler ÜstÜne gelİyomuŞ.neden gelİyosunuz uzak durun benden demİŞ.onlarda sen bİrİnİ Çok ÜzdÜn Çabuk ÖzÜr dİle dİyolarmıŞ.bunu bİ anlattı tabİ bİz salya sÜmÜk aĞladık ve bİdaha da kİmseye bİŞey demedİm
bence bu mucİzeydİ.

gercekten cok ilgincmis keske hep olsa böyle seyler de kimse kimseyi üzmeye cesaret edemese bilmiyorumkismile

Iyi oldu canim böyle bi konu acman...
bende böyle bi konu acmayi dusunuyordumkaydirigubbakcemile5
evt, ben mucizelere inanirim görmedim, duymadim ama cok inancliyim cunku...:kedi:

tesekkür ederim
bende hic mucize görmedim duymadim ama inanmak istiyorum

Mucize sayilir mi bilmem ama, bazen ruyamda ertesi gunu goruyorum. Bunun en net ornegini bir kac gun once yasadim. Dun bir yazilim vardi ve ben gunlerdir bu yaziliya calismistim. Yazilidan birkac gun once ruyamda yazilidan kac aldigimi gordum, ve dun gercekten de ruyamda gordugum notu aldim. Hala etkisindeyim.

Dualarim ve beddualarim tutar. Beddua etmem ama cocukken babam beni dovmustu, ben de "insallah isten kovulursun" diye beddua ettim icimden dusunmeden. Ertesi gun isten cikarildi. Bunun gibi birsuru ornek vardir bende.

Her annenin bebegi gibi.. oglumun karnimda büyümesi .. dogmasi.. benim icin en büyük mucize :asigim:

napiim yhaa cok klasik ama icimden geldi bunu yazmak :))

ve sunu anlatmak istiyorum..

5 aylik Hamileyken anneannemi kaybettimm..

hamileligimin son ayinda sürekli kafama takilan bir soru vardi..
bebegim esmermi sarisinmi olacak..
cok merak ediyordum..
bir gece uyur uyanik yataktayim.. birden odada birsey hisettim..
anneannem geldi dedim ... hatta esime de söyledim. sus korkutuyosun beni dedi.
uzatmadim.
yanagimda bir buse hissettim.ve sonra gitti.
sessizce agladim.

aradan bir kac gün gecti.ve rüyamda anneannemi gördüm.
elini karnima koydu.
sari olacak kizanin deyip gülümsedi.

ve gercekten sarisin oglum!

Yasadigim tek mucize guzel kizimi zorlu gecen hamilelikten sonra kollarima aldigim andi....baska da olmadi..

bebeğimin ikimize de birşey olmadan dünyaya gelmesi ve halen sağlıklı bir şekilde nefes alıyor olması..
benim içn mucizenin adı..

tabi oda mucize hatta görmemiz duymamiz nefes almamiz bile
ama benim kasteddigim daha farkli
bir anda yada zamanla bambaska bir hayata her insanin basina gelmeyecek kadar güzel olaylara kavusan var mi diye merak ettim

her sanisemiz mücizeyken bu nasıl bir sorudur böyle aldığımız her nefes ... hissettiğimiz her duygu baktığımız gördüğümüz her yer herkez ..... koca bir geceden sonra uyandığımız o an ve tekrar o koca bir günü gecirebilmek... konuşabilmemiz .... duyabilmemiz .....ağlayabilmemiz ve hatta evimizin kapısı çalınca o kapıyı açabilecek güce sahip olduğumuz da bir deil mucize o kadar çok mucizelerle doluyuz ki yeter ki değerini bilelim bu saydıklarımın bir tanesini yitirrseniz işte o zaman anlarsınız

her sanisemiz mücizeyken bu nasıl bir sorudur böyle aldığımız her nefes ... hissettiğimiz her duygu baktığımız gördüğümüz her yer herkez ..... koca bir geceden sonra uyandığımız o an ve tekrar o koca bir günü gecirebilmek... konuşabilmemiz .... duyabilmemiz .....ağlayabilmemiz ve hatta evimizin kapısı çalınca o kapıyı açabilecek güce sahip olduğumuz da bir deil mucize o kadar çok mucizelerle doluyuz ki yeter ki değerini bilelim bu saydıklarımın bir tanesini yitirrseniz işte o zaman anlarsınız

Canim cok guzel ifade etmissin, cok haklisin,yazdiklarin hepimizin kulagina kupe olsun....kaydirigubbakcemile3

Back
X