hiç olmayacak insana aşık olmak

gmzylmzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
120
7
18
İstanbul
kızlar ya hiç olmayacak insana aşık oldum aramızda 7 yaş var ve ben nasıl olduda ondan etkilendim bilmiyorum. karakteri oturuşu kalkışı herşeyi mukemmel sanırım bu yuzden etkilendim ondan ve ben durup dururken bu 7yaşı aileler sorun yaparsa neler yapacağımızı bile dusunmeye basladım. vazgecmeye calısıyorum ama adamı görünce kalbim çıkacak gibi oluyor. içimden olmayacak birşey için heveslenme onun senden hoslanması ımkansız dıyorum olmuyorrrr. sizce 7 yaş abartılacak kadar çok mu :/ aslında aramız oldukça iyi ve surekli bana bakarken yakalıyorum ama bilemiyorum ya fikirlerinizi almak istedim..

Benim erkek arkadaşımla 7 yaş var aramızda ve evlilik yolundayı senin yaşın mı çok küçük ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım ailenizde bütün evliler yaşıt yada etrafınızda

Senin kafana takılan sadece yaş değil bence.. Başka birşeyler daha varmış gibi seziyorum ??

Arkadaşım 7 yaş abartılcak bi yaş aralığı değil bide o büyükmüş kaldı ki artık kadın 10 yaş bile büyğk olsa abes kaçmıyo normal görenler var doğalda buluyorum şahsen. Benim kardeşimle eşinin arasında 7 yaş var hiçde sorun olmuyo eşi büyük. Sizin yaşlarınız kaç

18 yasındayım canım sen?

23 yaşındayım. Senin yaşlarında sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Kandırılmaya daha müsait karşı tarafın düşücelerini niyetini tam anlayamayacağın( genele vurarak yorumladın) sanırım birazda karşı taraftan emin değilsin??

yazıyı ilk okuduğumda siz büyüksünüz sandım olmaz diyecektim
7 yaş gayet uygun
benim eşimle aramda 8 yaş var hiçte sorun olmuyor
sen de bi sorun olmayacağına inanıyorsan neden olmasın ki
hem insanın karşısına istediği karakterde biri zor çıkıyor
şansı değerlendirmekten kaçınma

evet bunları bende cok dusundum ama dedigim gibi zaten karakterinden etkilendim.tabiki icini %100 bilemem ama bana ters gelen seyleri yapmayacak bir insan. evet pek emin degilim ..

aynen öyle ama yaşım biraz ufak olduğu için sorun olabilceğini dusundum .. siz kac yasındayken tanısmıstınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…