- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi gmzylmzzzz
-
Iyi de 7 yas cok normal
O yaşayacağını yaşamış oluyor ve hiç bir şeye enerjisi kalmıyor tanıdıkça görürsün bunu zaten..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır evli değil. sorun sadece yaş ve benim henüz 18 yaşında olmam. bi 20 21 olsam imkansız gözüyle bakmazdım diye düşünüyorum.
7 yaş normalde, ben 18 yaşındayım..
:) hala imkansız değil ama önce onu tanımalısınız, hayatında biri var mı yok mu bilmelisiniz
7 yas cok abarti gorunmedi bilemedim babam annemden 8 yas buyuk ama biraz dertli annem hep 2-3 yastan fazla olmasin der
O da öyle yaşadığını yaşamış bir yaşta değil bence sonuçta 40 yaşında bir adamdan bahsetmiyoruz. 25 yaşında. Ben 23 yaşındayım ve henüz yaşayacağım çok şey var, erkek arkadaşımın da öyle...
7 yaş abartılacak bir fark değil, olabilir yani ama sen 18 yaşındasın problem orada. Bu işleri fazla ciddiye almamanı tavsiye ederim canım.. şu an için tabii ki. Karşındaki insan yanlışsa bunu göremeyecek bir yaştasın aslında. Doğru sandıkların aksi çıkabilir. Bu senden yaşça büyük bir insansa bu ihtimal daha büyük gibi geliyor bana..
Aceleci olma, akışına bırak biraz ve en önemlisi zamana. Sen olgunlaştık.a şu anki fikirlerin bambaşka bir hal alacak inan bana.
18 olunca nooluyo
Canım teşekkür ederim düşüncelerin içiin. çok içten geldin :) umarım beni yanlışa sürükleyecek bir insan değildir, aksine benim yanlışlarımı düzeltip hem abi gibi hem sevgili gibi bana tecrübelerinden yola çıkarak daha doğru adımlar atmamı sağlar :)
öyle mi gerçekten.. zaten mutlu olmayacaksak umarım hiç başlamayız
Düşüncelerin çok güzel canım bu doğrultuda ilerle ki kimsenin yanlisinda sürüklenme. Senin doğruların olsun ve o dogrularla yaşayacak insanlar olsun yaninda umarım..
Evet sen yaşın itibariyle ilgilensin arasın sorsun biraz daha canlı bi ilişki isticeksin muhtemelen ki yaşıtlarının ilişkileri hep böyle olcak eğer kendi yaşlarına yakın kişiler varsa hayatlarında. Onlarla konuşurken hep bi kıyas içinde olcaksın anlıcaksın ne demek istediğimi.. Oda tam tersi daha dingin daha kafa dinlemeye yönelik isticek. O liseli aşıkları gibi hep beni düşünsün ilgilensin arasın sorsun merak etsin durumları bi yere kadar oluyo. Karsındaki adam hayata atılmış ve bunların hepsini yaşamış oluyo. Daha temkinli daha sağlam adımlar peşinde oluyo. Yani herşey senin içinde ukte kalıyo malesef..
Herkes tabiki aynı değildir karşındaki adam belki cok enerjiktir, ama yinede o doymuşluk hissini fazlasıyla geçiriyo sana.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
7 yaş fazla değil ama sen biraz daha geç düşünsen evliliği falan iyi olur
Görüşebilirsin bir süre. Hemen öyle evlenelim demeyecekse
Çünkü daha çok gençsin
yani bende istemezdim ama kalp işte.. :) ne bakımdan dertli canım
ya bak kardeş, bu gönül işleri bazen can yakabilir. yaş daha 18, yeni ruhsat almışsın :) kendini fazla kaptırma, bu da gelir geçer gözüyle bak. tabii bu sözlerim bir üniversite düşünmen halinde geçerli, yok üniv düşünmüyorsan sen bilirsin, ülkede evlilik yaşı 18'dir. ama karşı tarafın niyeti nedir, bunu bilmen lazım. biraz dikkatli ol derim. yok flört edeceksen sorun yok, onunla çıkıp tanışman mümkündür. ama kırmızı çizgilerin olsun derim. ama baaak eğer üniv. falan düşünüyorsan, bu işlere girme, uzak dur derim. üniv kazan, hayatına bi çeki düzen ver falan derim kardeşim. Hayattında başarılar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?