hiç olmayacak insana aşık olmak

aşk insanın yüreğine dokunan o kadar güzel bir duygu ki..
aşk yaşama tat veren anlam katan bişey
ha 7 yaş büyük ha 7 yaş küçük.. ne fark eder
baktıgın gözlerde kendini bulabiliyosan
onun yanında huzur içindeysen ne fark eder..
yaşı şekli şemali.. boş..

İyi de senin için sorun yoksa, adam için neden olsun ki?

Erkeklerin %90'ı daha genç bir kadın istiyor.

Ailerin %95 ne kadar küçük olursa o kadar iyi, yönlendiririz, bizimle büyür, evimizin kızı olur mantığında.

Yalnız ne sen ona ne o sana açılmış henüz sanırım, niye tek başına bu kadar kurdunki? Bence evlilik için acele etmeyin. Kendiniz tanıyın, hayatın tadını çıkarın biraz.

Okul, kariyer yok mu planlarda?

.

hemde nasıl huzur içindeyim bir bilsen :) bakalım ne olacak..

adam için sorunun şöyle olabileceğini düşündüm. hani çevrede baskı yaparlar üzülür falan gibisinden.
evet ikimizde açılmadık, hatta onun duygularından da %100 emin değilim fakat kurmadım sadece demek istediğim şu an hoşlandığım için tam olarak doğruyu göremiyorum başkalarınında fikirlerini alarak doğruyu yanlışı ayırt etmek istedim. yanlışsa daha aramızda hiç bir şey yokken vaz geçmeye çalışmaktı.
okul tabiki düşünüyorum, kariyerde zaten okulum bittikten sonra işim hazır ve hatta aynı yerde çalışacağız yine.

adam evli filan değilse neden hiç olmayacak biri olsun ki başka sebepler mi var? sorun sadece yaş ise 7 yaş fark gayet normal üstelik o sizden büyük yani kadının büyük olması eleştirilebiliyor da erkeğin büyük olması sorun değil ki hatta ben olsam benden 10 yaş büyük olsun isterdim erkekler daha geç olgunlaşır çünkü.

hayır evli değil. sorun sadece yaş ve benim henüz 18 yaşında olmam. bi 20 21 olsam imkansız gözüyle bakmazdım diye düşünüyorum.

Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah. Bence seviyorsa sorun etmez, erkek tarafından da bir sorun olmaz; hiç gelinimiz genç diye laf edeni görmedim.

Sen sadece kendi adına düşün, 2 yıla falan evlenmek isterse sen 20'inde buna hazır olurmusun...

hayır erken evlilik istemediğim bir şey. zaten eğer hayırlısıyla, olacaksa bunları en başından konuşmak gerekir. olacak diye birşeyde yok şimdilik ama bakalım artık. olmasını o kadar çok istiyorum kii

"Hiç olmayacak insan" demenin tek nedeni 7 yaş ise bence sorun yok.
Bizim de eşimle aramızda 6.5 yaş var. Problem edilecek bir yaş farkı değil bence.
Kaç yaşındasın?

Benim eşimle aramda 8 yaş var.kimse bunu abartmadı.bence sorun olucak kadarda fazla yaş değil.hiç görmüyormusın 20yaş fark olanları?hiç sıkma canını bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O yaşayacağını yaşamış oluyor ve hiç bir şeye enerjisi kalmıyor tanıdıkça görürsün bunu zaten..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…