- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
Hayirlisi olsun ne diyelim benim bat 7 eylül beklemedeyim bende inşallah bu ay kalirizda baska islemlere gerk kalmaz:)5 Eylül canım iğnesinde 10. Günü. Beklemek çooook zor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun ne diyelim benim bat 7 eylül beklemedeyim bende inşallah bu ay kalirizda baska islemlere gerk kalmaz:)5 Eylül canım iğnesinde 10. Günü. Beklemek çooook zor.
Âmin yaa çok yakınmış batlarımız.Hayirlisi olsun ne diyelim benim bat 7 eylül beklemedeyim bende inşallah bu ay kalirizda baska islemlere gerk kalmaz:)
Bence icini rahatlatmak icin kan ver ne okur olmaz inşallah bebis geliyodur:)kızlarrr yardımmm... geçen ay 27 temmuzda hastalandım bu ay gelmedi ama bende pko var ve adet düzensizliğim var ama glucophage kullanıyorum o geçen ay düzelti sanırım biraz .ama bu ay yok geçenlerde belim ve alt sırt bölgeme bi agrı girdi akşam yerimden kalkamadım bi süre 4-5 gün önce test yaptım çıkmadı bişi ama dün 2-3 damla kahverengi bişiler gelmiş dedim herhalde oluyorum ama dünden beri ne gelen var ne giden cuma günüde baya yogun sarı akıntım gelmiş hiç bu kadar olmamıştıı . yarın tatile çıkıyorum ama içimde bişiler var sanki kan versemmi yoksa beklesemmi bilemedim aynı durumda olan varmı?????
Bence icini rahatlatmak icin kan ver ne okur olmaz inşallah bebis geliyodur:)
Ay bide hamileysen tam tatil olurinşallah geliyodur bugün akıntım devam ediyo kafayı yemeden yaptırmalıyım bencede:)
kızlarrr yardımmm... geçen ay 27 temmuzda hastalandım bu ay gelmedi ama bende pko var ve adet düzensizliğim var ama glucophage kullanıyorum o geçen ay düzelti sanırım biraz .ama bu ay yok geçenlerde belim ve alt sırt bölgeme bi agrı girdi akşam yerimden kalkamadım bi süre 4-5 gün önce test yaptım çıkmadı bişi ama dün 2-3 damla kahverengi bişiler gelmiş dedim herhalde oluyorum ama dünden beri ne gelen var ne giden cuma günüde baya yogun sarı akıntım gelmiş hiç bu kadar olmamıştıı . yarın tatile çıkıyorum ama içimde bişiler var sanki kan versemmi yoksa beklesemmi bilemedim aynı durumda olan varmı?????
Ne yaptın merak etttiiimmmkızlarrr yardımmm... geçen ay 27 temmuzda hastalandım bu ay gelmedi ama bende pko var ve adet düzensizliğim var ama glucophage kullanıyorum o geçen ay düzelti sanırım biraz .ama bu ay yok geçenlerde belim ve alt sırt bölgeme bi agrı girdi akşam yerimden kalkamadım bi süre 4-5 gün önce test yaptım çıkmadı bişi ama dün 2-3 damla kahverengi bişiler gelmiş dedim herhalde oluyorum ama dünden beri ne gelen var ne giden cuma günüde baya yogun sarı akıntım gelmiş hiç bu kadar olmamıştıı . yarın tatile çıkıyorum ama içimde bişiler var sanki kan versemmi yoksa beklesemmi bilemedim aynı durumda olan varmı?????
hala inanamıyorum ama hamileyim. 7. ayın sonunda hamile kalabildim.kendimde yada eşimde bir sorun olduğuna kendimi okadar çok inandırmıştımki hala inanamıyorum. nasıl oldu bilmiyorum daha öncede buraya yazmıştım.2 ay ovulasyon testiyle denedim ama yinede olmadı diye. bu ay yine ovulasyon testi yaptık ama bol bol incir yedim belkide yumurtalarım gelişmiyodu ve bu ay incir sayesinde gelişti bilemiyorum ama evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.çok mutluyum.
Ay ne kadar sevindim anlatamam bu konunun ilk hamile haberini veren oldun, hadi hayırla büyüt bebişini ve dua et bize darısı başımızahala inanamıyorum ama hamileyim. 7. ayın sonunda hamile kalabildim.kendimde yada eşimde bir sorun olduğuna kendimi okadar çok inandırmıştımki hala inanamıyorum. nasıl oldu bilmiyorum daha öncede buraya yazmıştım.2 ay ovulasyon testiyle denedim ama yinede olmadı diye. bu ay yine ovulasyon testi yaptık ama bol bol incir yedim belkide yumurtalarım gelişmiyodu ve bu ay incir sayesinde gelişti bilemiyorum ama evde test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.çok mutluyum.
Ay evde var bendemi yesem bol bol hiç elimi sürmedim incirlere.Tebrikler!!! çok sevindim arkadaşım Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
bak erkenden başladığın bütün o endişelerin ve stresin gereksizmiş
bu arada benim de her gördüğümde canım incir istiyor
darısı başımıza
ye kiz ye :)))))))))))))))Ay evde var bendemi yesem bol bol hiç elimi sürmedim incirlere.
herkese çok teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlerin başına. ben incir kürünü duymuştum.ilk başta kaynatarak yaptım. ama sonra kaynatmaya üşendim bide kuru inciri severim hadi yiyeyim bunları dedim hergün incir yedim. önce allahtan tabiki ama incirinde faydası olmuştur belkide. yumurtalıkların gelişimi için çok faydalıymış. umudunuzu hiç kaybetmeyin.ben simdi eşime ve kendime çektirdiğin eziyetten dolayı kendimden utanıyorum. boşuna içimi karartmışım. hep ya hiç olmazsa diye sordum kendime ama varmış bi vakti zamanı sizinde hamile kalıcağınız bi zaman vardır mutlaka.
burda cevabını bulabilirsin belki:Kızlar merhaba bende yeni üye oldum klomen tedavisinde ilk ayım 2 yıldır evliyim dün öğlen 12 de ovitrelle çatlatma iğnemi oldum 34 saat sonra ilişki oldu geç mi kalmışım acaba
![]()
hadi bakalım hayırlısıyla atlatırsın inşEvet arkadaşlar yone olmadı malum. Bu ay hsg çektiriyorum. Pazartesi günü çektiriyorum.