Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Ben de evlendigimden beri istiyorum yani 9,5 aydir. Ama benim de olmuyor. Cok ilginc bir sey. Önümüzdeki hafta doktora gidecegiz artik. Bakalim bir sorun var mi yok mu.. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar verir insallah. Insan her duydugunu da denemek istiyor. Yarin maydanoz ve süt buharina baslayacagim insallah benim de sansim döner.
Insallah sizlerin de olur arkadaslar. Rabbim isteyenlere versin... :KK75:
canım merak ettim gidebildinmi doktora

selam kızlar.
normalde 37 ama hastaneye göre 38 yaşındayım. raporlu tüp bebek denemek için 1 yılım kaldı. ayrıca fsh yüksek amh düşük. geçen ay tedavi için gittiğimde rahim duvarı kalın bu şekilde tedavi olmaz deyip kabul etmediler bir sonraki adetinde gel dediler. özele muayene olduğumda adetim tam sökülmediği için duvar kalın görünmüş dedi. bu ayı bekliyorum. beklerken de sürekli endişeye kapılıyorum. yumurta olur mu, olsa döllenir mi , döllense tutar mı, tutsa devam eder mi. sorular sorular. evliliğimin ilk zamanlarından beri hep çocuk istedim ama hep eşim karşı çıktı. o şimdi kendi istiyor ama bu defa da olmuyor. annem gözümün içine bakıyor torun diye ama bişey diyemiyor. işin kötü yanı o da beni 39 yaşında doğurmuş ve bu yüzden genç olmadığı için her gün annemi kaybetme korkum var. eğer abim hayatta olsaydı çoktan torun torba görecekti annem ama abim vefat ettiği için tek şansı benim. çok üzülüyorum çok korkuyorum olmayacak mı diye. düşünmek de istemiyorum. çok aradayım.
sizlerle paylaşmak istedim. :KK61:
merhaba Allah şifa versin , bende 37 yaşındayım hamile kalamıyorum, raporlu tüp bebek denemesinde yaş sınırı mı var?

fbtl nasıl oldu var mı gelişme merak ettim,bebde bekliyorum bakalım RABBİM ne zaman uygun görcek

bu arada gerçekten işe yarıyor
kendinize güzel bir slogan bulun ve onu kendinize sürekli söyleyin

benimkiler:
ben ümitsiz bir vaka değilim!
ve
anne olacaksın!

bunları söylerken dudağımda hep bir tebessüm beliriyor ve kendimi
çok iyi hissediyorum :)
Masallah Subhanallah...Hepsini okudum yazdiklarini oyle umut oldun ki...Simdi ise 36 haftalik hamilesin o kadar sevindim ki rabbim bebegin saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende 2 senedir deniyorum umut oldun...Dualarinda olalim...Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim bnm

Konuyu açalı bir seneyi gecmis. Bu konu açıldıktan sonra 1 yıl daha bekledim. Artık ilk ay asılama sonra tüp bebek yapacaktik adetimi bekliyordum ki hamile kaldiğimı öğrendim. Hatta adetim 13 gün geçmisti ama test yapmamıstım emindim olmadıģından. Kısmet o zamanaymıs. Insaallah saģlıkla alırim kucağıma. Suan 13 haftalik oldu. Çokkk sükür..

Konuyu açalı bir seneyi gecmis. Bu konu açıldıktan sonra 1 yıl daha bekledim. Artık ilk ay asılama sonra tüp bebek yapacaktik adetimi bekliyordum ki hamile kaldiğimı öğrendim. Hatta adetim 13 gün geçmisti ama test yapmamıstım emindim olmadıģından. Kısmet o zamanaymıs. Insaallah saģlıkla alırim kucağıma. Suan 13 haftalik oldu. Çokkk sükür..

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin.. bi kaç topikde yazışiyorduk:) gebe takvimi görünce çok mutlu oldum tebrik edin dedim:) duani eksik etme 'anne adayı':nazar:

Back
X