Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Bugün tam 8 ay oldu:KK66: biliyorum daha yolun çok başı ama zaman zaman insan böyle oluyor herhalde bu ayda olmazsa eğer bırakacağım bir süre tedaviyi.

Gel kardesim gel ayni durumdayiz ve ayni piskoloji.bende 8 sy denefim bu 9 olmazsa bnde birakicam hislerime tercuman olmussun

Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı biraz dinlendim ve hiçbir şey yapmadım bu süreçte.. Var mı güzel haberleriniz?

Herkes aynı canım :)

aynı aynııı canım ya
güzel haberden ziyade
bir de bu ay doktor
yumurta gelişiminde ciddi sorunlar var dedi
utanmasa sizin çocuğunuz olmaz bu gidişle dicekti...

ama ilginç olan
bunları duyduktan sonra
yıkılıp ağlamam gerekiyordu
ama içimden sadece ''ben ümitsiz bir vaka değilim!
anne olacağım Allahın izniyle! Allahtan ümit kesilmez!''
geçti sürekli...ve üzülemedim bile...

bu arada gerçekten işe yarıyor
kendinize güzel bir slogan bulun ve onu kendinize sürekli söyleyin

benimkiler:
ben ümitsiz bir vaka değilim!
ve
anne olacaksın!

bunları söylerken dudağımda hep bir tebessüm beliriyor ve kendimi
çok iyi hissediyorum :)

Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı biraz dinlendim ve hiçbir şey yapmadım bu süreçte.. Var mı güzel haberleriniz?
iyiyz şükür canım..ama ruhsal olarak hep kötü maalesef ,keşke kociş gibi rahat olablsem ...... sen nasılsın naptın görüşmeyeli

ben de çok hikayeler duyuyorum böyle
çocukları olmuyormuş sonra olmuş ama boşanmışlar gibi
Allahım ben böyle olmak istemiyorum diye geöiriyorum hep aklımdan
dua ediyorum duyunca
Benim ablam gibi sevdigim komşumuz vardı evlendiklerinde çocukları olmamış tedavi görmüşler tüp bebek yaptırmışlar tutmamış bir ay sonra kendiliginden hamile kalmış çocuk şuan 12 yaşlarında ve 1 sene önce boşandılar Allah herşeyin hayırlısını versin, benimde ilk evliligim 8 sene sürdü çocugum olmadı hep doktora gidiyim diye karar verdigimde bi engeller çıktı gitmedim veya gidemedim şuan iyiki olmamış diyorum o zamanlar keşke hamile kalsam dedigime şimdi iyiki diyorum çünkü eşler boşandıgında eşlere bişey olmuyor tekrar evlenip aile kurabiliyorlar ama çocuklar öyle olmuyor annenin yanında oldugunda babaya hasret, babanın yanında oldugunda anneye hasret , 15 ay önce ikinci evliligimi yaptım yine hamile kalamıyorum tedaviye başladım Alllahım herşeyin hayırlısını versin belki bunda da bi sebep vardır...

Rabbim hasretimizi dindirsin ..

Bende tam bu noktadayIm. Hiç olmayacak mi ?
hep Yalnız mi kalacam, onun kokusunu içime çekmeyecem mi.. pamuk ellere dokunamayacam mi ,bana anne diye seslenen ,bana muhtaç olan ,ben ona tutuklu olabileceğim bir bebeğim olmayacak mı?

Ya Rabbi ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et .. ne olur dualarımızı boş çevirme gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..

herkese merhaba
yazılarınızı okuduğumda aynı şeyleri yaşamış olmamız yıpranmalarımız ama sonunda hep bir umut içinde oluşumuz bizde anne olucaz Allahın izniyle elbet birgün...
bende 29 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim o süre zarfında anne olmak için uğraşıyorum hipotroidim var çalışmıyor düzensiz adetlerim 3 kez klomen + çatlatma iğnesi oldum yumurtalarım gelişti sonuç negatif :( bu ay gonal-f kullandım yumurtam 13 gün 13 mm olmuş :( 3 kutu tekrar gonal-f kullanmaya başladım bu cuma kontrolüm var açıkçası 1 yumurtam var ve tekrar gonal-f almam hiç mantıklı değil ama doktor dedi kullanıcaz hiç ümitli değilim ve acayip kilo aldırdı hamile gibi göbek yaptı
tüp bebek istiyorm fakat çok masraflı 3 yıl geçtiğinde sgk sanırım bir kısmını karşılıyormuş mayıstan sonra eğer olmassa son çarem o allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhaba arkadaşlar, ben hala hamile kalamadım ve vazgeçtim artık. Tamamen bıraktım tedaviyi, sizler ne yaptınız?

Kızlar dilerim Rabbim önce göbeklerinizi sonra kucaklarınızı bebişlerinizle doldursun :) benim kv Iki tane Arkadaşı var ikisinin de 17 sene sonra çocuğu olmuş veren Rabbim veriyo inşallah sizi daha bir ay bile bekletmeden verir . O o kadar büyük ki inşallah içimden geçen bu duayı da kabul eder :) hamilelerin Duası kabul olurmuş :) doğum yaparken de dua edeceğim inşallah sizler için :)

K Kafkanistan Allah razı olsun güzel dileklerin için..

:nazar:RABBİM kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla büyütürsün inşallah bebeğini..:KK46:
Inşallah canım çok ihtiyacım var benim de böyle dualara çünkü 11 aylık bir de oğlum var ikiz gibi bakacağım hayırlı sağlıklı olsunlar da benim yorulmam önemli değil inşallah Rabbim verir kolaylığını

Rabbim hasretimizi dindirsin ..

Bende tam bu noktadayIm. Hiç olmayacak mi ?
hep Yalnız mi kalacam, onun kokusunu içime çekmeyecem mi.. pamuk ellere dokunamayacam mi ,bana anne diye seslenen ,bana muhtaç olan ,ben ona tutuklu olabileceğim bir bebeğim olmayacak mı?

Ya Rabbi ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et .. ne olur dualarımızı boş çevirme gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
hislerime tercüman olmuşsun canım.. rabbim inşallah dualarımızı kabul eder bir an önce.

rabbim bizleride sevindirsin bende istiyorum bir bebisim olsun insallah

selam kızlar.
normalde 37 ama hastaneye göre 38 yaşındayım. raporlu tüp bebek denemek için 1 yılım kaldı. ayrıca fsh yüksek amh düşük. geçen ay tedavi için gittiğimde rahim duvarı kalın bu şekilde tedavi olmaz deyip kabul etmediler bir sonraki adetinde gel dediler. özele muayene olduğumda adetim tam sökülmediği için duvar kalın görünmüş dedi. bu ayı bekliyorum. beklerken de sürekli endişeye kapılıyorum. yumurta olur mu, olsa döllenir mi , döllense tutar mı, tutsa devam eder mi. sorular sorular. evliliğimin ilk zamanlarından beri hep çocuk istedim ama hep eşim karşı çıktı. o şimdi kendi istiyor ama bu defa da olmuyor. annem gözümün içine bakıyor torun diye ama bişey diyemiyor. işin kötü yanı o da beni 39 yaşında doğurmuş ve bu yüzden genç olmadığı için her gün annemi kaybetme korkum var. eğer abim hayatta olsaydı çoktan torun torba görecekti annem ama abim vefat ettiği için tek şansı benim. çok üzülüyorum çok korkuyorum olmayacak mı diye. düşünmek de istemiyorum. çok aradayım.
sizlerle paylaşmak istedim. :KK61:

selam kızlar.
normalde 37 ama hastaneye göre 38 yaşındayım. raporlu tüp bebek denemek için 1 yılım kaldı. ayrıca fsh yüksek amh düşük. geçen ay tedavi için gittiğimde rahim duvarı kalın bu şekilde tedavi olmaz deyip kabul etmediler bir sonraki adetinde gel dediler. özele muayene olduğumda adetim tam sökülmediği için duvar kalın görünmüş dedi. bu ayı bekliyorum. beklerken de sürekli endişeye kapılıyorum. yumurta olur mu, olsa döllenir mi , döllense tutar mı, tutsa devam eder mi. sorular sorular. evliliğimin ilk zamanlarından beri hep çocuk istedim ama hep eşim karşı çıktı. o şimdi kendi istiyor ama bu defa da olmuyor. annem gözümün içine bakıyor torun diye ama bişey diyemiyor. işin kötü yanı o da beni 39 yaşında doğurmuş ve bu yüzden genç olmadığı için her gün annemi kaybetme korkum var. eğer abim hayatta olsaydı çoktan torun torba görecekti annem ama abim vefat ettiği için tek şansı benim. çok üzülüyorum çok korkuyorum olmayacak mı diye. düşünmek de istemiyorum. çok aradayım.
sizlerle paylaşmak istedim. :KK61:

Inşallah olur.. sakın üzülme moralini yüksek tut olsa da olmasa da böyle düşün.. Allah Kerim Kadir herseye..

Inşallah olur.. sakın üzülme moralini yüksek tut olsa da olmasa da böyle düşün.. Allah Kerim Kadir herseye..

öyle. Allah'a tevekkül ediyorum. veren de o alan da. nasıl annemin evladını almışsa bana da vermeyebilir. Allahım Ne eylerse güzel eyler. ama insan için için üzülmeden edemiyo.

öyle. Allah'a tevekkül ediyorum. veren de o alan da. nasıl annemin evladını almışsa bana da vermeyebilir. Allahım Ne eylerse güzel eyler. ama insan için için üzülmeden edemiyo.

Sabır ve tevekkül et.. bi haberleri aç izle neler var neler.. belki de bizim için en hayırlısı böylesiymiş .. hepsi ibret alınacak olaylar.
ha geç ha erken Rabbim en hayırlı zamanda versin kucağımıza bebeğimiz..

Back
X