Hiç olmayacak mı? Dertleşme

o anlayışsız insanlar kim? eğer çok yakın aileden değilse mesafe koy olduğu kadar. ben öyle yaptım kafam daha rahat.
Yakın aileme istemiyoruz dedim ama sürekli bu muhabbet dönüyor şimdi olmuyor desem dahada çekilmez olacak çok karışık kafam

Yakın aileme istemiyoruz dedim ama sürekli bu muhabbet dönüyor şimdi olmuyor desem dahada çekilmez olacak çok karışık kafam
biz istemiyoruz dediğin için de fazla üzerine geliyor olabilirler
ben de başta tabi istemiyoruz çalışiyoruz para biriktiriyoruz diyordum
ve her kafadan ses çıkıyordu
ama zaman geçtikçe bunu daha demenin anlamı kalmıyor tabi
artık olmuyor bekliyoruz bakalım Allahtan hayırlısı diyorum
ve kimsecikler sormuyor artık
darısı başına diyorlar ara sıra ben de amin diyorum :)

ama doğru diyorsun olmuyor dersen bu sefer de herkes tavsiyede bulunacak
şunu yap bunu yap gibi
o da hiç çekilmiyor
bence sen bakalım hayırlısı Allah bilir de geç

Ben de evlendigimden beri istiyorum yani 9,5 aydir. Ama benim de olmuyor. Cok ilginc bir sey. Önümüzdeki hafta doktora gidecegiz artik. Bakalim bir sorun var mi yok mu.. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar verir insallah. Insan her duydugunu da denemek istiyor. Yarin maydanoz ve süt buharina baslayacagim insallah benim de sansim döner.
Insallah sizlerin de olur arkadaslar. Rabbim isteyenlere versin...

ama doğru diyorsun olmuyor dersen bu sefer de herkes tavsiyede bulunacak
şunu yap bunu yap gibi
o da hiç çekilmiyor
bence sen bakalım hayırlısı Allah bilir de geç
Valla insanların çok konuşmaları yüzünden yöntemler buluyoruz ne yapalım;(

Doktor ne diyecek bakalım umarım bir sorun çıkmaz insan bir çözüm arayıp duruyor işte;(

Bende bir yildir ugrasiyorum rabbim guc versin pes etmek olmaz tevekkul lazim elinden geleni yapacaksin gerisi allagin bilecegi is. Benim arkadasim 5 yil sonra hamile kaldi sok olmustuk. O kadar ugasiyodu ara ara olmayacak diye dertleniyodu ama cok sukur oldu. Kenzul ars duasini okuyun bol bol

Doktor ne diyecek bakalım umarım bir sorun çıkmaz insan bir çözüm arayıp duruyor işte;(

Bakalim hayirlisi. Ama esimin ailesinde galiba irsi. Evlendikten 7 8 9 ay ve 1 sene sonra hamile kaliyor gelinler. Neden bilmiyorum. Cok stresli bir işi var eşimin belki bundan dolayı da olmuyordur. Allahim kucaklarimizi bebeklerimizle doldurur insallah ;-)

Evet stresten de olmayabilir bir sorun çıkmadıysa. Bir de herşeyin bir zamanı var ne zaman nasipse o zaman oluyor

Bunun etkisi çok fazla haklısın çok bilmiyorum kafası rahatlayınız ya da vazgeçinchamile kalan, darısı başımıza

harika bir dua aklıma geldikçe okuyacağım teşekkürler

Valla canim vrn de ayniyim.hatta daha da beterim.bi saliverme bosverme umutsuzluk mutsuzluk.etrafimda ayni zamanlarda evlendigimiz arkadaslariminolmusken ya da hamileyken benim oldugum yerde sayiklamam...milletin sorup durmasi.istemiyoruz yalanina neden niye bida olmaz lakirtilari.baskilari...omrumden omur gidiyor sanki.sanki trk amacim cocukmus gibi takmam...daha pek cok bunalimlar...bazen zihnimi sokup atamk istiyorum...unutmak unutmak...ama maalesef ALlaha havale etmekten

tam 8 yıl ugrastım pco ve tiroid hastasıyım tüm denemeler basasrızı oldu asılama ilac igne en son tüpe karar vermiştim ki hamile oldugumu ögrendim ilişki sonrası yüzüstü yattım ve adet bitimi hemen 5 gün ilşki sonrasında o ay hamile kalmışım bazen büyük sözü dinlemek gerek

Ne zamandır deniyorsunuz canım? Birbirimizin halinden ancak biz anlarız zaten kimse anlamaz. Ne süreçlerden geçtin hangi tedavileri gördün sen;(

Büyük sabır göstermiştin canım yaa Allah sonunda vermiş meleğini. Çok zor bir süreç sizin sayenizde daha iyi hissediyor bir ümit oluyorsunuz bize.

Bende dua ediyorum zaten elden başka bir şeyde gelmiyor

1 bucuk yil oldu.5 haftalik bi dusugim oldu 1.5 yil once birdaha da olmadi.2 yillik evliyim.daha once 2 kez kloman+Catlatma ignesi oldum bir kez asilama oldum ama negatif.simdi yine asilama oldum.ama hic umutlu degilim.yani sirf olmus olmak icinmis gibi.bu sirada ilaclar midir nedir acayip kilo aldim.ama o kadar bunaldim ki anlatamam...ne zaman olacak acaba hic mi olmayacak die dusunuyorum. Bu sirada esimde de bende de hic bu sorun yok cok sukur.olur diyorlar ama daha ne zaman bilmiyorum.

Çok ilginç gelecek sana ama bazen bu düşüğü olmuş bekleyenlere özenmiyor değilim en azından olacağını biliyorsun. Benim arkadaşım düşük yaptı sonra 3 yıl tüp bebek dahil her tedaviyi gördü ama olmadı ne yazık ki. Artık vazgeçtiği ay hamile kaldığını öğrendi,

Yuzustu mu yattiniz¿bacaklarinuzi kaldirip durmadiniz mi yani yarin saat veya yirmi dk.bi anlatir misinuz lutfen ve hemen adet sonrasi mu iliski basladi.hani ondört üncü gun filan diolar ya ondan sordum.hayirli olsun hamileliginizz cok sevindimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…