Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Yuzustu mu yattiniz¿bacaklarinuzi kaldirip durmadiniz mi yani yarin saat veya yirmi dk.bi anlatir misinuz lutfen ve hemen adet sonrasi mu iliski basladi.hani ondört üncü gun filan diolar ya ondan sordum.hayirli olsun hamileliginizz cok sevindimn
Canımcım 14. Gün şu demek adet olmadan önceki 14. Günde ortSlama yumurta çatlıyor. Mesela sen 28 günde bir adet görüyorsan Buda adetten sonra 14 gün olur ama sen 21 günde adet ölüyorsan hemen adet olduktan sonra 7. Günde yumurtan çatlıyor demek açıklayıcı oldu umarım:D

Ama iste sorular bitmiyor kafamda bidaha olmayacak gibi.acaba sansimi kaybettim mi die düşünüyorum.insallah hayirlisiyla olur ikimizinde.ama asilamada da tutmadi.bilmiyorum ki cok korkuyorum.etrafin bana cocugu olmuyor etiketlemsinden.aciyan gozlerle bakmasindan.hatta sevinmesinden..

Himmm anla
Canımcım 14. Gün şu demek adet olmadan önceki 14. Günde ortSlama yumurta çatlıyor. Mesela sen 28 günde bir adet görüyorsan Buda adetten sonra 14 gün olur ama sen 21 günde adet ölüyorsan hemen adet olduktan sonra 7. Günde yumurtan çatlıyor demek açıklayıcı oldu umarım:D
Himmm anladimm tesrkkur ederim:) peki yüzüstü yattiniz demi ben de deneyim.

Himmm anla

Himmm anladimm tesrkkur ederim:) peki yüzüstü yattiniz demi ben de deneyim.
Ben hamile değilim henüz;( ama genelde ben uzanıyorum bir 10 dk kadar. Doktorum tıbbın kanıtlanmış bir şey yok ama sen yine de ilişkiden sonra hemen kalkma ve banyoyuda geciktir dedi.

Ama iste sorular bitmiyor kafamda bidaha olmayacak gibi.acaba sansimi kaybettim mi die düşünüyorum.insallah hayirlisiyla olur ikimizinde.ama asilamada da tutmadi.bilmiyorum ki cok korkuyorum.etrafin bana cocugu olmuyor etiketlemsinden.aciyan gozlerle bakmasindan.hatta sevinmesinden..
Ne zamandır çocuk düşünüyorsun canım?

1.5 yildir ama o bizi pek düşünmüyo sanirim.her ay bi sinir bi stres oldu mu olacak mi tuttu mu dustu mu...valla cinsellikten sogudum resmen
Ayy çok hosun haklısın bizi düşündükleri yok:KK23:

En önemli sıkıntı bende de bu oldu hak veriyorum sana, bakalım beraber bekleyeceğiz artık:KK64:

Çok ilginç gelecek sana ama bazen bu düşüğü olmuş bekleyenlere özenmiyor değilim en azından olacağını biliyorsun. Benim arkadaşım düşük yaptı sonra 3 yıl tüp bebek dahil her tedaviyi gördü ama olmadı ne yazık ki. Artık vazgeçtiği ay hamile kaldığını öğrendi,
Belki başta aaa bak bir kere oldu bir kere daha olabilir diye teselli ediyorsun kendini ama zaman geçtikçe bu durum da bir ayrı delirtiyor bir ayrı kahrediyor...bir kere oldu niye bir daha olmuyor? niye bir daha yumurta ve sperm buluşamıyor? diye düşünmeye başlıyorsun ve niye tutmadı niye düştü diyorsun...ya yine düşecek mi diye her an korkuyorsun...sevincin kursağinda kalıyor...tam yakalamışken kaybediyorsun...
sakın ne olursa olsun hamile kalim düşük de olsa hamile kalim şeklinde dua geçirme aklından
her zaman hayırlı sağlıklı bebek dilemelisin
geç de olsa tam olsun :)
düşünsene ya hemen olsaydı ve Allah korusun bedensel ya da zihinsel engelli olsaydı
ya hemen olsaydı ama hayırsız evlat çıksaydı?
ya hemen olsaydı ama evliliğinizi kötüye gidiyor olsaydı ne olurdu?
herşeyde var bir hayır

Belki başta aaa bak bir kere oldu bir kere daha olabilir diye teselli ediyorsun kendini ama zaman geçtikçe bu durum da bir ayrı delirtiyor bir ayrı kahrediyor...bir kere oldu niye bir daha olmuyor? niye bir daha yumurta ve sperm buluşamıyor? diye düşünmeye başlıyorsun ve niye tutmadı niye düştü diyorsun...ya yine düşecek mi diye her an korkuyorsun...sevincin kursağinda kalıyor...tam yakalamışken kaybediyorsun...
sakın ne olursa olsun hamile kalim düşük de olsa hamile kalim şeklinde dua geçirme aklından
her zaman hayırlı sağlıklı bebek dilemelisin
geç de olsa tam olsun :)
düşünsene ya hemen olsaydı ve Allah korusun bedensel ya da zihinsel engelli olsaydı
ya hemen olsaydı ama hayırsız evlat çıksaydı?
ya hemen olsaydı ama evliliğinizi kötüye gidiyor olsaydı ne olurdu?
herşeyde var bir hayır
Tabiki haklısın, önemli olan sağlıklı bebekler. Ama insanoğlu işte her şeyi düşünüyor böyle. Şimdi dediğin gibi bunlarda başka ihtimaller hep. Rabbim nasip etsin hepimize,,

Yuzustu mu yattiniz¿bacaklarinuzi kaldirip durmadiniz mi yani yarin saat veya yirmi dk.bi anlatir misinuz lutfen ve hemen adet sonrasi mu iliski basladi.hani ondört üncü gun filan diolar ya ondan sordum.hayirli olsun hamileliginizz cok sevindimn
bu yüzüstü yatma olayını başka yerde de okumuştum
belki böylece dışarı akması engelleniyor olabilir ????

aman düşün düşün hesapla hesapla yoruldum valla olacağı varsa
her şekilde her pozisyonda olur

Tabiki haklısın, önemli olan sağlıklı bebekler. Ama insanoğlu işte her şeyi düşünüyor böyle. Şimdi dediğin gibi bunlarda başka ihtimaller hep. Rabbim nasip etsin hepimize,,
aynen çaresiz olunca saçma sapan şeyler düşünmeye başlıyorsun bu yazdıklarını zamanında ben de düşünmedim değil
mesela bu hamile kalamama durumunda tamamen kendimi suçlu görüyorum artık
yeni evlendiğimde ilk yıl kesinlikle bebek istememiştim çünkü bu esnada tanımadığım şehri ve çevremi tanımak istemiştim
çalışmak istemiştim ve bunu da herkese söylemiştim
aceba bu söylediklerime omuzdaki melekler amin deyip dua yerine mi geçti aceba?
maradespina sen istemedin şansını kaybettin
şimdi de olsun diye çabala da gör gibisinden mi oldu aceba?? :((

Ya hayırlısına bırak canım neden üzüyorsun kendini, Allah en iyisini bilmez mi?

aynen çaresiz olunca saçma sapan şeyler düşünmeye başlıyorsun bu yazdıklarını zamanında ben de düşünmedim değil
mesela bu hamile kalamama durumunda tamamen kendimi suçlu görüyorum artık
yeni evlendiğimde ilk yıl kesinlikle bebek istememiştim çünkü bu esnada tanımadığım şehri ve çevremi tanımak istemiştim
çalışmak istemiştim ve bunu da herkese söylemiştim
aceba bu söylediklerime omuzdaki melekler amin deyip dua yerine mi geçti aceba?
maradespina sen istemedin şansını kaybettin
şimdi de olsun diye çabala da gör gibisinden mi oldu aceba?? :KK43:(
Senin gibiyim bende işte hep kendimi suçlar oldum;( stres yapmazsan olur diyorlar ama hafızamı ve ümitsizlikleri silmem gerek ancak.

Canım olacak bence ama olmasa bile bu bir hayırdır. Ya çocuğun hayırsız olacaksa o zamanda ister miydin, Allah'a bırak koşulsuz ve hep Allah'ım çocuk ver deme, Allah'ım hayırlısı ise çocuk ver de.

Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
canim hic kaybetme umidini ama sana bir tavsiyem stres en buyuk dusmanin ben tam bir sene hatta geciyodu her ay agliyodum denemedigim sey kalmadi ayaklarimi yukari kaldirmaktan uyusuyodu macunlar kurler dr igne tedavisi hepsini denedim en son rahim filmi cektirdim asilama icin bekliyodum o ay ne gebelik dusundum ne pozisyon denedim yatmadim iliskiden sonra hemen kalktim ama o ay oldu bebegim oglusum geliverdi su an yazarken kipir kipir oynayan bi bebisim var rabbim tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu her zamn dualarimdasiniz umidini hic kaybtme rabbim en yakinda bebisini yollasin sana cnm

Son düzenleme:
Canım olacak bence ama olmasa bile bu bir hayırdır. Ya çocuğun hayırsız olacaksa o zamanda ister miydin, Allah'a bırak koşulsuz ve hep Allah'ım çocuk ver deme, Allah'ım hayırlısı ise çocuk ver de.
Zaten duam hep bu ama insan bir ferahlık arıyor bazen.

Back
X