Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Senin gibiyim bende işte hep kendimi suçlar oldum;( stres yapmazsan olur diyorlar ama hafızamı ve ümitsizlikleri silmem gerek ancak.
bence bu tedavi yanında psikolojik destek de almamız lazım
bazen hiç sağlıklı düşünemiyorum
ama ailem arkadaşlarım ve KK sağolsun hep destek oluyorlar
ve sağlıklı düşünmeme yardım ediyorlar...

2. tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ğında
benim kafa göz şişti ağlamaktan tabi
o gün eşimin arkadaşının 2 yaşindaki kızı vefat etmişti lösemiden
bunu duyunca kendimden utandım ağlamayı kesip elhamdülillah dedim

bence bu tedavi yanında psikolojik destek de almamız lazım
bazen hiç sağlıklı düşünemiyorum
ama ailem arkadaşlarım ve KK sağolsun hep destek oluyorlar
ve sağlıklı düşünmeme yardım ediyorlar...

2. tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ğında
benim kafa göz şişti ağlamaktan tabi
o gün eşimin arkadaşının 2 yaşindaki kızı vefat etmişti lösemiden
bunu duyunca kendimden utandım ağlamayı kesip elhamdülillah dedim
Haklısın ya insan şükretmeliyim diyor bunları duyunca, benim kimse bilmiyor durumumu istemiyorum zannediyorlar bide yapın artık bir tane diye ikna süreçleri var işte.
Oysa ben ne kadar istiyorum.. Bir destek siz ve eşim.

Haklısın ya insan şükretmeliyim diyor bunları duyunca, benim kimse bilmiyor durumumu istemiyorum zannediyorlar bide yapın artık bir tane diye ikna süreçleri var işte.
Oysa ben ne kadar istiyorum.. Bir destek siz ve eşim.
hele o yapın artık bi tane demeleri beni bitiriyordu
sanki onların demeleri ile olacak
ya size ne arkadaş?
''çok mu istiyorsun? o zaman otur sabaha kadar kendin yap bi tane '' diyesim geliyordu içimden

ya size ne arkadaş?
''çok mu istiyorsun? o zaman otur sabaha kadar kendin yap bi tane '' diyesim geliyordu içimden

al bendende o kadar valla benimde ağzıma çok geliyo o sözde söyleyeceğim insanların yaşı müsait değil:) rabbim ol demeden olmuyor işte yapacak bişi yok ne zman nasip ederse o zman kesinlikle hayırlısıysa versin diyorum başkada elden bişi gelmiyo:(

2 senelik evliyim
ilk sene çok üzerinde durmadık
tedavi falan görmedim.
son 1 senedir de tedavi görüyorum.
rahim filmi çektirdim ameliyat oldum kistim alındı tıkalı olan sol tüp açıldı.
herşey düzeldi artık anne olabileceğim derken pko hastası olduğumu öğrendim,çok kilo aldım.
ebelere gittim bide oralardan enfeksiyon kaptım aylarca enfeksiyonla boğuştum çok acı çektim.
şimdi ise yumurtlama takibi tedavisindeyim.çatlama iğnesi oldum bekliyorum.
rabbim banada nasip eder inşallah..

Bugün tam 8 ay oldu:KK66: biliyorum daha yolun çok başı ama zaman zaman insan böyle oluyor herhalde bu ayda olmazsa eğer bırakacağım bir süre tedaviyi.
merhaba ilk sayfanı okudum sadece cnm bu umutlu bekleyişte yanlız değilsin inanki umutla bekleyen her ay hayal kırıklığına rağmen bbeebğini bekleyen çok kişi var..bnde dahil ...seni çok iyi anlıyorum bnde 1,5 yıl oldu bekleyeli meleğimi:KK43: umudunu kaybetme ..kafanı rahatlatmak için tedaviye ara verebilirsin.bn 2 ay tedavi görmme rağmen kafayı yeme derecesine geldim ve bu ay gitmedim bıraktım,yine gideceğim tabi ama biraz rahatlamaya ihtiyacı oluyor insanın ruhsal olarak hastaneye gidip gelirkn kendini şartlandiriyorsn çook umutlanıysn ve o test sonucu negatif çıkınca hastanede gözünn dolması....:KK43::KK43: bncede biraz ara ver doktorum sen kafan rahat olcaksa bayağı ara verelim dedi ..bu ay biraz daha rahatım cnm sanada tavsiye ederim kafanı toplarsın çok yıpranıyor tedavi sürecnde insan

ya size ne arkadaş?
Sorma yaa tükenmişliğe doğru yavaş yavaş ilerietiyorlar insanı. Yüzüm gülüyor içim acıyor. Eşim testlerini tekrarlattı nedense içten içe oda kendinde diye düşünüyor sorunu. Ama yine temiz çıktı çok şükür.
Yeniden tüp bebek düşünüyor musun?

merhaba ilk sayfanı okudum sadece cnm bu umutlu bekleyişte yanlız değilsin inanki umutla bekleyen her ay hayal kırıklığına rağmen bbeebğini bekleyen çok kişi var..bnde dahil ...seni çok iyi anlıyorum bnde 1,5 yıl oldu bekleyeli meleğimi:KK43: umudunu kaybetme ..kafanı rahatlatmak için tedaviye ara verebilirsin.bn 2 ay tedavi görmme rağmen kafayı yeme derecesine geldim ve bu ay gitmedim bıraktım,yine gideceğim tabi ama biraz rahatlamaya ihtiyacı oluyor insanın ruhsal olarak hastaneye gidip gelirkn kendini şartlandiriyorsn çook umutlanıysn ve o test sonucu negatif çıkınca hastanede gözünn dolması....:KK43::KK43: bncede biraz ara ver doktorum sen kafan rahat olcaksa bayağı ara verelim dedi ..bu ay biraz daha rahatım cnm sanada tavsiye ederim kafanı toplarsın çok yıpranıyor tedavi sürecnde insan
Haklısın bende bu aydan sonra ara vermek niyetindeyim ama bakalım ne olacak, bugün randevum var yine gideceğim yumurta takibindeyimde. Doktorum çok iyi biri ama çok şükür, oda olmasa bırakmıştım çoktan tedaviyi.

2 senelik evliyim
ilk sene çok üzerinde durmadık
tedavi falan görmedim.
son 1 senedir de tedavi görüyorum.
rahim filmi çektirdim ameliyat oldum kistim alındı tıkalı olan sol tüp açıldı.
herşey düzeldi artık anne olabileceğim derken pko hastası olduğumu öğrendim,çok kilo aldım.
ebelere gittim bide oralardan enfeksiyon kaptım aylarca enfeksiyonla boğuştum çok acı çektim.
şimdi ise yumurtlama takibi tedavisindeyim.çatlama iğnesi oldum bekliyorum.
rabbim banada nasip eder inşallah..
Yaa öyle mi çok badire anlatmışsınız eşinle beraber, kaç gün oldu iğne olalı? Beraber bekleyelim destek olalım birbirimize.

Sorma yaa tükenmişliğe doğru yavaş yavaş ilerietiyorlar insanı. Yüzüm gülüyor içim acıyor. Eşim testlerini tekrarlattı nedense içten içe oda kendinde diye düşünüyor sorunu. Ama yine temiz çıktı çok şükür.
Yeniden tüp bebek düşünüyor musun?
evet en azından eşlerimizde sorun yok çok şükür :) bu da iyi bir haber :)
yeniden yaptırmayı düşünüyorum ama şimdilik değil
doktorsuz kontrolsüz yaşamak şimdilik daha iyi geliyor
her yönden çok zor ve sonucu çoook belirsiz bir süreç
tedaviden kalma görüntüler kafamda döndükçe
sadece kafa sallıyorum hayır hayır diye

al bendende o kadar valla benimde ağzıma çok geliyo o sözde söyleyeceğim insanların yaşı müsait değil:) rabbim ol demeden olmuyor işte yapacak bişi yok ne zman nasip ederse o zman kesinlikle hayırlısıysa versin diyorum başkada elden bişi gelmiyo:(
arkadaşım sen kaç yıllık evlisin? ne zamandır istiyorsunuz? sizde sorun nedir?
Allah yar ve yardımcımız olsun en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin...

bu arada bugün adet gördüm
gelmeseydi şaşardım kalpten giderdim herhalde :)
yakamıza yapıştı bırakmıyor bu kırmızılar bizi :)
Allahımmm 9 ay boyunca bu kırmızılardan kurtulmayı nasip et isteyenlere !!!!

Haklısın bende bu aydan sonra ara vermek niyetindeyim ama bakalım ne olacak, bugün randevum var yine gideceğim yumurta takibindeyimde. Doktorum çok iyi biri ama çok şükür, oda olmasa bırakmıştım çoktan tedaviyi.
sevndm doktorunu beğenmene bn pek beğenenemedim kendi dr....inşallah en yakın zamnda kafamız rahatken hamile kalırız :KK16:

bu arada bugün adet gördüm
gelmeseydi şaşardım kalpten giderdim herhalde :)
yakamıza yapıştı bırakmıyor bu kırmızılar bizi :)
Allahımmm 9 ay boyunca bu kırmızılardan kurtulmayı nasip et isteyenlere !!!!
Benim de asla gecikmez yaa Buda iyi tabi boşa ümitlenmiyorum;) hadi bakalım bu son olsun hamile kal bu ay artık;))

Neden sevmiyorsun doktorunu canımcım? Ve hangi süreçtesin tedavide?
yeterince ilgilenmediğni düşünyrm 20 yaşında oldğm için acele ettğimi sölüyor ama bn 1,5 yıldır istyorum ve yaşım kendi sorunum...istediğim hstaened e tek bayan dr. eşim de illahi bayan dr. dyor mecbur ....2 kez klomen ve ovitrelli çatlatma iğnesi yumurta takibi oldum ..sonraki ay bıraktım çok yıprandım çünkü ..düşnmeye başlamadan üç ay önceden beri dr. gidiyorum hemen olur sandım folik asit fln kullandım aylarca öle..bu ay akışına bıraktım 5 gn adetmgeccikti bekliyorum biraz daha geciksin die

yeterince ilgilenmediğni düşünyrm 20 yaşında oldğm için acele ettğimi sölüyor ama bn 1,5 yıldır istyorum ve yaşım kendi sorunum...istediğim hstaened e tek bayan dr. eşim de illahi bayan dr. dyor mecbur ....2 kez klomen ve ovitrelli çatlatma iğnesi yumurta takibi oldum ..sonraki ay bıraktım çok yıprandım çünkü ..düşnmeye başlamadan üç ay önceden beri dr. gidiyorum hemen olur sandım folik asit fln kullandım aylarca öle..bu ay akışına bıraktım 5 gn adetmgeccikti bekliyorum biraz daha geciksin die
Belki de olmuştur;)) doktorun tavrı kesinlikle çok çok önemli bencede. Sen hangi şehirdeydin?

Back
X