- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
- 198
yok canım maalesef bugün adet oldumayyy heycanlandım bi de bir bakmışsın hamilesin :)
inşallah olmuştur inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım maalesef bugün adet oldumayyy heycanlandım bi de bir bakmışsın hamilesin :)
inşallah olmuştur inşallah
Böyle düşünme canım ya seninde bizimde cocugumuz olacak inşallah rabbim icin zor degil bu ol demesine bakar hersey belki hayirli bir zamani bekliyordur rabbim vermek için melegimizde gelmek icin moralini yuksek tut er gec bizlerde anneligi tatcaz inşallah:)yok canım maalesef bugün adet oldumkaç yıl sonra annne olabilcem eşime müjdeyi verebilcem kimbilir ...tam girdim yine depresyonuma
rahim filmi içn gitcem dr. perş. çağırdı bakalım artık ...tükendim ........ beklemek umut etmek ...annekiği başkalarına özenerek görüp geçicem heralde hep böle olcak başkasının çocuğunu sevemek zornda ona oyuncaklar almak zorunda kalıcaz heppp
![]()
Yani muhakkak ol derse olur.yumurtalıkta olgunlaşan yumurta tüpe atılır orda spermle buluşur ve ordan rahime doğru ilerler ve orda yerleşir
tüp tıkalı olunca yum ve sperm arasında o tüpte buluşma gerçekleşemez
ama Allah büyüktür evet iki tüpü tıkalı olupta kendiliğnden hamile kalan vakalar bile okudum burda
kurban olduğum Allah ol deyince oluyor :)
Seni öyle iyi anlıyorum ki.. Hele bu hiç anne olamayacak hissi ençoktabu dokunuyor, her ay belirsizlik, her ay hüsran.. Birinin çocuğuna bakarken seçerken içim titriyor. Benimle evlenen evlat sahibi olan insanlar öyle zor ki..yok canım maalesef bugün adet oldumkaç yıl sonra annne olabilcem eşime müjdeyi verebilcem kimbilir ...tam girdim yine depresyonuma
rahim filmi içn gitcem dr. perş. çağırdı bakalım artık ...tükendim ........ beklemek umut etmek ...annekiği başkalarına özenerek görüp geçicem heralde hep böle olcak başkasının çocuğunu sevemek zornda ona oyuncaklar almak zorunda kalıcaz heppp
![]()
Eğer sende bir sorun yoksa ve eşindeyse sorun bence bekle 3 ay sonunda başla tedaviye, çok acele etmiş olursun, birdeözel hastane masraflar derken..kızlar yardımcı olurmusunuz nereye yazacağımı bilemedim kimlere sorsam bilemedim bu ay yumurta takibine başladık ama eşimde sperm hareketsizliği varmış doktor doğal yolla olabilir dedi eşime vitamin falan verdi 3 ay kullan demiş ben bugün gittim doktora yumurtaya baktı çok güzel gelişmiş dedi perşembe tekrar çağırdı ama şuanda eşim işsiz özele gidiyorum şimdi ben takibe devam etsemmi 3 ayın dolmasını beklesemmi bilemedim çünkü eşim 3 aydan önce sonuç alamaz sanki araştırmalarıma göre kafam karıştı ne yapsam kızlar
inşallaaaahhhBöyle düşünme canım ya seninde bizimde cocugumuz olacak inşallah rabbim icin zor degil bu ol demesine bakar hersey belki hayirli bir zamani bekliyordur rabbim vermek için melegimizde gelmek icin moralini yuksek tut er gec bizlerde anneligi tatcaz inşallah:)
Sen büyük bir şeyi yenmişsin ama çocuğun olması için çok erken bir süre 5 ay en az 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra doktor kısırlıktan söz ediyor, yani günleri denk getirip bekleyeceksin ama inşallah olur.Benim sikintim biraz daha farkli.sizleri cok iyi anliyorum.6.5 yildan sonra vajinismusu yendim.5 aydirda cocuk icin ugrasiyoruz.sanki 7 yildir cocugum olmuyormus gibi hissediyorum.isin kotusu cevremdekiler oyle zannediyor.
bizi bizden iyi kimse anlayamaz reel de böle arkadaşım yokki başımı omzuna koyup ağlasam ...keşke sizlerle sarılıpta ağlayabilsem insanı bazen eşi bile anlamıyorSeni öyle iyi anlıyorum ki.. Hele bu hiç anne olamayacak hissi ençoktabu dokunuyor, her ay belirsizlik, her ay hüsran.. Birinin çocuğuna bakarken seçerken içim titriyor. Benimle evlenen evlat sahibi olan insanlar öyle zor ki..
Ah canım yaa bende seninle aynı şeyleri hissediyorum, reçelde anlatmamda kimse anlamıyor çünkü. Ancak burada dertlenebiliyorum insanlara sorsan ne var canım önemli mi bu kadar ben eşimle anlaşıyorum ona bakmalıyım, eşimde hepten ayrı havada o kadar ilaç şartımı olmazsa olmaz demekle meşgul. Benim içim yanıyor ama stres yapma denilir kapatılır konu hep. Ay iyice dolmuşum bendebizi bizden iyi kimse anlayamaz reel de böle arkadaşım yokki başımı omzuna koyup ağlasam ...keşke sizlerle sarılıpta ağlayabilsem insanı bazen eşi bile anlamıyorüzüldüğümü anlatmaya çalışyrm eşimden başka kime anlatym bide sizler varsınız iyyiki de varsınız..eşim,yeter artık sen olumsuz düşünysn zaten hep diyip konuyu kapatıyor ...
burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum canı gönülden hepimiz anne oluruz hayırlısıyşa inşallah die dua ediyrm kızlar
evet aynı zaman evlendiğimz kişiler iknci düşndklerini anlatıyolar bana
![]()
Allah hayirlisiyla versin cnm insallah umudunu kaybetme hepimiz bigun anne olcaz inaniyorum buna :):)moralni yüksek tutBugün çatlama iğnesi olacağım kızlar, saat 1,5 ta. Bakalım beler olacak ama hiçi. Umudum yok..
Haklısın yaa birde birşey soracağım doktor 12 demişti ama ben iğneyi bulamadığımdan 1,5 ta vurulacağım. İlişki saatide vermişti onuda 1,5 saat erteleyeceğim. Sence bir sorun olur mu? Doktoru aradım ama ameliyatta;(Allah hayirlisiyla versin cnm insallah umudunu kaybetme hepimiz bigun anne olcaz inaniyorum buna :):)moralni yüksek tut
Bence bi sorun olmaz sen yine Allaha guven cnm zaten saat bir bucukta vurulcan deseydi yine iliski saatini ileri alcakti dktr bence icini ferah tut insallah bu ay guzel haberini alirizHaklısın yaa birde birşey soracağım doktor 12 demişti ama ben iğneyi bulamadığımdan 1,5 ta vurulacağım. İlişki saatide vermişti onuda 1,5 saat erteleyeceğim. Sence bir sorun olur mu? Doktoru aradım ama ameliyatta;(
Bende öyle düşündüm işte insan herşeyden tedirgin oluyor, zaten iğneside vurulayım bir süre bebek lafı etmeyeceğim kendimi dinlemeyeceğim. Dinlemeyen herşeye bir kulp bulur oldumBence bi sorun olmaz sen yine Allaha guven cnm zaten saat bir bucukta vurulcan deseydi yine iliski saatini ileri alcakti dktr bence icini ferah tut insallah bu ay guzel haberini aliriz![]()
Bende ayni durumdayim 15 aydir aklimdan cikaramiyodum bu ay rahim filmi cekildim tupletim tikanikmis meger cok sukur acildilar bu ay bende dusunmiyorum sorunu buldum diye mutluyumBende öyle düşündüm işte insan herşeyden tedirgin oluyor, zaten iğneside vurulayım bir süre bebek lafı etmeyeceğim kendimi dinlemeyeceğim. Dinlemeyen herşeye bir kulp bulur oldum![]()
Evet yaa önemli olan sorunu bulmak bende bu ay olmazsa rahim filmi çekileceğim, zor oldu mu? Benim canım çok kıymetliçok korkuyorum.Bende ayni durumdayim 15 aydir aklimdan cikaramiyodum bu ay rahim filmi cekildim tupletim tikanikmis meger cok sukur acildilar bu ay bende dusunmiyorum sorunu buldum diye mutluyum![]()
Yok acikcasi bekledigimden cok daha kolaydi cnm ilaci verirken adet sancisindan biraz daha fazla bi agri geliyo oda 10 sn suruyo benimde canim cok tatlidir anestezi bile dusundum ama inan degmez 10 dklik bi islem insallah hamis olursun bu ay gerek kalmaz film cekmene dualarim seninleEvet yaa önemli olan sorunu bulmak bende bu ay olmazsa rahim filmi çekileceğim, zor oldu mu? Benim canım çok kıymetliçok korkuyorum.
Bu ay kalırsın inşaallah hamile![]()
aynı aynı bizdede stres yapma deyip kapanıyor konu,bn o bi bebeği severken nasıl yanıyorumAh canım yaa bende seninle aynı şeyleri hissediyorum, reçelde anlatmamda kimse anlamıyor çünkü. Ancak burada dertlenebiliyorum insanlara sorsan ne var canım önemli mi bu kadar ben eşimle anlaşıyorum ona bakmalıyım, eşimde hepten ayrı havada o kadar ilaç şartımı olmazsa olmaz demekle meşgul. Benim içim yanıyor ama stres yapma denilir kapatılır konu hep. Ay iyice dolmuşum bende![]()