- 6 Eylül 2011
- 572
- 272
- 323
kızlar konunun tüm mesajlarını okudum da..sizlere tavsiyem ; asla ve asla ümidinizi kaybetmeyin en önemli şey bu.benim daha önceki mesajlarımı okursanız (ya da okuyan arkadaşlarım varsa) göreceksiniz ; benimde hamileliğim evlendikten 13-14 ay sonra geldi.üstelik eşimin evlendikten 4 ay sonra yapılan sperm testinde 2 milyon sayı ve 0 harekete ragmen(önce kurban oldugum Allahıma binlerce şükür,sonra da eşimi varikosel ameliyatı yapan doktora cok şey borçluyuz taabi ki).13 aylık süreçte neler yaptık neler kullandık bunu uzun uzadıya yazmayayım burda (daha önceki konularımda bunlar var isteyen arkadaşlar okuyabilir)..
Yine diyorum hep diyecegim ; umutsuzluga kapılır ve bunu eşinize de hissettirirseniz herşey iki kat daha kötüye gidecektir.unutmayalım ki herşeyin bi zamanı var,işallah Allah sizlerin de günü geldiğinde yüzlerinizi güldürecektir..
Cnm bişey sorucam varikosel ameliyatından ne kadar sure sonra oldu ve hangi doktora yaptırdınız ameliyatı bizdede aynı sorun var 9 milyondu ilaç kullandı ve 14 milyona çıktı varikoselden dolayı bu sayıyla zor dedi doktor aşılama önerdi aşılama tutmazsada ameliyat olucak ameliyattan sonra mormal yolla olması 1 seneyi bulur dedi doktor çok üzülüyorum