Hiç olmayacak mı? Dertleşme

kızlar konunun tüm mesajlarını okudum da..sizlere tavsiyem ; asla ve asla ümidinizi kaybetmeyin en önemli şey bu.benim daha önceki mesajlarımı okursanız (ya da okuyan arkadaşlarım varsa) göreceksiniz ; benimde hamileliğim evlendikten 13-14 ay sonra geldi.üstelik eşimin evlendikten 4 ay sonra yapılan sperm testinde 2 milyon sayı ve 0 harekete ragmen(önce kurban oldugum Allahıma binlerce şükür,sonra da eşimi varikosel ameliyatı yapan doktora cok şey borçluyuz taabi ki).13 aylık süreçte neler yaptık neler kullandık bunu uzun uzadıya yazmayayım burda (daha önceki konularımda bunlar var isteyen arkadaşlar okuyabilir)..
Yine diyorum hep diyecegim ; umutsuzluga kapılır ve bunu eşinize de hissettirirseniz herşey iki kat daha kötüye gidecektir.unutmayalım ki herşeyin bi zamanı var,işallah Allah sizlerin de günü geldiğinde yüzlerinizi güldürecektir..

Cnm bişey sorucam varikosel ameliyatından ne kadar sure sonra oldu ve hangi doktora yaptırdınız ameliyatı bizdede aynı sorun var 9 milyondu ilaç kullandı ve 14 milyona çıktı varikoselden dolayı bu sayıyla zor dedi doktor aşılama önerdi aşılama tutmazsada ameliyat olucak ameliyattan sonra mormal yolla olması 1 seneyi bulur dedi doktor çok üzülüyorum

yok canım maalesef bugün adet oldum :KK43::KK12: kaç yıl sonra annne olabilcem eşime müjdeyi verebilcem kimbilir ...tam girdim yine depresyonuma:KK12: rahim filmi içn gitcem dr. perş. çağırdı bakalım artık ...tükendim ........ beklemek umut etmek ...annekiği başkalarına özenerek görüp geçicem heralde hep böle olcak başkasının çocuğunu sevemek zornda ona oyuncaklar almak zorunda kalıcaz heppp:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
ben de bir kaç gün önce adet oldum ve aynı düşünceler benim de kafamdan geçti..
bir yanım ısrarla hiç olmicak diyor diğer yanım olacak merak etme
bir yanım tüp bebek merkezin olduğu sokağı bile görmek istemiyor diğer yanım gitsem mi aceba diyor
yani öyle bi ikilem içindeyim ki anlatamam şizofrene bağladım resmen...

bizi bizden iyi kimse anlayamaz reel de böle arkadaşım yokki başımı omzuna koyup ağlasam ...keşke sizlerle sarılıpta ağlayabilsem insanı bazen eşi bile anlamıyor :KK43::KK43::KK43: üzüldüğümü anlatmaya çalışyrm eşimden başka kime anlatym bide sizler varsınız iyyiki de varsınız..eşim,yeter artık sen olumsuz düşünysn zaten hep diyip konuyu kapatıyor ...:KK43: burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum canı gönülden hepimiz anne oluruz hayırlısıyşa inşallah die dua ediyrm kızlar:KK46::KK46:evet aynı zaman evlendiğimz kişiler iknci düşndklerini anlatıyolar bana :KK43:

aynen öyle çok haklısın...eşler bile bazen anlamıyor, anlamak istemiyor...halbuki bizim istediğimiz sadece dinlemeleri ve bir kaç samimi teselliler bir sarılma bir öpme...bazen bu durumlarda sinirlenip ben ne diye bunun baba olması için çabalıyorum ki? diye düşünüyorum
amin arkadaşım ben de dua ediyorum hepimize...

Bugün çatlama iğnesi olacağım kızlar, saat 1,5 ta. Bakalım beler olacak ama hiçi. Umudum yok..
hadi bakalım hayırlısı...inşallah şöyle güzelcene çatlasın yumurtan sonra kendine en yakışıklısını bulsun rahimine yerleşsin sıkı sıkı tutunsun biz de senin hamiş haberini alalım inşallah :)

Bende öyle düşündüm işte insan herşeyden tedirgin oluyor, zaten iğneside vurulayım bir süre bebek lafı etmeyeceğim kendimi dinlemeyeceğim. Dinlemeyen herşeye bir kulp bulur oldum:KK17:
ümitsiz olsaydık sence bu tedavilere devam edermiydik? insanoğlu her zaman ümitlidir...ümitsiz yaşayamaz insan...
ama evet bu iyi bir yöntem iğneden sonra birşey olmamiş gibi devam et kendini dinleme kendini meşgul et ve mutlu ol

Evet yaa önemli olan sorunu bulmak bende bu ay olmazsa rahim filmi çekileceğim, zor oldu mu? Benim canım çok kıymetliçok korkuyorum.

Bu ay kalırsın inşaallah hamile;)
rahim filmi hiç zor olmadı bende 5-10 dak adet sancısı çektim ilaç verilirken sonra da gün içerisinde hızlıca geçti biraz kanamam olmuştu

aynı aynı bizdede stres yapma deyip kapanıyor konu,bn o bi bebeği severken nasıl yanıyorum :KK43::KK43: bnde anlatmıyorum kimseye..içimde kalınca geçicekmi bu acı içime iyi yara yapıyor arrtık kocamı çok seviyorum ama bu günlerde güler yüz gösteremyrm:KK11: espiri yapmasına tahammül edemiyorum çok doluyum çünkü rahim filmnde tüplerin tıkalı olduğunu öğrenmekten çok korkuyorum çok:KK43::KK43:
ben rahim filmi çektirirken aklımdan hiç tıkalı olabileceği geçmemişti
testlerde herşey iyi çıkmıştı bunda da herşey tamamdır herhalde diye düşünmüştüm
yattığım yerde ilaç verildikten sonra benden öksürmemi istemişlerdi ve orda ilk kez içim bir tuhaf olmuştu
aceba bir sorun mu var diye
zarf içindeki sonucu okudum arabada ve tokat gibi inmişti suratıma
bir yandan kendimi yarım hissederken ve ağlarken bir yandan da sevinmiştik bak iste sorunu tespit ettik diye
demek bu yüzden olmuyormuş diye
böyle bir imtihanla karşı karşıya geleceğimi rüyamda görsem inanmazdım
ve hala inanamıyorum
herşey kötü bir şaka gibi geliyor
sakın korkma sorunu tespit etmek için yapılıyor, bebeğime kavuşabilmem için ona bir adım daha yaklaşabilmem için bunu yapmam şart diye düşün
sonuç iyi de olsa kötü de olsa hep Allaha sığınacaz
bundan başka bir çaremiz var mı ki?

Evet işte benimde korkum bu, ya bu kadar tedavi boşaysa, en iyisini düşün diyorlar ama demekle olmuyor ne yazık ki. Kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum bakalım. Sizinde desteğiniz çok iyi geliyor, kendi kendime kalsam herhalde daha çok kurtardım kafamda.
bence biz hep çok ileriyi düşündüğümüz için stres yapıyoruz
ya tedavi boşaysa? bunları düşünme rahim filmini düşünme
sadece bu tedavine konsantre ol şimdi moralini yüksek tut
sonra olacakları sonra düşünürsün
olursa ne ala
olmazsa da olmaz napalım dünyanın sonu değil diye düşünmeliyiz

Bu da mantıklı geliyor zaten böyle yapmaya karar verdim ben de çünkü eşim kendini hazır hissediyor. Olur mu olmaz mı bilemiyoruz tabii orası Allah'ın takdiri, ama o bu kadar hazırken ben kendimi sorguluyorum neden böyleyim diye. Bazen düşünüyorum acaba hiç çocuğumuz olmasa daha mı iyi olur diye, sonra kendime kızıyorum ya sonra istersem de olmazsa :KK43:

Yakınlarımda da çok çocuk var hepsine bayılıyorum ama benim olduklarını düşünmek acayip bir korku yaratıyor bende. Sadece seveyim istiyorum, hiç keşke benim olsalar diye düşünmedim :KK14: Düşerse ne yaparım ağlarsa ne yaparım aman üzülmesin, bir yandan da şımarık bir çocuk olmasın. Bunların hepsi bir yana diyorum ki kendi kendime hop nerelere geldin ya çocuğun olmazsa? Her şeyi biliyorsun görüyorsun ama düşünmekten kendini alıkoyamıyorsun, çok kötü bir durum. O yüzden sizi de çok iyi anlıyorum :KK51:

hangi anne ilk hamileliğinde gerçekten hazırdı ki bu sürece?
bence hiç biri! belki kendi kendilerine sürekli evet ben hazırım diyorlardı ama gerçekten hazırmıydılar? sanmıyorum
gerçekten hazır olsalardı hiç bir anne offf çekmezdi
zaten hazır da olamazdılar, çünkü onları bekleyen süreci bilmiyorlardı...
arkadaşım sen hazır olmakla ilgili içinde bir his bekliyorsun ama insan bilmediği ve ilk kez yaşayacağı birşey için nasıl hazır olabilir ki?
aşık olmak da böyle birşey...hazır değilsindir ama aşık olursun ve aşkın cazibesi o kadar büyüktür ki olumsuz yönlerini düşünmezsin
eğer sürekli olumsuz yanlarını düşünseydik dünyada ne aşk olurdu ne de annelik...
oysa aşk da annelik de dünyada varolan en güzel şeylerdir...
güzel düşün; güzel gör; güzel gör ki hayatından lezzet al...
kendini bu kadar sıkarsan hayattaki güzellikleri elden kaçırırsın...
ve o zaman yaşamak da zülum haline gelir
ya yarın kaza geçirirsem?
ya yarın sakat kalırsam?
ya yarın kocam ölürse?
ya yarın deprem olursa? vs vs vs
(Allah korusun tabi)
Allaha bırakıp teslim olmak en güzeli
o herşeyin hayırlısını bilir
evladın olduktan sonra sen elinden geleni yaparsın
ve eminim çok iyi bir anne olursun
gerisi Allahın takdiri ve imtihanı
herkes kaderinde ne varsa onu yaşar
kader ise bizim irademizle yaptığımız seçimlerin vuku bulmasıdır
ve bu yaptığımız seçimleri Allahın önceden bilmesidir...
bunun içindir ki biz insanlar bir takım şeyler için tedbir almamız gerekir
ve derdimizin dermanı için de vesileler aramamız gerekir...
uzun oldu hakkını helal et

Aslında benim tedirginliklerim biraz daha abartılı, keşke uykusuz kalacağım günler, dışarıya çıkamayacağım zamanlar olsaydı tek sıkıntım :KK43: Bu dönemler de elbette ki olacak ve geçecek ama benim asıl düşündüğüm şeyler ya sakat doğarsa ya ölümcül hastalığa yakalanırsa ya hayatı acılarla dolu geçerse ya doğduğum güne lanet olsun derse falan, yani biraz daha korkunç düşüncelerim var, eminim herkesin aklına zaman zaman gelmiştir böyle şeyler ama ben kafama çok fazla takıyorum, abartıyorum.

Onu bu hayata getirmekle çok büyük bir yükün altına girmiş gibi hissederim kendimi, çünkü ona kimse sormuyor doğacak mısın diye... Keşke sorabilsem o da evet her şeye rağmen ben var olmak istiyorum diyebilse. Bazen de bir bilene şöyle sormak istiyorum ben bu tedirginlikleri yaşasam da yaşamasam da aslında çocuğumun olup olmayacağı bana bağlı mı değil mi? Yani şöyle, aslında benim doğuracağım çocuk zaten ben ne yaparsam yapayım istesem de istemesem de olacak mı? Ya da ben ne kadar istesem de bir çocuğum olmayacak mı? Yani benim elimde değilse hiç kafama takmayayım, korunmayı falan da düşünmeyelim nasıl olsa olmayacaksa olmayacak olacaksa da olacak. Kafayı yediğimi düşünebilirsiniz belki de :cry:

öncelikle yapılan dua kaderi değiştirebilir ve yapılan iyilik de ömrü uzatabilir...
demek ki kaderde herşey fiks değil...
Allahın takdiri herşeyin üstündedir
o ol derse olur o olma demezse olmaz
ama biz Allahın ne zaman ol deyip ne zaman olma dediğini bilemediğimiz için
elimizden geleni yapmamız lazım
birşeyin olması için vesile aramamız lazım
birşeyin olmaması için de tedbir almamız lazım
sonuçta bu dünya sebepler üzerine kurulmuş
yağmurlu havada şemsiyesiz çıkarsan ne olur? ıslanırsın...
bu da aynı şuna benzer: benim kaderimde ıslanmak yoksa ben şemsiyesiz çıkayım nasıl olsa ıslanmam o zaman
ne kadar saçma geliyor kulağa değil mi?
kaderimde var veya yok; bunu düşünmek yerine sen şemsiyeni al çık
ıslanmak yoksa kaderinde en ufak şemsiye ile de ıslanmicaksın ya da belki sen çıktığında yağmur duracak
ama ıslanacaksan da en büyük şemsiye bile seni kuru tutamaz...
Allahın takdiri ne zaman hangi yönde olacak bilemeyiz
ama her zaman herşeyin hakkımızda hayırlısı olması için dua edebiliriz...

hangi anne ilk hamileliğinde gerçekten hazırdı ki bu sürece?
bence hiç biri! belki kendi kendilerine sürekli evet ben hazırım diyorlardı ama gerçekten hazırmıydılar? sanmıyorum
gerçekten hazır olsalardı hiç bir anne offf çekmezdi
zaten hazır da olamazdılar, çünkü onları bekleyen süreci bilmiyorlardı...
arkadaşım sen hazır olmakla ilgili içinde bir his bekliyorsun ama insan bilmediği ve ilk kez yaşayacağı birşey için nasıl hazır olabilir ki?
aşık olmak da böyle birşey...hazır değilsindir ama aşık olursun ve aşkın cazibesi o kadar büyüktür ki olumsuz yönlerini düşünmezsin
eğer sürekli olumsuz yanlarını düşünseydik dünyada ne aşk olurdu ne de annelik...
oysa aşk da annelik de dünyada varolan en güzel şeylerdir...
güzel düşün; güzel gör; güzel gör ki hayatından lezzet al...
kendini bu kadar sıkarsan hayattaki güzellikleri elden kaçırırsın...
ve o zaman yaşamak da zülum haline gelir
ya yarın kaza geçirirsem?
ya yarın sakat kalırsam?
ya yarın kocam ölürse?
ya yarın deprem olursa? vs vs vs
(Allah korusun tabi)
Allaha bırakıp teslim olmak en güzeli
o herşeyin hayırlısını bilir
evladın olduktan sonra sen elinden geleni yaparsın
ve eminim çok iyi bir anne olursun
gerisi Allahın takdiri ve imtihanı
herkes kaderinde ne varsa onu yaşar
kader ise bizim irademizle yaptığımız seçimlerin vuku bulmasıdır
ve bu yaptığımız seçimleri Allahın önceden bilmesidir...
bunun içindir ki biz insanlar bir takım şeyler için tedbir almamız gerekir
ve derdimizin dermanı için de vesileler aramamız gerekir...
uzun oldu hakkını helal et

öncelikle yapılan dua kaderi değiştirebilir ve yapılan iyilik de ömrü uzatabilir...
demek ki kaderde herşey fiks değil...
Allahın takdiri herşeyin üstündedir
o ol derse olur o olma demezse olmaz
ama biz Allahın ne zaman ol deyip ne zaman olma dediğini bilemediğimiz için
elimizden geleni yapmamız lazım
birşeyin olması için vesile aramamız lazım
birşeyin olmaması için de tedbir almamız lazım
sonuçta bu dünya sebepler üzerine kurulmuş
yağmurlu havada şemsiyesiz çıkarsan ne olur? ıslanırsın...
bu da aynı şuna benzer: benim kaderimde ıslanmak yoksa ben şemsiyesiz çıkayım nasıl olsa ıslanmam o zaman
ne kadar saçma geliyor kulağa değil mi?
kaderimde var veya yok; bunu düşünmek yerine sen şemsiyeni al çık
ıslanmak yoksa kaderinde en ufak şemsiye ile de ıslanmicaksın ya da belki sen çıktığında yağmur duracak
ama ıslanacaksan da en büyük şemsiye bile seni kuru tutamaz...
Allahın takdiri ne zaman hangi yönde olacak bilemeyiz
ama her zaman herşeyin hakkımızda hayırlısı olması için dua edebiliriz...

Rica ederim uzun uzun bana yanıt verdiğin için daha da mutlu oldum aksine. Bu aralar bu olaya bayağı bir odaklandığım için böyle oldum sanırım. Etrafımda da bakıyorum annelere, aman yapmayın aman çok zor aman şöyle aman böyle, herkes bir yakınma modunda, ben de doğal olarak uzaklaşıyorum çocuk düşüncesinden, ondan sonra da zaten ya kaza geçirirse ya üzülürse, ya bakamazsam, ya rahat yaşatamazsam, ya mutsuz bir hayatı olursa, ya bana bir gün beni neden bu dünyaya getirdiniz diye sorarsa gibi düşüncelere doğru kayıyorum. Demişsin ya ona bakılırsa her an her şey olabilir diye, işte zaten şu anda bile her şey pamuk ipliğine bağlıyken bir de başka bir insanın da bu olayları yaşama ihtimalini neden yaratayım ki diye düşünüyorum. Çocuk olunca her şey daha zor olacaksa ben neden çocuk yapayım diye soruyorum kısaca kendime. Bu sorunun cevabını arıyorum :KK64:Evlat sahibi olmak isteyenlerin egoist aynı zamanda da mazoşist olduğunu bile düşünüyorum bazen :KK14: Ooof psikolojimi bozdular benim :KK12:

malesef bende aynı durumdayım. 6 aydır deniyoruz ama olmuyo. son 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum tam gününü tutturutorum yinede olmadı.tabi buda morilimi daha cok bozdu.3 ay önce doktora gittim genel bi kontrol yaptı ultrason simir testi yaptı. simdilik sorun yok zaten daha erken 3 ay daha bekle olmazsa bidaha gel dedi yani bu ayda olmazsa eşimle birlikte doktora gidicez. çok üzülüyorum ya bişey cıkarsa diye.
kimi kişileri dinliyorum benim 9 ayda oldu falan diyo seviniyorum demekki 6 ay normal az kaldı benimde hamile olmama diyorum kimide 5 sene 6 senedir bekliyorum diyo ozamanda bende böylemi olucam diye üzülüyorum. özlellikle ovulasyon testiyle denedikten sonrada olmayınca moralim cok bozuldu.
adet olduğum zamanlarda moralim çok bozuk oluyo kendimden nefret ediyorum sırf o kırmızılığı görmemek için tuvalete girmek istemiyorum hep ağlıyorum vakit geçmiyo sanki.

hadi bakalım hayırlısı...inşallah şöyle güzelcene çatlasın yumurtan sonra kendine en yakışıklısını bulsun rahimine yerleşsin sıkı sıkı tutunsun biz de senin hamiş haberini alalım inşallah :)
Âmin yaa âmin. Öyle çok istiyorum ki hep beraber hamileler topiğnde gitmeyi;)

Kızlar biraz alakasız olacak ama çocuk istediğinize nasıl karar verdiniz? Çok büyük bir sorumluluk değil mi? Üstelik herkesten çok uğraşıyorsunuz çocuğunuz olsun diye. Yanlış anlamayın lütfen sadece bu ara çok büyük bir ikilemdeyim bizim olur mu olmaz mı orasını daha bilemiyorum tabii ki ama bu kararı alma aşaması da çok zor :KK43: Umarım hiçbirinizi üzmemişimdir, sadece konuşalım istiyorum o_O
vallaha o değişik bi hiş. mesela evlendiğimde bende hiiiiç yoktu. aman diyodum çocukmu ben daha gezicem dolaşıcam. sonra karnımın kocaman şişmesinden korkuyodum bi insanın karnı o kadar nasıl şişerki dogurunca eski haline nasıl gelir? vucutta büyük deformasyon. tüm çileyi neden kadınlar çekiyo uykuma çok düşkünümdür ben geceleri kalkmak falan ay ne zor işler.hem kayınvalidemlerlede sorum cıkar diyodum cocuk olmadığı halde zaman zaman hayatımıza karışıyolar cocuk olunca daha büyük sorun olur diyodum.
ama sonra bana ne oldu bilmiyorum.gezdim dolaştım sanki herşey boş gez gez nereye kadar dedim. etrafımdaki cocuklu ailelere baktım arkadaşlarıma değişik bi his. şuan ne karnımın şişmesi nede kayınvalidemlerin bana karışması umrumda değil. benim cocuğum olmalı onu ben büyütmeliyim hayatına şekil vermeliyim. tuaf bişey karnımın şişmesinden korkan ben hamile kıyafetlerine bakar oldum. his bu zamanı gelince içine öyle bi oturuyoki kafandanda gönlündende atamıyosun.

vallaha o değişik bi hiş. mesela evlendiğimde bende hiiiiç yoktu. aman diyodum çocukmu ben daha gezicem dolaşıcam. sonra karnımın kocaman şişmesinden korkuyodum bi insanın karnı o kadar nasıl şişerki dogurunca eski haline nasıl gelir? vucutta büyük deformasyon. tüm çileyi neden kadınlar çekiyo uykuma çok düşkünümdür ben geceleri kalkmak falan ay ne zor işler.hem kayınvalidemlerlede sorum cıkar diyodum cocuk olmadığı halde zaman zaman hayatımıza karışıyolar cocuk olunca daha büyük sorun olur diyodum.
ama sonra bana ne oldu bilmiyorum.gezdim dolaştım sanki herşey boş gez gez nereye kadar dedim. etrafımdaki cocuklu ailelere baktım arkadaşlarıma değişik bi his. şuan ne karnımın şişmesi nede kayınvalidemlerin bana karışması umrumda değil. benim cocuğum olmalı onu ben büyütmeliyim hayatına şekil vermeliyim. tuaf bişey karnımın şişmesinden korkan ben hamile kıyafetlerine bakar oldum. his bu zamanı gelince içine öyle bi oturuyoki kafandanda gönlündende atamıyosun.
Allah her isteyene hayırlısıyla versin inşallah :KK46:ama benim daha yolum var sanırım :KK43: Beni çok korkuttular.

ben rahim filmi çektirirken aklımdan hiç tıkalı olabileceği geçmemişti
testlerde herşey iyi çıkmıştı bunda da herşey tamamdır herhalde diye düşünmüştüm
yattığım yerde ilaç verildikten sonra benden öksürmemi istemişlerdi ve orda ilk kez içim bir tuhaf olmuştu
aceba bir sorun mu var diye
zarf içindeki sonucu okudum arabada ve tokat gibi inmişti suratıma
bir yandan kendimi yarım hissederken ve ağlarken bir yandan da sevinmiştik bak iste sorunu tespit ettik diye
demek bu yüzden olmuyormuş diye
böyle bir imtihanla karşı karşıya geleceğimi rüyamda görsem inanmazdım
ve hala inanamıyorum
herşey kötü bir şaka gibi geliyor
sakın korkma sorunu tespit etmek için yapılıyor, bebeğime kavuşabilmem için ona bir adım daha yaklaşabilmem için bunu yapmam şart diye düşün
sonuç iyi de olsa kötü de olsa hep Allaha sığınacaz
bundan başka bir çaremiz var mı ki?
dr. eve geldim şimdi salı günü çektircem filmi...uzun uzun bu dedğini düşndm sorunun ne olduğunu bulcaz ve inşallah bebeğim gelecek biraz naz yapıyor bize onu daha özlemle beklememizi istiyor cnm böle dşndm kız kardeşim daha çk sevdircek abla bak diyo...çektirip rahatlıycam inşallah cnm saol yaa...Rabbim büyük ol der oluverir.....tüplerin açılması için ne yapılcak sana tedavi fln

çok haklısın o his gelince karnının kocaman olacağı günü bekliyosunn mide bulantısı bile nasıl olcak ,enn sevdiğim uykumdan bile taviz vermeye hazırım bebeğime hazırım onuu çook istiyorum evimize neşesi olucak:KK68::KK68:

rahim filmi hiç zor olmadı bende 5-10 dak adet sancısı çektim ilaç verilirken sonra da gün içerisinde hızlıca geçti biraz kanamam olmuştu
peki cnm bu filmden snra ilşkinn olmadığını duyduım 1 ay bi arkadştan ,bn çörekotu bal tarçın kürüne başladım dün..eğer ilşki olmıycksa yapmama gerek yok dr. bişe y demedi sennn bilgin varmı

ben de bir kaç gün önce adet oldum ve aynı düşünceler benim de kafamdan geçti..
bir yanım ısrarla hiç olmicak diyor diğer yanım olacak merak etme
bir yanım tüp bebek merkezin olduğu sokağı bile görmek istemiyor diğer yanım gitsem mi aceba diyor
yani öyle bi ikilem içindeyim ki anlatamam şizofrene bağladım resmen...
Rabbim hepimize sabır bu imtihanı kazanmayı ve hayırlı evlatları nasip etsin inşallah cnm

Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
ablam tam 6 sene tedavi oldu ve şimdi 4 tane canavarı var.ümidinizi kaybetmeyin Allah duaları yanıtsız bırakmaz

Back
X