yerleşme kanamasıdır inşallah :)Zamanın olunca yaptır benimde adetime 8 gün var hafiften kanamam var dr aradım bişi olmaz dedi nedense...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerleşme kanamasıdır inşallah :)Zamanın olunca yaptır benimde adetime 8 gün var hafiften kanamam var dr aradım bişi olmaz dedi nedense...
İnşallah bakalım bayramdan.sonra gidicem dr.bekleyelim.dedi. Adet miyim neyim çözemedim.altım.ıslak.gibi sökülüyormuşum gibi.sildiğimde.bişi yok ama hafif.hafif kanamam var değişikyerleşme kanamasıdır inşallah :)
ilginç...inşallah hamilesindir canım :)İnşallah bakalım bayramdan.sonra gidicem dr.bekleyelim.dedi. Adet miyim neyim çözemedim.altım.ıslak.gibi sökülüyormuşum gibi.sildiğimde.bişi yok ama hafif.hafif kanamam var değişik
Yarın gene arıcam doktoru ben içim rahat etmiyor... Gebe kalmaya calismak çok zor... Rabbim hakkımızda.hayırlısını versin. Pes etmek yokkilginç...inşallah hamilesindir canım :)
hayırlısı olsun
ooo tühhEVet cnm dikkat ederim bunlara da ben kasabada calisuyirum 23 km il merkezine sabah 1 aksam 1 saat yolum var ve araba sallio
bence de ara sen nolur nolmaz...Yarın gene arıcam doktoru ben içim rahat etmiyor... Gebe kalmaya calismak çok zor... Rabbim hakkımızda.hayırlısını versin. Pes etmek yokk
Oyle cnm zaten bu hafta aldim ama olmadi nasip bu isler veren allah sonucta istedigi zaman verirooo tühhneyse kuzum ya olmadı 1 hafta alırsın sonrasındada Allah Kerim ona emanet edersin .. o deil midir El Emin
![]()
Aynen Pes etmek yok ama ben adet.oldum sanki yaabence de ara sen nolur nolmaz...
valla haklısın arkadaşım çok zoor çok...
geçen işyerin yemekhanesinde konuşan iki arkadaştan birisi
''Kayınvalide ve kayınpeder bizden çocuk istiyor,
ama ben hazır değilim henüz istemiyorum.
Neymiş de xx kişinin olmuyormuş, bizde elimizi çabuk tutacakmışız.
Ne acelemiz var dimi yani, dur bakalım olur dedim. Haksız mıyım?''
dediğine kulak misafiri oldum ister istemez...
İçimden ''Ah ah bir bilsen...'' dedim sadece...
''Böyle konuşma sakın! Koş git eve çocuk yapmaya başla hemen'' dememek için zor tuttum kendimi
ama evet pes etmek yoook, tam gaz ileri!
ümit kesmek de yok!
Amin
Ya hamilesindir belkiiiAynen Pes etmek yok ama ben adet.oldum sanki yaaDoktor a mesaj.attım mesai si bitince tekrar.arıcam bakalım ara vercekmiyiz
Kesinlikle bende hep bunu diyorum evlenip hemen başlayanınınbence de ara sen nolur nolmaz...
valla haklısın arkadaşım çok zoor çok...
geçen işyerin yemekhanesinde konuşan iki arkadaştan birisi
''Kayınvalide ve kayınpeder bizden çocuk istiyor,
ama ben hazır değilim henüz istemiyorum.
Neymiş de xx kişinin olmuyormuş, bizde elimizi çabuk tutacakmışız.
Ne acelemiz var dimi yani, dur bakalım olur dedim. Haksız mıyım?''
dediğine kulak misafiri oldum ister istemez...
İçimden ''Ah ah bir bilsen...'' dedim sadece...
''Böyle konuşma sakın! Koş git eve çocuk yapmaya başla hemen'' dememek için zor tuttum kendimi
ama evet pes etmek yoook, tam gaz ileri!
ümit kesmek de yok!
Amin
Evet ama bazen zor sabretmek..Oyle cnm zaten bu hafta aldim ama olmadi nasip bu isler veren allah sonucta istedigi zaman verir
Kafam hiç rahat olmayacak galibakafan rahat değilse bir ay sonra başla
benim adetim bayramdan hemen sonra başlayacak
eşim yoğun değilse gidecez işte
Bende geçen hafta üst üste 2 ayrı rüya gördüm cnm.Çok etkilendim.İlkinde yumurtam büyümüş tuvalette elime geliyo parlak şeffaf renkli içinde de turuncuya yakın bşy görünüyo elimde bakıp inceliyorum yumurtam büyümüş çatlamış elime geldi fln diyorum kendi kendime.Diğeri de Hastanede kanda gebelik baktırıyorum sonuç 75 gibi bşy çıkıyo dr.hamilesin yarın bidaha tekrar edelim iki katına çıkarsa kesin hamilesin diyo havalara uçuyorum gerçek gibi.sabah kalktığımda bile hamileymiş gibi o kdr sevinçli kalktım ki.Rabbim gerçeğini de yaşatır inşallahben burdayım nasılsın?
1 gün önce tuhaf bir rüya gördüm beklenmedik bir anda noluyor ya? derken hamileler gibi önce bir çok suyum geliyor bir anda boşalıyor
sonra da akıntı ile birlikte kırmızı parçalar geliyor, ardından aşırı yoğun şekilde adet olduğumu görüyorum...
o kadar gerçekciydi ki rüyamda niye böyle oldu? ben neden adet oldum? daha adetime çok var diye haykırıyorum ağlıyorum...
uyandığımda bile kontrol ettim hemen...hala etkisi altındayım![]()
ne aldın cnm anlamadım ? rapor mu ?Oyle cnm zaten bu hafta aldim ama olmadi nasip bu isler veren allah sonucta istedigi zaman verir
RABBİM hayırlara cıkarsın inş cnmm .. cok farklı bi rüyaymıs bilinç altı olabilir ama cok düşünme tatlımmBende geçen hafta üst üste 2 ayrı rüya gördüm cnm.Çok etkilendim.İlkinde yumurtam büyümüş tuvalette elime geliyo parlak şeffaf renkli içinde de turuncuya yakın bşy görünüyo elimde bakıp inceliyorum yumurtam büyümüş çatlamış elime geldi fln diyorum kendi kendime.Diğeri de Hastanede kanda gebelik baktırıyorum sonuç 75 gibi bşy çıkıyo dr.hamilesin yarın bidaha tekrar edelim iki katına çıkarsa kesin hamilesin diyo havalara uçuyorum gerçek gibi.sabah kalktığımda bile hamileymiş gibi o kdr sevinçli kalktım ki.Rabbim gerçeğini de yaşatır inşallah
hehe bu sebepten arkadaşımın çocuğuna ben vesile olmuşumKesinlikle bende hep bunu diyorum evlenip hemen başlayanının![]()
beklemekte fayda var cnmAynen Pes etmek yok ama ben adet.oldum sanki yaaDoktor a mesaj.attım mesai si bitince tekrar.arıcam bakalım ara vercekmiyiz
Kafam hiç rahat olmayacak galiba![]()
Allah rüyalarını gerçeğe çıkarsın inşallah!Bende geçen hafta üst üste 2 ayrı rüya gördüm cnm.Çok etkilendim.İlkinde yumurtam büyümüş tuvalette elime geliyo parlak şeffaf renkli içinde de turuncuya yakın bşy görünüyo elimde bakıp inceliyorum yumurtam büyümüş çatlamış elime geldi fln diyorum kendi kendime.Diğeri de Hastanede kanda gebelik baktırıyorum sonuç 75 gibi bşy çıkıyo dr.hamilesin yarın bidaha tekrar edelim iki katına çıkarsa kesin hamilesin diyo havalara uçuyorum gerçek gibi.sabah kalktığımda bile hamileymiş gibi o kdr sevinçli kalktım ki.Rabbim gerçeğini de yaşatır inşallah
Hem de cokzorr yhaaaEvet ama bazen zor sabretmek..