Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Orda haklısın ama allahtan ümit kesilmez.can sıkmak yok sabırlı olmak lazım... Ben olumsuz sonuc aldıkca daha az üzülüyorum.. Üzülmedikce üzerine gidiyorum :KK43:
Oyle cnm olsun illaki alicaz olumlu sonuclari pozifleri gorucez insallah

Bende adetimi belkiyorum 10 günüm var
RABBİM hayırlara cıkarsın inş cnmm .. cok farklı bi rüyaymıs bilinç altı olabilir ama cok düşünme tatlımm :KK51: inş bigün gerceginide yasatır sana güzel ALLAHIM :KK68:
Amin cnm inşallah butun isteyenlerin gonlune gore versin rabbim

aah cnm hayrlısı olsun onları bnde cok yasadm ama umudu kesmydm artk idrar testlernde ble negatf cıktgnda tmm yok diyrm galiba yoruldm :mad: :KK14:
yorulmak mı ????
onu gel bırde bana sor ama tamam dıorum bırak oluruna boşver dıyorum ama olmuyor bı turlu drların peşini de bırakamıorum umudumu da kaybedemıyorum olmayınca da çok üzülüyorum ne olacak bu halimiz

yorulmak mı ????
onu gel bırde bana sor ama tamam dıorum bırak oluruna boşver dıyorum ama olmuyor bı turlu drların peşini de bırakamıorum umudumu da kaybedemıyorum olmayınca da çok üzülüyorum ne olacak bu halimiz
ah cnm bebek öyle bişey ki yoruluysn ama peşini bırakamysnn :( bnde gdyrm hemde her ay ben bıraksamda düşüncesi bırakmıyo :( ama buna sükür RABBİM daha beternden saklasınn :KK12:

Back
X