Hiç olmayacak mı? Dertleşme

hımm evet cnm haklısın ..bnde beklyrm kac aydır ama ümidim azaldı artık :KK43:
azalamasın cnm kılo problemın varmı hanı nasıl dıyım bazıları kılolu olmaz ama göbek bolgesınde yaglanma olur var mı oyle bı sıkıntın

Evet birde destek olmak. Artık eşlerimize de bir şey söyleyemez olduk. Tek desteğim sizsiniz burada. Sen nasıl oldun adetin geldimi kanaman vardı?
Var canımmm bayramdan sonra dr gitcem... teklrar iğnelere devam

bnde o düşüncedeyim :KK43: simdi basladım ama diyet yapmak cok zor geliyo bana :mad:
Uff bana da ve kocam cok fit ama cok yemek yiyo yemek yetistiremiyorum adama boyu 178 ama 68in ustune cikmio ona yemek yapayim sofra kurayim derken bende yemis bulunuyom :mad::mad::mad::mad::mad:

Uff bana da ve kocam cok fit ama cok yemek yiyo yemek yetistiremiyorum adama boyu 178 ama 68in ustune cikmio ona yemek yapayim sofra kurayim derken bende yemis bulunuyom :mad::mad::mad::mad::mad:
:KK45::KK45: ahh öyle insanları cok kıskanyrm yaa :110: sennki daha zor kuzum rabbm yardmcn olsn :KK51: diyetsyene gittn mi peki hic ?

:KK45::KK45: ahh öyle insanları cok kıskanyrm yaa :110: sennki daha zor kuzum rabbm yardmcn olsn :KK51: diyetsyene gittn mi peki hic ?
Gittim cnm cikariyo masanin altindan bi kaat al diolar ne olcuolar ne bisi

Pko hastalarinin kilolu olma nedeni insulin direnci cnm onu kiriyo ve kolay kilo verebiliosun gecen yil diyee 12 kilo verdim ben simdi de diyete baslayinca bi o kadar daha versem 60 kilo oluyom fazlasiyla yeter o bana

Pko hastalarinin kilolu olma nedeni insulin direnci cnm onu kiriyo ve kolay kilo verebiliosun gecen yil diyee 12 kilo verdim ben simdi de diyete baslayinca bi o kadar daha versem 60 kilo oluyom fazlasiyla yeter o bana
masallah :) hic blmydm tatlım daha neler duyacaz acep o_O sende seker yok demi ?

masallah :) hic blmydm tatlım daha neler duyacaz acep o_O sende seker yok demi ?
Yok seker yok ama pko ilerledigi zaman seker hastaligi oluyo olma riski var yani tip2 diyabet gibi glifor yada glukofen veriyolar kilo vermen kolaylasiyor

Yok seker yok ama pko ilerledigi zaman seker hastaligi oluyo olma riski var yani tip2 diyabet gibi glifor yada glukofen veriyolar kilo vermen kolaylasiyor
duymustm ya ileride seker hastası olma riskimiz varmıs :( bizim ailedede seker var zaten cnm :( doktor bu ay bnden gizli şeker testi istedi :KK17: inş bişi cıkmaz :(

duymustm ya ileride seker hastası olma riskimiz varmıs :KK43: bizim ailedede seker var zaten cnm :KK43: doktor bu ay bnden gizli şeker testi istedi :KK17: inş bişi cıkmaz :KK43:
çıkmaz canım ınsallah merak etme bız gızlı dııl açık açık şeker hastası oluyoruz :)

Back
X