- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
baktırdım değerler normal gayet düzgünhormon baktır bi bence
Azldımı canmBende var meme ucu etrafinda.ben igneli epilasyon yaptoryorum.en garantisi o
Evlennce almak zorunda kaldim alınca iyi oluyor tek tüktende rahats oluyorum ama cogaldi işteAlma dediler yoksa covalir ve kalinlasir dedi buyuklerim.. Tek tukle barışıgım napim covalmaktan daha iyi
Ahaha alemsinVucudumda galiba tuy olmayan tek yer avuc iclerim ve ayagimin alti varin siz düsünün durumumu
Mesele parasi değil tatlm bulunduğum bölgede yok merkeze iki saat uzagım yalnız gidemem vs. Offf offf basim dertte kıllarlalazer imkanın niye yok ?
orda kaç tane tüy var ki.. git bir lazer yapan hastaneye 20 liraya yaparlar.. bir daha çıkar 2-3 ay sonra yine yaptırırsın .. 3 kereden sonra biter zaten.
Canım çok sagol çok iyi morel oldu heeeeVucudumda galiba tuy olmayan tek yer avuc iclerim ve ayagimin alti varin siz düsünün durumumu
Canım çok sagol çok iyi morel oldu heeee
Tatlım aynı dert bendede var koltuk altına doğru koyulaşıyor tüyler.. İpli makineyla aldığım için inceleride koparıyor..canm afedersn ama evlennce almak gerek çünkü herseye en duyarli bölge oraya temas ediyorBahsettiginiz bolgelerde bende de var. Hormonlarim normal, adetlerim duzenli ama nanet olsun ki varlar. Meme basinin hemen cevresinde cikan tek tuk killar haric almiyorum. Ki koltuk altima dogru hafif koyu renkte tuyler mevcut. Keske almasaydiniz diyecegim ama evlendigim zaman ben de almam insallah .s
Lazer olmaz diyorsunuz, zaten fazla kalin degilse gormez lazer onlari. Igneli onerilebilir ancak.
Allah kolaylik versin cidden, tüm xx kromozomlulara...
en nasl bas ediyorsun tüylerle özellkle bel ve karınNe demek herzaman :))
Tatlım aynı dert bendede var koltuk altına doğru koyulaşıyor tüyler.. İpli makineyla aldığım için inceleride koparıyor..canm afedersn ama evlennce almak gerek çünkü herseye en duyarli bölge oraya temas ediyor
İğneli epilasyon civarda bulursam deniycem bende..Evet evlendinde aldim ama sonra almadim, esimede anlatinca artik oda kabulendi ve alıştı.. Acisini ben cekiyom senin zevkin icin cekemem dedim.. Lazerin arkasına düşecem , cunku yaşlandigimda yapamam artik diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?