• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç ölüm tehlikesi atlattınız mı?

5 yaşlarındayken trafik kazası geçirmiştik ailece ve göz kapağımda dikiş var o yıllardan kalma. geçenlerde balık yerken kılçığı küçük dilime saplanmıştı, nişanlım kurtardı ölüyorum sanmıştım :s başka hatırladığım bişey yok şimdilik

defalarca kere ölümün kıyısından döndüm
demek ki vakit henüz dolmamış
ölüme bu kadar yaklaşıp yaşamayı başarmak ben de hayatı değerli kılıyor
en basiti 15 sene önce şohbenden zehirlendim
elhamdülillah Rabbim her defasında kurtardı
demek ki yaşanacak ve çekilecek daha çok şeyim var

olumle dans esıyorum resmen ..1,5 yasında 9.kattan duserek mucıze bebek dıye gazeteye cıkmısım ..
daha sonra tranvay altında kalıyodum askalsın bı gunde 3 otobus bındım 3 de kaza yapdı kolum kırıldı basım sarıldı amcam ıle tranvay yolunda takla attık ıc kanaması gecırdım bı yerde cafe ıken yanımda sılahlı catısma oldu kursun parcası elıme geldı ...
en sonda 20 gun once bılıncım kapandı tansıyonum 7,5 olmus 4 gun hastanede yattım koma halde kı bunlar hatırladıklarım okadar cok cembel takdımkı babam bıle korkuyo benden sonunda ne olcak sana dıye..allah hayırlı olum nasıp etsın dıcem bu artık..

olumle dans esıyorum resmen ..1,5 yasında 9.kattan duserek mucıze bebek dıye gazeteye cıkmısım ..
daha sonra tranvay altında kalıyodum askalsın bı gunde 3 otobus bındım 3 de kaza yapdı kolum kırıldı basım sarıldı amcam ıle tranvay yolunda takla attık ıc kanaması gecırdım bı yerde cafe ıken yanımda sılahlı catısma oldu kursun parcası elıme geldı ...
en sonda 20 gun once bılıncım kapandı tansıyonum 7,5 olmus 4 gun hastanede yattım koma halde kı bunlar hatırladıklarım okadar cok cembel takdımkı babam bıle korkuyo benden sonunda ne olcak sana dıye..allah hayırlı olum nasıp etsın dıcem bu artık..

:1shok::1shok::1shok::1shok:
kar ım yaa sne ne badireler atlatmışsın öyle
çook geçmiş olsun
da
9.katta düşüp nasıl ölmeyi beceremedin ona hayret etim

hepinize çok geçmi$ler olsun, Allah' im bizlere olumu hatirlatiyor.. bundan 7-8 sene once, ameliyat masasinda, bayiltilmi$tim ben, nefes alabilmem için bogazimdan boru sokulurken, boru tamda bogazimda takili kalmi$.. yok imkani yok çikmiyormu$, Allah' a $ukur cerrah'in aklina bogazimi delip boruyu parmakla agiza dogru ittirmek gelmi$.. anlik mesele.. bikaç saniye nefessiz kalmi$im gidip gelmi$im. kendime geldigimde, ameliyat gununden 3 gun sonra idi..hayat bir pamuk ipligine baglidir diye bo$a dememi$ler.

Ayy bu ne böylee..:1shok:
Allah yardımcınız olsun.

Geçen yaz uyurken bir an uyandım boğuluyorum sandım, çok zor nefes alıyordum. Aniden olmuştu, öleceğimi sanmıştım o gece ama annecim her şeyim beni bir şekilde kurtardı o durumdan. Korkunç bir geceydi.mafoldumben

Bir de çok sevdiğim bir insanla ayrılık konuşmamızı yaptıktan birkaç saniye sonra kalbimde bir sıkışma oldu nefes alamıyordum yine, o gece de öleceğimi sanmıştım.
Allah'ım nasıl bir acıydı o öyle.mafoldumben

Bir daha yaşmamak umuduyla yoluma devam ediyorum şükürler olsun.:Saruboceq:

roket saldırında biraz daha sola atılmış olsaydı belki ölebilirdim..ha bu arada kafayı yiyordum o başka tabi..

geçmiş olsun..valla nerde kaza bela seni bulmuş...ama kedi gibiymişsin allahtan atlatmışsın...her adımına dikkat etakannehir

ben de şohben zehirlenmesi yaşamıştım,tam da doğumgünümde...

Back
X