- 20 Ocak 2010
- 47.589
- 178.576
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Aynen, az once telefonda konustum noldu sana bi haller olmus dedikac gundur kavgali oldugum sevgilime su bakisi atiyorum suan
Lüten seviştiğiniz erkekleri yere atmayın, sonra kızlar onları bakir zannediyorhic sevismemis arkadaslar icin evinizin onune bir kap erkek koyun sevaptir
kac gundur kavgali oldugum sevgilime su bakisi atiyorum suan
Hava mı atıyorsunuz kızlar, bizim yok napacağuk?Aynen, az once telefonda konustum noldu sana bi haller olmus dedi
ama kararliyim barismayacagim, sevisgen konularin gazina gelmem
Artik o fulari muzik esliginde cikarma faslina gectik, haberin olsunfularımı takıp tekrar okudum, ibretlik tesbit kardeş.
Evi olsun arabasi olsun sigortasi olsun şuyu olsun buyu olsun arazisi olsun desen bu anlattigindan daha cabuk bulurdun o kisiyiArkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
ben de anca bakis atabiliyom fazlasi yokLüten seviştiğiniz erkekleri yere atmayın, sonra kızlar onları bakir zannediyor
Hava mı atıyorsunuz kızlar, bizim yok napacağuk?
kolay gelsin o zaman size :) dikkatli olun :)Yok limon. bayram icin geldi. Yoldayiz istanbula donuyoruz da ondan sitedeyim. Yoksa aylarin acisini cikariyorum
Adamin ici huzursuzmus bibi toplum kurallarindan
Evet burdan aldigim gazla kaza yaptirma ihtimalim artiyorkolay gelsin o zaman size :) dikkatli olun :)
kadina doymuş olmak ne demek ya? yemek miyiz su muyuzbence bir erkek sana geldiğinde kadınlara doymuş olsun ki evlendiğinde gözü dışarda olmasın çevremde çok örnek var ilkini karısıyla yaşayan erkek illa gözü dışarda oluyor, merak ediyor çünkü. ilklerine takılma son olman önemli
ilk sevgilinle bir şeyler yaşayabilmiş miydin? şuan kaç yaşındasın peki?
sorun o zaten doyduktan sonra yorulan kovanına çekilen arı gibi. halbuki insan tek insanla da doyabilir. mesela bana tek erkek yeter. ona bakayım buna bakayım demiyorum o niye desin ki o da ömürlük aşkını arasın. ben şimdi ilk aşkımı bulunca kabak gibi açılıp diğer erkeklerle olmaya mı gideceğim? ne alaka, gitmesin.bence bir erkek sana geldiğinde kadınlara doymuş olsun ki evlendiğinde gözü dışarda olmasın çevremde çok örnek var ilkini karısıyla yaşayan erkek illa gözü dışarda oluyor, merak ediyor çünkü. ilklerine takılma son olman önemli
peki sorun ettin mi onun sevgilisini? namusa değer veriyorsa bir şeyler olmamıştır aralarında herhaldetabikide hayir , namus benim icin önemlidir:) ben onun ilk degil ikinci sevgilisiydim o benim ilkimdi oda en az benim kadar önem verirdi namusa:) 21 yasindayim
konu sahibinin isteği üzerine konuyu kapatıyorumkonu tutmuş burdan okuldaki arkadaşlarıma selam yolluyorum. tutmuş tutmasına ama amacından sapmış hala da ilerliyor size bol gülmeli espriler arkadaşlar. aynı fikre sahip bir topluluk oluşunca diğer azınlıktan anlayış beklerler ama kendileri anlayış göstermez dalga geçerler. ister ilkokul çocukları ister evli barklı yetişkin insanlar olsun farketmez. insanoğlu işte. benim sıkıntım dışında her şeye el basıldığı için teşekkür ederim bu yazıyı okuyan bir mod olursa konuyu kapatabilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?