hiç öpüşmemiş erkek

hic sevismemis arkadaslar icin evinizin onune bir kap erkek koyun sevaptir
Lüten seviştiğiniz erkekleri yere atmayın, sonra kızlar onları bakir zannediyor

kac gundur kavgali oldugum sevgilime su bakisi atiyorum suan

Aynen, az once telefonda konustum noldu sana bi haller olmus dedi
ama kararliyim barismayacagim, sevisgen konularin gazina gelmem
Hava mı atıyorsunuz kızlar, bizim yok napacağuk?

Evi olsun arabasi olsun sigortasi olsun şuyu olsun buyu olsun arazisi olsun desen bu anlattigindan daha cabuk bulurdun o kisiyi

bence bir erkek sana geldiğinde kadınlara doymuş olsun ki evlendiğinde gözü dışarda olmasın çevremde çok örnek var ilkini karısıyla yaşayan erkek illa gözü dışarda oluyor, merak ediyor çünkü. ilklerine takılma son olman önemli

konu tutmuş burdan okuldaki arkadaşlarıma selam yolluyorum. tutmuş tutmasına ama amacından sapmış hala da ilerliyor size bol gülmeli espriler arkadaşlar. aynı fikre sahip bir topluluk oluşunca diğer azınlıktan anlayış beklerler ama kendileri anlayış göstermez dalga geçerler. ister ilkokul çocukları ister evli barklı yetişkin insanlar olsun farketmez. insanoğlu işte. benim sıkıntım dışında her şeye el basıldığı için teşekkür ederim bu yazıyı okuyan bir mod olursa konuyu kapatabilir. :)

kadina doymuş olmak ne demek ya? yemek miyiz su muyuz
gozu doymayan adam playboy olsa doymaz
opusup opusmemesi onemli degil sonu sen ol yeter deseydiniz tamam ama
kişilikli karakterli bi adamsa eger ilkseniz de sonsaniz da sizleyken baskasina gozu kaymaz
ben sevgilimin ilk optugu kisiyim
salayim az gozu doysun da oyle gelsin madem

sorun o zaten doyduktan sonra yorulan kovanına çekilen arı gibi. halbuki insan tek insanla da doyabilir. mesela bana tek erkek yeter. ona bakayım buna bakayım demiyorum o niye desin ki o da ömürlük aşkını arasın. ben şimdi ilk aşkımı bulunca kabak gibi açılıp diğer erkeklerle olmaya mı gideceğim? ne alaka, gitmesin.

konu sahibinin isteği üzerine konuyu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…