- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Canim karakteristik ozelliklerimiz ayni...Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
öpüşmek iğrençlik değildir. önce onda anlaşalımArkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
şimdi sevgilisiyle bir şey yaşayan kirlimi oluyor. öpüşen vsDüşüncelerimiz aynı..Bu insanlara geri kafalılık gibi geliyor ama öyleyse de geri kafalı olduğumu kabul ediyorum.Ben de isterim ki sadece bir kişiyi seveyim her şeyi onla yaşayım evleneyim tek aşkım olsun.Onun da bana karşı böyle olmasını isterim.Günümüzde birisiyle sevgili olmak çok basitmiş gibi görünsene bana göre çok çok özel ve güzel bişey ve bunu tek bir kişide yaşamak isterim..Ve senin gibi korkuyorum da ama aklıma hep şu ayet geliyor 'Temiz kadınlar temiz erkekler içindir, temiz erkekler temiz kadınlar içindir'
Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
Siz kendinizi eşya - farklı şekilde söylemek isterdim ama banlanmak istemiyorum - olarak görüyorsanız sorun yok. Öpüşürümde sevişirimde önüme gelenle yapmıyorum ya temizliğimizde namusumuzda yerinde, "kirli" düşüncelere sahip olan sizin gibiler utansın. Mümkünsede erkek evladınız olmasın yetiştirme tarzınız çok ürkütücü.Düşüncelerimiz aynı..Bu insanlara geri kafalılık gibi geliyor ama öyleyse de geri kafalı olduğumu kabul ediyorum.Ben de isterim ki sadece bir kişiyi seveyim her şeyi onla yaşayım evleneyim tek aşkım olsun.Onun da bana karşı böyle olmasını isterim.Günümüzde birisiyle sevgili olmak çok basitmiş gibi görünsene bana göre çok çok özel ve güzel bişey ve bunu tek bir kişide yaşamak isterim..Ve senin gibi korkuyorum da ama aklıma hep şu ayet geliyor 'Temiz kadınlar temiz erkekler içindir, temiz erkekler temiz kadınlar içindir'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?