hiç öpüşmemiş erkek

ben toplum kuralı diyorum siz sizin kuralı diyorsunuz anlayamadım bu işi
cümleyi nasıl anlıyorsunuz , ben genel bir şeyden bahsediyorum herkes özel algılıyor , ya ben yapıyorum diye bir cümle kurmadım ki her neyse uzatmayalım da ban almayın ya siz devam edin lütfen

Yahu toplum kuralı nedir ya kural dediğiniz şey yasalaşmışsa kuraldır.Onun dışındakiler toplum ''baskı''sı oluyor benim bildiğim kadarıyla.
baskı kural fark ediyor mu bizim toplumda ikiside aynı anlamda iç içe kullanılıyor
siz yorumlarınıza devam edin lütfen ban almanızı istemiyorum iyi akşmalar

Hayır ben kimseye dinsiz demedim....Öyle birsey anlasilmamali....Ben bir

Müslüman olduğum için , benim için Kuran'in dedikleri esastır.....

Büyük bölümünün Müslüman olduğu Bir ülkede yorum yaparken de Kuran'i ve Islamiyeti baz almak da garip olmamalii bence...
Çünkü buraya malzeme gönderen Yabanci firmalar bile buna dikkat ederek "YRUNLERİMİZDE DOMUZ YAGİ VE KATKİSI YOKTUR" diyorsa....
Benim de açıklama yaparken Bunu baz almam garip olmamalı....

Valla yillardir sevisirim bi zararini girmedim cok sukur. Toplumu da bozmadim banklarda da opusmedim.cunkuevimde opusebildigim icin gizli sakli banklarda sokakl opusmek zorunda kalmadim.dolayisiyla da kimsenin ahlakini bozmadim
Yaa şeyy, ben sokakta öpüştüydüm. Şimdi etrafımdaki yüzlerce insanın ahlakını bozdum mu
Ama o beni öptü! Bence sayılmaz : (

O degil
Heh soyle acik acik yazsaniza,
Hicbir yorumumda dini bosverin sevisin yazdigmi gosteremezsiniz bana,
kaldi ki konu sahibine de inanclarini veya ilkelerini gozden gecir kararlarini bilincli olarak ver tavsiyesinde bulunmustum...
Ancak babaya anlatmayi veya ilkin o veya bu sekilde daha once "hic" yasanmamasi gerektigne dair sizin kendinizin bile belli bir noktada savunamadigniz argumanlari siralamak yerine en basta bunu deseniz cok daha samimi olurdu...
ustelik konuda -konu sahibi de dahil olmak uzere- kendisi gibi dusunmeyenleri bazi kavramlar altinda etiketlemek ve hatta cirkin yakistirmalar yapmak hic hos degil...
saygiyla karsilanmasini istiyorken keske saygi gostermeyi de becerebiliyor olsak ne guzel olurdu...

Aramızda dullar var arkadaşlar
Lütfen bu kadar çok sevişmek demeyelim
Canı çeken var olmayan var

Just sen bir kere seviştin artık marjinalsin her türlü sex partileri olsun grup ilişkiler olsun açık evlilikler olsun yapabilirsin.

fularımı takıp tekrar okudum, ibretlik tesbit kardeş.

Just sen sevişemiyor musun şimdi? Daha önce evlendin ve seviştin ya. Dulları saymıyorduk bu kategoride, sen yine mi evlilik bekleyeceksin?

yok evlilik değil de adam bekliyorum düzgün bi tane
aslında rastgele önüme geleni seçmem lazım feyzaya göre

Just sen bir kere seviştin artık marjinalsin her türlü sex partileri olsun grup ilişkiler olsun açık evlilikler olsun yapabilirsin.

çok pis bişey olurum ben şimdi fena

Ay dimi ama okadar sevişmek dediniz ki gittim uyuyan adamı öptüm şapur şupur kıyamam ne olduğunu anlamadı uyandı şaşkın şaşkın baktı yavrum

ballandırsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…