- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
ben toplum kuralı diyorum siz sizin kuralı diyorsunuz anlayamadım bu işisizin toplum kuraliniz o sanirim. ya da aynı toplumun insani degiliz. bugune kadar sadakatsizlik yapmış birine saldirmadim. ne
kültür fışkırıyorr heyt yavrum bee..
aferin aferin boyle devam bak nasil elit gozukuyoruz boyle
Ayy çok yaşaBiz 4. Esim deli oldu evlenelim diye. Ne guzel sevisiyoz zaten evlenmesek de olur dedim halbusi
baskı kural fark ediyor mu bizim toplumda ikiside aynı anlamda iç içe kullanılıyorYahu toplum kuralı nedir ya kural dediğiniz şey yasalaşmışsa kuraldır.Onun dışındakiler toplum ''baskı''sı oluyor benim bildiğim kadarıyla.
Yaa şeyy, ben sokakta öpüştüydüm. Şimdi etrafımdaki yüzlerce insanın ahlakını bozdum muValla yillardir sevisirim bi zararini girmedim cok sukur. Toplumu da bozmadim banklarda da opusmedim.cunkuevimde opusebildigim icin gizli sakli banklarda sokakl opusmek zorunda kalmadim.dolayisiyla da kimsenin ahlakini bozmadim
sen çok okuma eşin hala yurt dışında dimi canın çeker falan :)
Ayy çok yaşaeşimde şimdi artık huzur içinde sevişebiliriz dedi sanki sevişemiyoduk ta
ben de diyorum niye yozlasti bu toplum durup dururken : pYaa şeyy, ben sokakta öpüştüydüm. Şimdi etrafımdaki yüzlerce insanın ahlakını bozdum mu
Ama o beni öptü! Bence sayılmaz : (
Just sen sevişemiyor musun şimdi? Daha önce evlendin ve seviştin ya. Dulları saymıyorduk bu kategoride, sen yine mi evlilik bekleyeceksin?Aramızda dullar var arkadaşlar
Lütfen bu kadar çok sevişmek demeyelim
Canı çeken var olmayan var
Benden ötürü.ben de diyorum niye yozlasti bu toplum durup dururken : p
Heh soyle acik acik yazsaniza,Arkadaşlar ben Allah'a inanan biriyim...Musluman olduğum için de baz aldığım yer Kuran....Kuran'da da evlilikdisi cinsel ilişki yasaklandığı için, hiçbir zaman buna taraftar olamam....Ha belki bana geri kafalı vey yobaz diyeceksiniz ama Benim inancım bana sizin inancınız size......
Aramızda dullar var arkadaşlar
Ay dimi ama okadar sevişmek dediniz ki gittim uyuyan adamı öptüm şapur şupur kıyamam ne olduğunu anlamadı uyandı şaşkın şaşkın baktı yavrumAramızda dullar var arkadaşlar
Efem bu totaliter yapıdaki zihniyet, ekseriyetle toplum mühendisliğine soyunarak toplumu oluşturan bireylerin özel hayatına müdahale etmekte bir beis görmemekte, bilakis kendilerinde bunu hak olarak görmektedirler.
Bu bağlamda, geçerliliği kişiden kişiye değişmekte olan ahlak kuralları kapsamında toplumsal yaşayışı şekillendirmeye çalışmaktadırlar.
Sözgelimi bu konunun irdelendiği bu başlıkta, hedonizmin karşısına totaliterizmin konulduğunu görüyoruz. Öyle ki, toplumun git gide zevk ve sefahat içinde yaşayacağından endişelenen kişi, bireysel özgürlükleri ortadan kaldırıp tektipleştirilmiş bir toplum yaratma arzusu içinde olduğunu gizlememektedir.
Allahım bu kadar afili kelime kullandım kesin haklıyım!
Just sen sevişemiyor musun şimdi? Daha önce evlendin ve seviştin ya. Dulları saymıyorduk bu kategoride, sen yine mi evlilik bekleyeceksin?
Just sen bir kere seviştin artık marjinalsin her türlü sex partileri olsun grup ilişkiler olsun açık evlilikler olsun yapabilirsin.
Ay dimi ama okadar sevişmek dediniz ki gittim uyuyan adamı öptüm şapur şupur kıyamam ne olduğunu anlamadı uyandı şaşkın şaşkın baktı yavrum
Viskimi yudumlayarak yazdım ben de. Arada kemik çerçeveli gözlüğümü ittim tek parmağımla.fularımı takıp tekrar okudum, ibretlik tesbit kardeş.
Yok kız bişey yapmadım az öptüm şehvetimi dizginledimyok evlilik değil de adam bekliyorum düzgün bi tane
aslında rastgele önüme geleni seçmem lazım feyzaya göre
çok pis bişey olurum ben şimdi fena
ballandırsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?