Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu samimiyet ile paylaşcağımdan saçma sapan yorumlar yapmadan,bir bayanın ortak problemine çözüm arayabilecek arkadaşların yorumda bulunmalarını çok rica ediyorum.
eşim ile bir yıldır evliyiz çok severek evlendik ve onu çok seviyorum.Bizim problemimiz,cinsel yaşamımızda benim tatmin noktasına ulaşamamam.Eşim ile birlikte olduğumuz anlarda hiç orgazm olamadım,hatta bazen zevk bile almıyorum yapalım bitsin durumunda oluyorum.Bu onu sevmediğimden veya ön sevişmeyi kısa tutmamızdan kaynaklı olacagını sanmıyorum çünkü böyle bir sorunumuzda yok. eşim ile evlenmeden önce sürtünme yolu ile birlikte olduğumuzda klitoral orgazm olabiliyordum,fakat evlendikten sonra gerek üst pozisyonda olayım gerek farklı pozisyonlarda olayım hiç vajinal orgazm yaşamayamadım,hatta birçok kişinin aksine
üst pozisyonda olmak bana hiçbir zevk duygusu hissettirmiyoru. Bana ve benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilecek bilgili veya önerisi olan arkadaşlarımın yorum yapmasını ve bu durumu nasıl aşabileceğime dair öneriler vermesini rica ediyorum