Hiç orgazm olamadım.

Aklımda hiç bir şey olmayacak.
Vücudum, beynim, ruhum sadece olaya konsantre olacak.
Genelde tatil dönemlerinde olurum ben ancak.
İş sadece erkekte de bitmiyor yani.

Zor iş yaav hayat telaşı içinde her ilişkide orgazm olan kadınların önünde saygıyla eğiliyorum valla.

Libido tavandaysa dokunsa orgazm olcak moddayım.ama değilse olmayınca olmuyor .doğru zaman önemli😀

Bir de orgazm olduktan sonra tamamen istek bitiyor bende hani bazıları devam ediyor ya bende o yok. Bitse de gitsek modundayım. Siz de mi ayırt edemiyorsunuz?
Aaa tek değilmişimmşuan nası mutlu oldum kız hahhaha al bendende o kadar o hüzden en sevdiğim pozisyon en sona saklıyorum sonrasındada artık gelebilirsin modu

Aaa tek değilmişimmşuan nası mutlu oldum kız hahhaha al bendende o kadar o hüzden en sevdiğim pozisyon en sona saklıyorum sonrasındada artık gelebilirsin modu
Bizde henüz değişik pozisyonlar olmadığı için sıkıntı yok tek pozisyon :KK48:

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu samimiyet ile paylaşcağımdan saçma sapan yorumlar yapmadan,bir bayanın ortak problemine çözüm arayabilecek arkadaşların yorumda bulunmalarını çok rica ediyorum.

eşim ile bir yıldır evliyiz çok severek evlendik ve onu çok seviyorum.Bizim problemimiz,cinsel yaşamımızda benim tatmin noktasına ulaşamamam.Eşim ile birlikte olduğumuz anlarda hiç orgazm olamadım,hatta bazen zevk bile almıyorum yapalım bitsin durumunda oluyorum.Bu onu sevmediğimden veya ön sevişmeyi kısa tutmamızdan kaynaklı olacagını sanmıyorum çünkü böyle bir sorunumuzda yok. eşim ile evlenmeden önce sürtünme yolu ile birlikte olduğumuzda klitoral orgazm olabiliyordum,fakat evlendikten sonra gerek üst pozisyonda olayım gerek farklı pozisyonlarda olayım hiç vajinal orgazm yaşamayamadım,hatta birçok kişinin aksine
üst pozisyonda olmak bana hiçbir zevk duygusu hissettirmiyoru. Bana ve benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilecek bilgili veya önerisi olan arkadaşlarımın yorum yapmasını ve bu durumu nasıl aşabileceğime dair öneriler vermesini rica ediyorum
bu yeterince uzun kendini tutamamasından olabilir ya da sevmekle çekici bulmak asrasında fark vardır belki eşinizi çseviyorsunuz ama çeki,ci gelmiyordur. eğer sorun bu da depğilse mutlaka farklı fantazi içeren şeyler4 deneyip renklendirin, neyseki böyle birşey yaşamadım ama çok arkadaşımdan duydum böyle sorunlar, günlük hayatta bile mutlu olamıyorlar bu sorundan dolayı. insallah en kısa zamanda geçer bu sorun

Back
X