Hiç sevgiliniz tarafından başkalarıyla kıyaslandığınız oldu mu ?

mavisgozlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
106
0
46
Ankara
kızlar inanın bana çok kırıldım ve çok incindim tartıştık benle alışverişe çıkmıyorsun beni biryerlere götürmüyorsun 2 buçuk senedirki çıkıyoruz beni önemsemiyorsun diye konuştum.
o günde mont ayakkabı alacaktım kış için 2 senedirki ne mont nede ayakkabı aldım normalde derim canım mont alamaya gidecem desem gitme der ya gideyim o zaman sen gel benle dedim o gün buluştuk kızılay da onun bir işi vardı onu hallettik ya şu mağazaya girelim yok yok yok
ya buruya girelim canım bakalım diyorum giriyoruz baktırmıyor 5 dakka bile geçiremiyoruz çıkıyoruz illet oldum otobüs beklerken söylendim sen benden sıkılıyorsun benlen alışveriş yapmak istemiyorsun gibisinden söylenince bana ne demesin beyfendi
ya bu sendeki gezme aşkını alışveriş aşkını anlamadım benim arkadaşlarımında kız arkadaşları var hiç senin gibi değiller ömerin kız arkadaşı hiç gezdiğini görmedim ömer yurtdışında hiç dışarı çıkıp gezdiğini görmedim alıverişe gidelim dediğini görmedim hasanında kız arkadaşı var şöyle şöyle diye bana övdü kızları ya delirdim resmen çok zoruma gitti sanki sürekli alışveriş yapan biriyim gibi bana bunları dedi
sonrada demesinmi beyfendi eski montun ayakkabın yokmu onları giy hiç eski kıyafet gyimedinmi sen diyor ya canım bak montum yırtıldı hem üşütüyor diyorum ayakkabım yok içine su geçiriyor diyorum sen hiç yokluktan anlamıyorsun yokluğa düşsen alamasan ne olcak ömerin kız arkadaşı eski püskü kıyafetlerle geziyor demesinmi
çok zoruma gitti ya eve gelince oturdum ağladım surat yaptım görüşürz bile demeden otobüse bindim eve geldim halen surat yapıyorum git onlar gibi birini bul sende dedim ozaman benle ne diye çıkıyorsun yürü git seni tutan yok dedim kapadım telefonu suratına kızlar siz olsanız ne yapardınız aceleyle yazdım biraz sinirden kusura bakmayın :oklava:

Son düzenleme:
iyi yapmışsın bence haketmiş..
senin istek ve beklentilerin onun canını sıkacak şeyler olsa bile, başkalarıyla kıyaslamaya hakkı yok.. madem öyle gidip o karakterden birini bulsun dediğin gibi..
kaldıki, bi insanın sevgilisiyle alışveriş yapmak istemesinde abes bişey göremedim ben..
bu arada hasan ve ömerin sevgiliside ilginç bayanlarmış.. hiç mi ihtiyaçları olmuomuş bunların yahu.. alışveriş yapalım demiolarmış, gezmek istemiolarmış fln..
şaşırdım.. :1shok:

iyi yapmışsın bence haketmiş..
senin istek ve beklentilerin onun canını sıkacak şeyler olsa bile, başkalarıyla kıyaslamaya hakkı yok.. madem öyle gidip o karakterden birini bulsun dediğin gibi..
kaldıki, bi insanın sevgilisiyle alışveriş yapmak istemesinde abes bişey göremedim ben..
bu arada hasan ve ömerin sevgiliside ilginç bayanlarmış.. hiç mi ihtiyaçları olmuomuş bunların yahu.. alışveriş yapalım demiolarmış, gezmek istemiolarmış fln..
şaşırdım.. :1shok:

valla açıkçası bu kızalrı merak etmiyor değilim üstelik birgün tanıştırda nasıllarmış bende görüyüm dedim tamam dedi tanıştırrım dedi ozaman anlarsın dedi hasanla ömerin sevgilileri hayatta iyice kendini soyutlamışlar varsa yoksa sevgilileri üstelik ömerin sevgilisi ebesinin kıyafetlerini giyiyormuş o derece yani bende bir anormallik var herhalde sevgilimle alışveriş yapmak yalnış fikrine kapıldım sevgilim böyle konuşunca sanki başka biriyle gezmek istiyorum onla gezmek alışveriş yapmak vakit geçirmek evlendiğimzde hiçmi alışverişe çıkmayacaz yiyecek yönünden bile ne saçma konuşuyor bu çocuk ya

inanın bana otobüs geldide kendimi hemen attım sinirden yanında dursaydım kafasına bişey fırlatırdım o derece sinirlendirdi beni

boyle birsey yapmasının ne kadar yanlıs oldugunun farkına varmalı..en iyisini yapmıssın ozur dilemeli senden

Son düzenleyen: Moderatör:
valla açıkçası bu kızalrı merak etmiyor değilim üstelik birgün tanıştırda nasıllarmış bende görüyüm dedim tamam dedi tanıştırrım dedi ozaman anlarsın dedi hasanla ömerin sevgilileri hayatta iyice kendini soyutlamışlar varsa yoksa sevgilileri üstelik ömerin sevgilisi ebesinin kıyafetlerini giyiyormuş o derece yani bende bir anormallik var herhalde sevgilimle alışveriş yapmak yalnış fikrine kapıldım sevgilim böyle konuşunca sanki başka biriyle gezmek istiyorum onla gezmek alışveriş yapmak vakit geçirmek evlendiğimzde hiçmi alışverişe çıkmayacaz yiyecek yönünden bile ne saçma konuşuyor bu çocuk ya

bence sen tavrını koy bi süre.. yani kıyaslaması gerçekten çok yanlış..
hani senin yaptıkların yanlış olsa tamam, yine kıyaslaması yanlış olurdu ama en azından bi bahanesi olurdu..
şu durumda kesinlikle hatalı ve bence biraz hatasını anlaması için tavırlı davran..
bu seferde demesin, ömer ve hasanın sevgilileri hiç tavır yapmıo fln diee kafamçokkarıştı
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

bence sen tavrını koy bi süre.. yani kıyaslaması gerçekten çok yanlış..
hani senin yaptıkların yanlış olsa tamam, yine kıyaslaması yanlış olurdu ama en azından bi bahanesi olurdu..
şu durumda kesinlikle hatalı ve bence biraz hatasını anlaması için tavırlı davran..
bu seferde demesin, ömer ve hasanın sevgilileri hiç tavır yapmıo fln diee kafamçokkarıştı
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

teşekkür ederim canım bakalım sinirlerimi bozdu zaten

elbette canım bende üzülürdüm bana böyle bir şey dediğinde başka arkadaşlarınla kıyasladığında çok zoruma giderdi...

sen sıkmam canını canım inş hatasını anlayıp özür diler ve gönlünü alır.

Sevgilim değil de ben o gerizekalılığı yaptım.Ama bnm amacım kıyaslamak değildi normal sıradan insanları gosterip standartı bu olmalı diye gosterdim. ovmek için başkasını gostermedim.Ki her şeye cvp verdiği durumlardı,ifade edebilceğimin sınırına gelmiştim ornek vermeye sığındım.

Ne olursa olsun hoş davranış değil.

Ayrıca ne demek "ömerin kız arkadaşı eski pusku kıyafetlerle geziyor" buna cok guldum ya.Onun durumu yoksa sizene:)Yokluk gormekten niye bahsediyor ki!Sıkıntınız parasızlık mı!onun sıkıntısı gezmek.

Eminim onlarda gerektiğinde alişverişe cıkıyorlardır omer ya da hasan abi biz kızla alişverişe cıktık diye haber verecek değiller.

bence boşver bu adamı ilerde hayatı sana zindan eder bak emin ol yazık gençliğine;balık baştan kokar,cimri bir adam belli ve seni birileriyle kıyaslaması seni olduğun gibi kabul etmediğini gösterir...

ömer ve hasanın sevgilileri hangi fabrikada üretilmişse bak bakalım başka numunelikler var mıymış sana göre, derdim.
bence iyi yapmışsın özür dilemesi lazım.

eski sevgilim de bana yokluktan bahsederdi hep. kendisi varlık içinde yokluk çekiyordu pinti.
ay onu ne kadara aldın, ona o kadar para verilir mi derdi.
üstelik yaptığım normal alışveriş yani herkes gibi.
dayanamadım ben de, sana ne sen mi veriyosun parasını dedim.
bir daha ağzını açmamıştı.

aynen senin dedigini derdim cnm

cok iyi demissin...

kiyaslanmak hic kimsenin hosuna gitmez

bu erkekler bazen cok cocuklasip sacma sapan seyler soyleyebiliyorlar....

ömer ve hasanın sevgilileri hangi fabrikada üretilmişse bak bakalım başka numunelikler var mıymış sana göre, derdim.
bence iyi yapmışsın özür dilemesi lazım.

eski sevgilim de bana yokluktan bahsederdi hep. kendisi varlık içinde yokluk çekiyordu pinti.
ay onu ne kadara aldın, ona o kadar para verilir mi derdi.
üstelik yaptığım normal alışveriş yani herkes gibi.
dayanamadım ben de, sana ne sen mi veriyosun parasını dedim.
bir daha ağzını açmamıştı.

:roflol::roflol:
boylelerini lop diye oturtacaksin boyle iste cok iyi demissin
canim:icecream:

kızlar inanın bana çok kırıldım ve çok incindim tartıştık benle alışverişe çıkmıyorsun beni biryerlere götürmüyorsun 2 buçuk senedirki çıkıyoruz beni önemsemiyorsun diye konuştum.
o günde mont ayakkabı alacaktım kış için 2 senedirki ne mont nede ayakkabı aldım normalde derim canım mont alamaya gidecem desem gitme der ya gideyim o zaman sen gel benle dedim o gün buluştuk kızılay da onun bir işi vardı onu hallettik ya şu mağazaya girelim yok yok yok
ya buruya girelim canım bakalım diyorum giriyoruz baktırmıyor 5 dakka bile geçiremiyoruz çıkıyoruz illet oldum otobüs beklerken söylendim sen benden sıkılıyorsun benlen alışveriş yapmak istemiyorsun gibisinden söylenince bana ne demesin beyfendi
ya bu sendeki gezme aşkını alışveriş aşkını anlamadım benim arkadaşlarımında kız arkadaşları var hiç senin gibi değiller ömerin kız arkadaşı hiç gezdiğini görmedim ömer yurtdışında hiç dışarı çıkıp gezdiğini görmedim alıverişe gidelim dediğini görmedim hasanında kız arkadaşı var şöyle şöyle diye bana övdü kızları ya delirdim resmen çok zoruma gitti sanki sürekli alışveriş yapan biriyim gibi bana bunları dedi
sonrada demesinmi beyfendi eski montun ayakkabın yokmu onları giy hiç eski kıyafet gyimedinmi sen diyor ya canım bak montum yırtıldı hem üşütüyor diyorum ayakkabım yok içine su geçiriyor diyorum sen hiç yokluktan anlamıyorsun yokluğa düşsen alamasan ne olcak ömerin kız arkadaşı eski püskü kıyafetlerle geziyor demesinmi
çok zoruma gitti ya eve gelince oturdum ağladım surat yaptım görüşürz bile demeden otobüse bindim eve geldim halen surat yapıyorum git onlar gibi birini bul sende dedim ozaman benle ne diye çıkıyorsun yürü git seni tutan yok dedim kapadım telefonu suratına kızlar siz olsanız ne yapardınız aceleyle yazdım biraz sinirden kusura bakmayın :oklava:

Kusura bakmayın , çok sinirlendim size :olmaz:

Elin adamı ki , resmi hiçbir şey yok aranızda ; kalkıp size gezip gezmemeniz , ne giyip ne giymemeniz , eskiniz yeniniz hakkında yorum yapacak , üstüne bir de milleti öwecek , sizde beni sewiyor diye kendinizi aldatacaksınız . Açın artık gözünüzü , sewen insan sewdiğine toz kondurmaz !

Hata sizde ! Dış kapının dış mandallarını tepenize çıkartıyorsunuz , sonra da ; bana şöyle dedi bana böyle yaptı diye ağlıyorsunuz !

Ailenizden biri , size böyle şeyler söylese aslan kesilir , kawga çıkarırsınız . Böylelerine kuzu olursunuz .

Silkinin we kendinize gelin , böyle tawizlere dewam ederseniz , siz daha çoook şey yazarsınız :umursamaz:

parasını omu veriyor niye karışıyor evlenincede bu böyle harcarsa diye düşünüyodur şimdiden ev geçindirme korkusu sarmıştır böyle bu erkekler zaten az gez az ye ucuz ve eski ile idare et sus çok konuşma güzel yemek yap ama az para harca hemen hepsi böyle gıcıklar yaa gitsin aradığı gibi bi kız bulsun okumuşsun çalışacaksın kazanıp yiyeceksinde giyip gezeceksinde kimse kusura bakmasın taviz verme canım onun cebinde çıkmıyor sonuçta

de ki"o odur ben de benim.herkes farklı kişilik özelliklerine sahiptir sonuçta,hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisidir kıyaslanmak
bekarken iş konusunda biraz şanssızdım benim de annem çok yapardı,bak şunun kızı şurdaymış,bunun kızı burdaymış vs.vs.
ama bunun için kırmayın birbirinizi,al karşına konuş
erkekler özellikle kızlarla alışveriş yapmayı pek sevmezler(eşimden biliyorum mağaza mağaza dolaşmaktan nefret ederim)der her zaman
üzme tatlım kendini bu yüzden bunların geneli böyle maalesef...

elbette canım bende üzülürdüm bana böyle bir şey dediğinde başka arkadaşlarınla kıyasladığında çok zoruma giderdi...

sen sıkmam canını canım inş hatasını anlayıp özür diler ve gönlünü alır.

umrumda değil vallaha eşşek gibi anlayacak yoksa hiç umrumda değil işte kapı işte sapı 2 buçuk senede geçse çekemem şuna bakya şimdiden her dediğini yaptırmaya çalışıyor yok öyle yağma şimdiden evlenmeden önce ipleri eline verirsem tepeme çıkar elin oğlu diye boşuna demiyorlar

Back
X