Hiç sevgiliniz tarafından başkalarıyla kıyaslandığınız oldu mu ?

arıyor ama açmıyorum konuşmuyorum sinirlerimi bozdu yüzünü bile görmek istemiyoru kesin kararımı verdim bir sürede konuşmamaya kararlıyım sinir bozucu kimseyle kıyaslayamaz gitsin kendine bulsun öyle bir kız hiç peşimde gezmesin bunlara yüz verdikçe böyle şımarıyorlar

nereye kadar açmıcaksın sonra suçu sana atıverir aradım açmadın ben aslında şöle yapcaktım sen fırsat vermedin der o yüzden bence aradığında bi aç hem bak ne dicekmiş öğrenmiş olursun yine saçmalarsa seninde için konuşmama konusunda rahat olur bence tabi

bence de tel.ini aç , açmayarak sadece sorunları ertelersin ve sizin sorunları ertelemey değil bir az önce halletmeye ihtiyacınız var .
açın , konuşun , anlatın , kıyaslamasının yalnış olduğunu , sizi kırdığını , hata yaptığını ...
anlatın.
anlamazsa, yolunuza bakın ...

ben öyle bişi demek istemedim azımdan kaçtı bir an toparlayamadım geride diyor
ben insanın fikri neyse zikride odur bayadır düşünmüyünde patlattın bombayı dedim çokta iyi yaptın anladım nasıl biri olduğunu dedim
özür dilemedi ya inana biliyormusunuz özürdilemedi üstüne üstük zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalıştı
vay benim öyle söylememe sen sebep oldun dedi
bende ozaman git öyle kızlar bul dedim telefonu suratına kapadım kızlar neyapıyım yalnışmı yapıyorum halen daha üste çıkıyor beyfendi ya akıllanacak hatasını anlayacak ders alacak yada böyle devam edecek kırgınlık

kızlar inanın bana çok kırıldım ve çok incindim tartıştık benle alışverişe çıkmıyorsun beni biryerlere götürmüyorsun 2 buçuk senedirki çıkıyoruz beni önemsemiyorsun diye konuştum.
o günde mont ayakkabı alacaktım kış için 2 senedirki ne mont nede ayakkabı aldım normalde derim canım mont alamaya gidecem desem gitme der ya gideyim o zaman sen gel benle dedim o gün buluştuk kızılay da onun bir işi vardı onu hallettik ya şu mağazaya girelim yok yok yok
ya buruya girelim canım bakalım diyorum giriyoruz baktırmıyor 5 dakka bile geçiremiyoruz çıkıyoruz illet oldum otobüs beklerken söylendim sen benden sıkılıyorsun benlen alışveriş yapmak istemiyorsun gibisinden söylenince bana ne demesin beyfendi
ya bu sendeki gezme aşkını alışveriş aşkını anlamadım benim arkadaşlarımında kız arkadaşları var hiç senin gibi değiller ömerin kız arkadaşı hiç gezdiğini görmedim ömer yurtdışında hiç dışarı çıkıp gezdiğini görmedim alıverişe gidelim dediğini görmedim hasanında kız arkadaşı var şöyle şöyle diye bana övdü kızları ya delirdim resmen çok zoruma gitti sanki sürekli alışveriş yapan biriyim gibi bana bunları dedi
sonrada demesinmi beyfendi eski montun ayakkabın yokmu onları giy hiç eski kıyafet gyimedinmi sen diyor ya canım bak montum yırtıldı hem üşütüyor diyorum ayakkabım yok içine su geçiriyor diyorum sen hiç yokluktan anlamıyorsun yokluğa düşsen alamasan ne olcak ömerin kız arkadaşı eski püskü kıyafetlerle geziyor demesinmi
çok zoruma gitti ya eve gelince oturdum ağladım surat yaptım görüşürz bile demeden otobüse bindim eve geldim halen surat yapıyorum git onlar gibi birini bul sende dedim ozaman benle ne diye çıkıyorsun yürü git seni tutan yok dedim kapadım telefonu suratına kızlar siz olsanız ne yapardınız aceleyle yazdım biraz sinirden kusura bakmayın :oklava:

Ya tamam adam baştan sona hatalı,kıyaslama çok yanlış da siz neden alışverişe onunla çıkma gereği duyuyorsunuz?
Kendiniz tek başınıza ya da arkadaşlarınızla alışverişinizi yapmak zor mu geliyor?

ay nefret ediyorum ama malesef ki benim erkek arkadasımda yakın kız arkadaslarımla beni kıyaslıyor yok o bak boş zamanında çalışıyor sosyalleşiyor sen uyuyorsun falan.. en sonunda dedim ki bunları bana söyleyecegine kendilerine bizzat söylesen tebrik etsen bana övme dedim cok sabırlıyımdır ama bir yere kadar ya zaten okuyorum ders mi çalışayım okulumda uzak yoruluyorum eve gelince yatıyorum bir de çalışcam gerek yok ki çalışmama okulum varken zaten staj yapcam bu sene

anlamadım alacaklarının parasını o mu veriyor da ahkam kesiyor sen acıklama yapıyorsun saçma sapan oldu şayet o vermiyorsa.hoş verse bile böyle bir tarza bürünmememli bir ilişki ya öylesini bulsun ozaman şaşırmış bunlar yahu:umursamaz:

begenmiyorsan tutan yok deseydin. hasanin omerin kiz arkadaslari sana da kendileri gibi bir tane bulsunlar sen de rahat et derdim ben ohaoldumsmile

bende anlamam neden kizlar sevgilileriyle alisverise cikmak isterki
ben sahsen alisverise ciktigimda yanimda hic kimseyi istemem
gerek yok gider begendigimi alirim yani
kiyaslamasi hos degil ama belliki alisveristen hoslanmiyor

ay, bense esimsiz bir yere gitmek istemem...onsuz gidemem,daralirim valla...kendimi eksik hissederim,
cokmu bagliyim acaba? yalniz gitmek isteyenlere sonsuz saygim var tabi, ama ben onsuz hic tad alamiyorum, illa onunla olcam, zaten hergun calisiyoruz, bide carsidadami gormicem onu?

konu kiyaslama gerci...saptirmiyalim.
bikeresinde kiyasliyomusun sen ? sordugumda...hayir ya , kesinlikle kiyas yapmadim asla demisti kocisim...yapamaz canimin ici

Back
X