• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sevilmeme duygusuyla baş etme

grihh54

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
346
169
23
Bir erkek tarafından hiç sevilmeme hiç aşk ilişki yaşayamamak duygusuyla nasıl baş edebiliriz yaş 26 olucak hiç sevilmedim çok yalnızım herkesin ilişkisini kıskanıyorum bi sevgililer gününde bile sevgilim olmadı bi çiçek almadım hayatımda küçük bi ilçede hemşireyim

Biraz flört etmeyi deneseniz. İlla çıkacaksınız,evleneceksiniz şartı yokken daha rahat olursunuz ve kendinize güveniniz gelir.
Ondan sonrası da çorap söküğü misali gelir zaten.

Önce kendinizi açmanız lazım.

Fiziksel kimse yok. Artık insanlar eşlerini internetten buluyorlar. Şimdi yazsak ana sayfaya eminim bir sürü kişi çıkar biz internette tanışıp evlendik diyen.
O yüzden açılmanız lazım dedim siz tamamen kapalısınız.
Instagram sayfamı açık mı yapayım ne yapayım ordan yazanlarda sadece cğnseliik için yazdı bu zamana kadar hep nerde bu doğru ciddi erkekler 🥹 akılı gözü açık kızalar çoktan kapmış

Fiziksel kimse yok. Artık insanlar eşlerini internetten buluyorlar. Şimdi yazsak ana sayfaya eminim bir sürü kişi çıkar biz internette tanışıp evlendik diyen.
O yüzden açılmanız lazım dedim siz tamamen kapalısınız.
Haklısın artık kimse yüzyüze tanışmıyoruz ki.bütün iş sanalda.

Instagram sayfamı açık mı yapayım ne yapayım ordan yazanlarda sadece cğnseliik için yazdı bu zamana kadar hep nerde bu doğru ciddi erkekler 🥹 akılı gözü açık kızalar çoktan kapmış

Çağımızın sorunu o zaten herkesin aklı fikri neyse 🤦
Bizim zamanımızda mavili site yeniydi onda arkadaşlık uygulaması vardı tüm Türkiye geneli. Tabi yine aklı fikri başka şeylerden olan çıkıyordu ama güzel arkadaşlıklar da edindim ben ordan. Öyle bir site varsa bakabilirsiniz. Yine bu partner arayan siteler değil. Arkadaşlık siteleri olarak altını çizeyim 😂 Onlarda senin gibi yalnız yada yeni kişiler tanımak isteyenlerde çıkabilir.

Haklısın artık kimse yüzyüze tanışmıyoruz ki.bütün iş sanalda.

Zamanımız hız, teknoloji ve tüketim çağı. Kimsenin dışarı çıkacak sosyalleşme zamanı ve ekonomisi yok. Doğal olarak herşey hem hızlı tüketiliyor ,hem çabuk olsun isteniyor,para-zaman harcamayayım, hemde elimin altında olsun deniyor. Bunun hepsinide internet tek tuşla sağlıyor. 🤷

Zamanımız hız, teknoloji ve tüketim çağı. Kimsenin dışarı çıkacak sosyalleşme zamanı ve ekonomisi yok. Doğal olarak herşey hem hızlı tüketiliyor ,hem çabuk olsun isteniyor,para-zaman harcamayayım, hemde elimin altında olsun deniyor. Bunun hepsinide internet tek tuşla sağlıyor. 🤷
Bence nedeni o değil.insanlar çekingen.yoksa yüzyüze etkilenmenin yerini hicbir şey tutamaz.benim hep en etkili ve uzun süreli ilişkilerim yüzyüze tanışmayla oldu.ama bu dönemde işler hep sanaldan yürüyor maalesef.uyum sağlamaktan başka şansımız kalmıyor.ne yapıyoruz ki sanki vakit kalmayacak kadar.ee ısınmak da yüzyüzeye göre katbe kat zor oluyor hâliyle.ama dediğim gibi çağa uyum sağlamaktan başka şansımız yok.

Bir erkek tarafından hiç sevilmeme hiç aşk ilişki yaşayamamak duygusuyla nasıl baş edebiliriz yaş 26 olucak hiç sevilmedim çok yalnızım herkesin ilişkisini kıskanıyorum bi sevgililer gününde bile sevgilim olmadı bi çiçek almadım hayatımda küçük bi ilçede hemşireyim
Hayret bu zamanda erkekler memuru havada kapar ama sen nasıl boşta kaldın

Back
X