Yani bilemedim bu erkekler bir garip, turlu turlu garip tipler var icinde duzgun adam yok ki...
Ben eskiden flort ettigim birini anlatayim, sana deger veriyorum vb diyordu, bir gun evime 5 cayina davet ettim. Benim ev studyo daire, mutfak Amerikan salonla birlesik yani. Ben yemekle ugrasiyorum, herif elinde telefon benim evimde karilarla mesajlasiyor ??? Yedi, icti, semirdi, ben de herifin cikardigi bulasikla ugrasirken elinde yine telefon yine kari kzila mesajlasiyor aliskanlik mi olmus nedir, hasta falan mi anlayamadim def ettim evimden gitti.
Normal bir adama benziyordu, internetten tanistigi tiplerle yazisiyormus bir de bana resimlerini gosterdi

Yani insan flort ettigi, tanimaya calistigi birine internetten tanistigi kizlarin fotolarini gosterir mi Allah askina hem de o insanin evinde misafirlikte ???Bana dedi ki aramizdakiler ciddiye donerse o zaman hepsini silecekmis .... yedek tutmanin bile bir adabi var bu kadar k.sar olunmaz ki.
Bu kadar saygisiz olunur mu, yani ben normalde insanlarda saygi uyandiran biriyim insanlar oyle der, eee bu adam boyle ibisce ve saygisizca davranabilecegi izlenimine nerden kapildi acikca bilmiyorum. Defolmasini soyledim gitti. ben mi anormalim bu erkekler mi anlayamadim