Hiç sevilmemiş olmak.. yaş 26

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bilemedim bu erkekler bir garip, turlu turlu garip tipler var icinde duzgun adam yok ki...

Ben eskiden flort ettigim birini anlatayim, sana deger veriyorum vb diyordu, bir gun evime 5 cayina davet ettim. Benim ev studyo daire, mutfak Amerikan salonla birlesik yani. Ben yemekle ugrasiyorum, herif elinde telefon benim evimde karilarla mesajlasiyor ??? Yedi, icti, semirdi, ben de herifin cikardigi bulasikla ugrasirken elinde yine telefon yine kari kzila mesajlasiyor aliskanlik mi olmus nedir, hasta falan mi anlayamadim def ettim evimden gitti.

Normal bir adama benziyordu, internetten tanistigi tiplerle yazisiyormus bir de bana resimlerini gosterdi :olamaz: Yani insan flort ettigi, tanimaya calistigi birine internetten tanistigi kizlarin fotolarini gosterir mi Allah askina hem de o insanin evinde misafirlikte ???Bana dedi ki aramizdakiler ciddiye donerse o zaman hepsini silecekmis .... yedek tutmanin bile bir adabi var bu kadar k.sar olunmaz ki.

Bu kadar saygisiz olunur mu, yani ben normalde insanlarda saygi uyandiran biriyim insanlar oyle der, eee bu adam boyle ibisce ve saygisizca davranabilecegi izlenimine nerden kapildi acikca bilmiyorum. Defolmasini soyledim gitti. ben mi anormalim bu erkekler mi anlayamadim:KK57:
Okuduğumda o kadar cool biri canlandı ki aklımda anlatamam.
Bilmiyorum hala aynı mı düşünüyorsun ya da hayatın aynı mı?
Ama inan senin değerini, kıymetini, sevgini, saygını bilen biri karşına inşaAllah hayırlısıyla çıkacaktır.
Nolur kendi hayrına dua et, vakti saati yeri yurdu vardır.

Benim derdim bu.
Henüz lise öğrencisiyken sanırım izlediğim dizilerin ya da çevremdeki ilişkilerin etkisiyle “üniversitede” aşık olacağımı sanırdım. Sonra çok çalıştım çok iyi bir üniversite kazandım. 4 yıl boyunca kimse olmadı. Sevgilim olmamasını geçiyorum kızlar, yazan 1-2 kişi dışında yanıma yanaşan dahi olmadı ki bunlar da -ismail yk şarkısında geçtiği gibi- benim hiç tarzım değildi.
Ya tek istediğim şöyle sevip sevileceğim, zamanı gelince evlenip mutlu bir yuva kuracağım biriydi. Burada beni erkek ve evlilik delisi ilan edenler olacaktır fakat Bunu söylemekten utanmıyorum, bir genç kız olarak bunları hayal ve talep etmemle evlilik delisi olduğumu da düşünmüyorum. Hayatım bundan ibaret değil elbette, gezdim gördüm, yurtdışında da yaşadım, akademik olarak da geliştirdim kendimi. Okuyorum, araştırıyorum, sosyalleşiyorum. Ama yok kızlar yok. Bu dünyadan bir kerecik aşık olmadan göçüp gidicem vallahi.
benim adım attığım insanlar tarafından da reddedildim.
Bir kadın ister, istediğini alır diyip gaza gelip adım attıysam da cevabını okkalı aldım.:110:
sizce nerde yanlış yapıyorum? Bu arada Çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Zaten çirkin kadın yoktur.
Beklesem olmuyor beklemeyip adım atsam yine olmuyor. Herhalde benim kısmetim bağlı..
Aşık olunca da bir b*k olmuyor merak etme 😂

Ben buraya aşk hayatımın olmaması ile ilgili kaç konu açtım hatırlamıyorum. 33 yaşında bu mart ayında biriyle tanıştım şu an çok mutlu olduğum güzel giden bir ilişkim var yani umarım bu şekilde de devam eder. Karamsar olma ve insanlarla tanismaktan kaynasmaktan hayata karşı iyimser atılgan ve yeni şeylere açık olmaktan vazgeçme derim.

Offf nerden hortlattiniz bu konuyu allah icin. Millet konu acmaya usenip kac yillik konuyu bulup ben de ayniyim hadi tavsiye verin yazmis hshdhdhd
Hanimlar bu kadar hazirci olmayin ya gidin kendi derdiniz icin yeni konu acin lutfen :/ pamuk eller klavyeye

Mune Mune abla konuyu kiliter misin

Konu eskiymiş ama genel olarak bu hayatın kuralı gibi bir şey
İstenen şeyler o an çok istediğiniz zaman olmuyor
Düşünceleri serbest bırakınca geliyor gelecek olan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X