Hiç sevilmemiş olmak

Benimde gercek hayattan hic flortum veya sevgilim olmadi 27 yasindayim bende. Eger biri seni severse gecmiste olmamis olmasina takilmaz onun icin endiselenme hatta bence guzel birsey :)

eger ki. sosyal medyada arkadaşıza erkek arkadaşı çok büyük jestler yapıyorsa bu tamamen diğer kadınlara show yeni kapılar açmak amaçlıdır sosyal olmaya bakın kendinizi sevin erkek bulunuyor istemediğin kadar çok bakımlı olun.

Benimde gercek hayattan hic flortum veya sevgilim olmadi 27 yasindayim bende. Eger biri seni severse gecmiste olmamis olmasina takilmaz onun icin endiselenme hatta bence guzel birsey :)
Haklısınız ben de güzel bir şey olduğunu düşünüyordum ama bir erkek gözünden geçtim çevremdeki kız arkadaşlarım tarafından bile eleştirilen bir konu ve bence herkes bizim gibi düşünmüyor maalesef :(

Haklısınız ben de güzel bir şey olduğunu düşünüyordum ama bir erkek gözünden geçtim çevremdeki kız arkadaşlarım tarafından bile eleştirilen bir konu ve bence herkes bizim gibi düşünmüyor maalesef :KK43:
Hmm olabilir onlara gore guzel bir sey olmasada seven boyle kabul eder. Endiselenme :)

Back
X