hiç sevilmemişim sayılmamışım gibi geliyor..

Azimet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
15
0
36
Diğer
Ben şuanda doğum büyüdüğüm şehirden uzaktayım.Eşimin işinden dolayı.En samimi arkadaşım aramızda hiç birşey yokken arayıp sormuyor.Belki saçma gelecek,uzakta olduğum için bu bile benim için değerli.Benimle aynı samimiyette olan bir arkadaşıma güzel güzel yorumlar yapılıyor.Ama benim resimlerimin altı boş kalıyor.Ne okulda ne herhangi bir yerde hiç kendimi sevdiremediğimi düşünüyorum.Kendimi kötü hissediyorum.Oysaki ben insanlara çok içten yaklaştım zamanında..Üzgünümmm...:(((:çok üzgünüm:

biraz duygusal bi zamandasınız galiba bunu dert etmeye değermi sen ara önce büyüklük sende kalsın :1closedeyes:

Eğer sevgi,fotoğrafların altına yapılan yorumlarla ölçülüyorsa ben birşey demiyorum...

Ah feysbuk ah sen var mı sın yok mu sun :mymeka:

Canım sen arayıp sorsan arkadaşını olmaz mı ?
Belki o da sürekli ben arıyorum biraz da o merak etsin diye düşünüyordur...

arkadaşımı hep ben aradım,istanbula gittiğimde işyerine uğramak istedim işim var dedi işyerinin kapısından döndüm evime,sonra ne bir ses ne seda,gözden uzak olan gerçekten gönüldende uzak oluyormuş.

sana değer vermeyen bi insan için niye üzülüyorsun ki...
sen aramışsan yanına gıtmeye uğraşmışsan sende bi sorun yok. yeni arkadaş edin kendine komşularına bi göz gezdir. sosyalleş bişiler yap eminim unutacaksın arkadaşını

beni arayıp sormayanı ben hiç aramam beni yok sayanı bende yok sayarım
sen iş yerine gittin o bahane buldu kendine yeni çevre edinebilir başka uğraşlar bulabilirsin

arkadaşımı hep ben aradım,istanbula gittiğimde işyerine uğramak istedim işim var dedi işyerinin kapısından döndüm evime,sonra ne bir ses ne seda,gözden uzak olan gerçekten gönüldende uzak oluyormuş.

madem görüşmek istemiyor sen neden üzüyorsun ki kendini ?

sen evlıusın arkadasın bekar ama ondan kıskanıyordur senı bulasmıyoırdur
belkı evlenırken de sen onu kırmıssındır bır düşün?

Nedenli ya da nedensiz (nedeninide ayrıca öğrenebilirsiniz sorarak), bu kişi sizinle görüşmek istemiyorsa yapacak birşey de yok malesef. Uzakta olmak etkili olmuş olabilir, bu tarz kopmalar olabiliyor. Tabi bunun adına arkadaşlık, dostluk denmeyeceğine göre, üzüleceğiniz bir durumda yok ortada. Yalnız kalınca daha da zorunuza gidiyor olabilir, ama arkadaşlığınızı haketmeyen biriyle zaman harcamaktansa, yalnız kalmayı tercih ederim ben kendi adıma.

Yeni arkadaşlar edinirsiniz inş.

hiç takma seveni sev, sevmeyeni bırak .........aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum...gözden uzak gönülden uzak meselesi heralde ...........

amannn canım ya ALLAH canına sağlık versin..
bıurak aramasınlar..
yorumlarıda onların olsun

Sen onu kıracak bir şey yapmadıysan üzülmeye değmez.
Bir kez sor bakalım tavırlarının nedenini. Bir açıklama getirsin ona göre sen de ya koparsın ya da devam edersin.
Kendi kendine kurarsan daha çok üzülürsün.

Gözden ırak olanın gönülden de ırak olması doğrudur, ne kadar istemesek de az gördüğümüz arkadaşlarla paylaşımlarımız dolayısıyla samimiyetimiz de azalır... Bu kaçınılmaz bir gerçek...
Liseden çok sevdiğim benim için çok özel ved eğerli 2-3 arkadaşım var... Ama farklı şehirlerdeyiz....
ışyerinde de öylesine arkadaşlık ettiğim kişiler var...
Evet face de iştyerindeki arkadaşlarımın resimlerine daha çok yooruum yapparım, çünkü onlarla olan paylaşımım daha yoğun... Ortak arkadaşlar tanıdıklar daha fazla... Liseden arkadaşlarımı da çok ama çok severim, denk geldiğimizde konuşuruz ama yorum yapmam mesela fotolarına, çünkü aradan zaman geöçmiş, paylaşım isteristemez azalmıştır....
Veya işarkadaşımı hadi haftasonu bişeyler içelim alışveriş yapalım diiye aramak aklıma gelir ama ızmirdeki arkadaşımı ancak bayramda yada doğumgününde aramak aklıma gelir..
Bu da çok ama çok doğal.... BUndan rahatsız olmanıza gerek yok... Şımdi yeni yerleştiğiniz yerde yeni arkadaşlıklar kurma zamanı... Eskiyi bırakın eskide kalsın, saplantı haline getirmeyin....

Hayatımıza kattığımız insanlara fazla anlamlar yüklüyoruz ve sonuç böyle oluyor çoğu zaman.

Madem görüşmek istemiyor siz de görüşmezsiniz olur biter.

Back
X