- Konu Sahibi oOopitipiti
-
penelope cruz'a ben nasıl kıl oluyorum ah bir bilseennn akannehir tahammül edemiyorum onun onun olduğu sahnelere,ama çok başarılı filmlerde de oynadığı oluyor o yüzden izlememezlik yapmam sadece kıl ola ola izlerim :1closedeyes:
Penelope Cruz un hakkını yememek lazım. çok iyi oyuncu :)
evet gerçekten iyi oyuncu ama benim kendisiyle kişisel bir problemim var :roflol: hani bazı insanların tipine tahammül edemezsin ya öyle işte :sm_confused:
onun kız kardeşi de oyuncu, kendisinden hem daha güzel hemde daha yetenekli bence. ama penelope yi ben 'blow'da çok beğenmiştim hakkını yememek lazım, çoğu filmi süper. vanilla sky da cok iyiydipenelope cruz'a ben nasıl kıl oluyorum ah bir bilseennn akannehir tahammül edemiyorum onun onun olduğu sahnelere,ama çok başarılı filmlerde de oynadığı oluyor o yüzden izlememezlik yapmam sadece kıl ola ola izlerim :1closedeyes: Brendan Fraser'ı hiç sevmezdim çok itici gelirdi bana ama yavaş yavaş alışmaya başladım artık beni rahatsız etmiyor.. Vince Vaughn görünce arkama bakmadan kaçarım, isterse karayip korsanlarında oynasın çok kesin ve net izlemem.. daha çok var aklıma gelice yazarım
evet.. ben o film neden bukadar popüler oldu onuda anlayamıyorum ya!aa nasıl unuttum yaaa?! şu twilight'da oynayan kız çocuğu, adını bilmiyorum her kimse lütfen biraz oyunculuk eğitimi alsın yaa.. ilk filmini izledim bütün film güldüm diyebilirm abartmadan.. hanım ablanın lafı ağzından cımbızla alıyolar sanki, ya bi geveleme lafı bi burnunda et varmış gibi solumadan konuş, bi tepki ver donuk donuk bakma.. sözüm ona sevdiği adamla öpüşüyo sanırısın buzdolabı öpüyo.. hele o şimdi çıkaramayacağım bir ses var var bütün film yaptı onu, hhhhss, gibi bişey.. gözleri devirerek böyle.. allahıımmm çok iğrençtiiiii daha da izlemem o kız yok olmadıkça twilight neyim..
onun kız kardeşi de oyuncu, kendisinden hem daha güzel hemde daha yetenekli bence. ama penelope yi ben 'blow'da çok beğenmiştim hakkını yememek lazım, çoğu filmi süper. vanilla sky da cok iyiydi
evet.. ben o film neden bukadar popüler oldu onuda anlayamıyorum ya!
gösterime girmeden baya önce bulup izlemiştik,normal gelmişti öyle unutmustum hatta.
sonra bi baktım bi twilght çılgınlığı!!:1shok:
kızlar bayılıyo filan acaba yeni bi filmi var demiştim hattakaydirigubbakcemile3 meğer o izlediğimiz film yeni girmiş gösterime, millet ona hasta olmus. bence hiç matah bi film değil, anlamadım nasıl bukadar tutuıldugunu kafamçokkarıştı
ya ben fantastik hastasıyım hatta lisede frp oynayan tek kız bendim=))sana binlerce kez katılıyorum
1- blowda penelope çok iyiydi hatta arabadaki çıldırış sahnesiyle oha dedirtti bana
2- ben popüler olduktan sonra neymiş ne değilmiş diye izledim, çok afedersin gülme krizlerine girdim ve çok şaşırdım nesi beğeniliyor diye. ama sonra kız arkadaşlarımdan şunu öğrendim, biz kitabı okuduk hikayeyi beğendik, kitap filmden çok daha güzel dediler.. e tabi kitabı okumadığım için yorum yapamıycam ama benim de bi vampir birikimim var, bilimum fantakstik vampir eserlerini okuyup, lise çağımda da angel hastası olan bir ergen olarak ben yine de twilightı çok "sığ" buldum. O.C. tadında bir gençlik vampir dizisi.. fena halde de çalıntı gedi bana zia vejateryan vampir konusu angel da da işlenmşti.. ve insana aşık olan bir vampiri en azından daha "yetişkin" tarzında anlatıyordu..
ya ben fantastik hastasıyım hatta lisede frp oynayan tek kız bendim=))
ama twilightı fantastik kategorisine koyamıyorum, benim okudugum fantastikler yüzüklerin efendisi, silmarillion, gümüş damarları, hobbit, diablo falan.
bu kitabın bu kadar ilgi görmesini de bu yüzden anlamıyorum zaten.
benim şahsi fikrim eski dawsons creek, yeni o.c tadında bi fantastikimsi sinema=))
ya şu varki twilightın bu kadar sevilmesi iyi film olmasından değil ,bunu herkes biliyor. Malicenin dediği gibi ya kitabın hayranları yada başroldeki Edward karekterinin etki -tepkisi. mesela Edward ın Bellaya vampir olduğunu söylerkenki daldan dala uçuşu ,ordan oraya geçiş sahneleri tam bir felaketti. 2. filmde parayı bulmuş oldukları için daha iyi yaparlar diye umuyorum bakalım göreceğiz ama o kız nolur artık küçük emrah bakışları atmasın...
:içelim:resmen hislerime tercüman oldun yaa :içelim: fantastik denince benim de aklıma LOTR, dungeons and dragons, forgotten realms, drangonlance ve vampir olarak da ravenloft gelir. ki fantastik o demektir zaten çıkış noktası babası budur.. tolkien yukarlardan bi yerden şaka mı yapıyosunuz diyo bence twilightı yazanlara :roflol:
edit: hala frp oynuyo musun :1ninca:
bruce willis geldi ilk aklıma.aslında sevmediğim çok var.
yukarda belirtiğiniz ben affleck Penelope Cruz cameron diaz,brendan fraserıda sevmem.diğer türk bayanları tanımıyorum bi özgü namal severim.bide cem yılmazıda severim.alacakaranlık olayına hiç karışmıyorum zaten.
mel gibsonuda hiç sevmem.
robbie williamsıda sevmem. (bir iki kötü rolde beğenmiştim)
leonardo di caprio yuda...
bide kristen dunst var...
bir sürü geldi aklıma???? dahada saymıyım bari...
leonardoyu bende sevmezdim ama canım ya whats eating glbert grape de izleseydin böyle demezdin=))
adam küçükten yetenekli ama titanic yüzünden biz romantik ve gıcık pens gibi görüyoruz.
cameron diaz ( rol yapamayan fiziğiyle bir yerlere gelmiş biri gibi geliyor bana)
jim carrey
mahsun kırmızıgül ( yeteneksiz kasıntı biri)
cameron diaz ( rol yapamayan fiziğiyle bir yerlere gelmiş biri gibi geliyor bana)
jim carrey
mahsun kırmızıgül ( yeteneksiz kasıntı biri)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?