Hiç sosyal biri değilim :(

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Merhaba .( Ben niye böyleyim bilmiyorum, cok sessizim ailem kankam sevgilim dışındaki diğer akrabalram veya tanıdıklarımla muhabbet edemiyorum bişey sorarlarsa cevap veriyorum . Nasılsn iyimisin diye bile sormadığım zamanlar oluyo .normalde cok sıcak kanlı bi yapım var ama :/ insanlar hep benim kendimi begenmiş olduğumu düşünüyo .kendini bişey zannetme gibilerinden.:S böyle olmak istemiyorum sevilmek istiyorum cünkü herkesi cok seviyorum insanlar konuşurken bende muhabbete katılıyım istiyorum tanıdık gördüğümde halini hatrını sormak istiyorum ama yok :/ Nsl atlatabilirim bunu nasıl sosyal olabilirim nolur yardım edin :43:

özgüven eksikliğimi var acaba? her gördüğünle konuşşma zatende konu komşuya selam verebilirsin tanıdıklarının hatrını sorabilirsin ne ar ki bunda?

kendini kasma canım..geneldebu durum mükemmeliyetçi kişilerde oluyor acaba şöyle dersem ayıplarlar mı kınanır mıyım falan gibi düşünüyorlar..sende eğer böyleysen akışına bırak doğal ol kimsenin ne düşündüğüne takılma..kimse seni ayıplamıyor ama eğer sessizsen üstüne daha çok geliyorlar...bende sessizim çok konuşmayı sevmiyorum bazı densizler(çok afedersiniz ama öyle olan çok) sen neden sessizsin neden hiç konuşmuyosun bu kız hep böyle mi diye üzerinize geliyorlar..sanki çok konuşmak marifet gibi..bende böyleyim kardeşim kim ne :) dimi ama..hiç unutmam bigün çok kalabalık bi aile yemeğinde kızın biri bu kız hep böylemi dili yok galiba demişti..yerin dibine girdim..çok üzüldüm.hayatımda neler duydum ama hiç bu kadar kırıldığımı hatırlamıyorum..neyse içimi döktüm azcık..kuzucum sen hiç takma yerinde ve zamanında konuşş..hep boşuna demeişler söz gümüşse sükut altındır diye..bunu dert etme sen.senin iç dünyan eminim çok zengindir bunu yansıtamadığın için sıkıntı yapabilirsin ama üzülme seni anlamak isteyen suskunkende anlar.

cnm bu anlattıkların sosyal bırey olmadıgını belırtmez kı .gunumuz nesıllerı zaten kendınden yasca buyuk akraba zıyaretlerınden hıc hoslanmaz .sonucda annenın babanın akrabası bunlar .senınde akraban tabıkı de ama ,ortak konusabılecegınız konular olamaz kı sızın .en fazla nasılsın ıyımısın muhabbetı doner baskada bırsey olmaz .sonucda senden yasca buyuk kısıler ,5 yasındakı cocukla ne konusabılrsın kı yasca buyuk kısılerle muhabbetın olsun .sahsen ben de arkadas cevremde gayet sıcak kanlıyımdır gırıskenımdır gır gır samata doner ortamda .ama bıze akraba geldıgın de en fazla hosgeldınız nasılsınız ıyıyım sız nasılsınız ben de ıyıyım tesekkurler :9: muhabbet bundan ıbaret oluyor .

Son düzenleme:
ayni sorun benim erkek kardesimde de vardi gerci halada var cok zor bi durum gercekten insanlardan kactikca daha cok icine cekilirsin kendi kendine konusup üzülürsün eger isin icinden cikamiyorsan bir psikiyatriyle görüsmeni öneririm

Herşeyin aşırısı zarar elbette.Dikkat etmek,dengede olmayı bilmek gerekir ama insanız.Uç noktalara gide gele öğreniyoruz dengede durmayı.Ben de konuşmayı pek sevmem.Kendimi yazarak ifade etmeyi severim.

Bazen çevremdeki insanların konuşmalarına dikkat ediyorum da bana o kadar boş geliyor ki.Aslında ne anlatmaya çalıştıklarını sorsanız çoğu bilmez.Öyle konuşmaktansa susmak çok daha iyi bence.Suskun insanlar içlerinde büyük zenginlikler taşıyor bir arkadaşın da yazdığı gibi.

çok sosyal ve konuşkan biriyim ama akrabalarımla konuşmaktan hoşlanmıyorum değmezler çünkü...sosyal olacağım diye herkesle konuşmak zorunda değilsin sevdiğin insanlarla berabersen dilin çözülür kendiliğinden..

küçüklüğümden beri bana da hep böyle derler hiçbizaman çok konuşkan biri olamadım ama sadece tanımadığım insanlarla ve akrabalarımla böyle.. insanlara alışmam için biraz zaman geçmesi gerekiyo benim için... pat diye samimi olamıyorum bende malesef...

Sosyal fobi olabilir, arkadan depresyon başlar. Tedavi olmalısınız.

herkesle samimi olmak zorun değilsin ki
zaten öyle olsan çok yapmacık dururdu
sevdiklerinle ol yeter

Back
X