• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic tanimadigim bir insanin derdi :(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Apartmanimiza dun aksam gelin gelecekti.evi oyle guzel yaptirdilarki insanin nefsi akiyordu.kina gecesinde kavgalar cikmis dugun iptal.az once ceyiz tekrar geri gitti.esyalari arabaya yukluyorlardi.Allahim insallah sabir verir her iki tarafada.cok zor durum.nicin karsima kimse cikmiyor evlenemiyorum diye dusunurken tamamen dusuncelerim degisti.allahim herseyin.hayirlisini nasip etsin ya.

evlenemiyoruz diye dert yanarız ne kadar zor halbuki ailelerde işin içine girdimi geriye kalan yıkılan hayaller nasıl üzüntü içindedirler şimdi.

evlenemiyoruz diye dert yanarız ne kadar zor halbuki ailelerde işin içine girdimi geriye kalan yıkılan hayaller nasıl üzüntü içindedirler şimdi.

O esyalarin tekrar geri gittigini gorun ce benim bile icim ciz etti.ev bastan sona insaata girdi.oyle telasla hazirlik yapildiki tanimadigim halde cok uzuldum.dugun gunu ayrilmalari da baska aci

şeytan hayırlı işle cok ugrasırmıs...rabbım koruusun şeytanın oyunlarından...

Bu cumleyi komsumuzda soyledi bugun.son anlardaki seytan surekli ugrasir dururmus.allah serrinden korusun.

Yazik allah sabir versin her iki tarafa uzuntu huzursuzluk yasiyolar yazik yaa yapacak bisiy olsa kake hayaller son buldu..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 1,5 yıllık evliyim düğünüme 3 gun kalmıstı eşime ayrılma kararı almıstık kendımdenbılıyorum..aslında bunlar ınanc eksıklıgınden oluyor oyle bır hale geldıkkı bile bile yaptıgımız yanlışları bıle kadere baglıyoruz

Benim basimada geldi dugunden 1 hafta once aileler karisti.kinama gelmediler,nikahimda birbirlerine girdiler ve ben esimi gelin odasindan kacirdim ;) elele tutusup kactik.
Orda 3 ihtimalimiz vardi
1 bizde kavgaya gircektik
2 babam beni cekip goturecekti
3 5 sene sevdigim.konustugum adamla evliligim devam edecekti

Ailem arkamda durdu hrp bsbam esimi cok seviyordu guveniyordu ilk kavgada konustu onla arkandayim ailen yoksa ben varim yaninizda dedi bana dordu babam istiyorum dedim ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O esyalarin tekrar geri gittigini gorun ce benim bile icim ciz etti.ev bastan sona insaata girdi.oyle telasla hazirlik yapildiki tanimadigim halde cok uzuldum.dugun gunu ayrilmalari da baska aci

Buginde haberde izledim balayinda damat olmus kalp krizi gecirmis.cok uzuldum daha foyamadan birgun evlerinde gecirmeden dul kaldi kizcagaz bu daha kotu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen dedikleriniz çok doğru arkadaşlar. Böyle nişan, düğün gibi insanın dönüm noktası olaylarında kesin bir terslik çıkıyor, şeytan resmen insanlara tebelleş oluyor. Bizde de sorunlar çıktı, düşünün nikaha 15 gün var ayrılık fikirleri ortaya atıldı.

Bizim apartmanda olsaydı üzülürdüm ve akşam eşimle bu konuyu mutlaka konuşurduk eşiminde son cümlesi allah herşeyin hayırlısını versin olurdu,ama sanırım meraktanda uyuyamazdım ve neden böyle oldu diye öğenmeye çalışırdım

benim de kına gecemde iki taraf birbirine girmişti. babamda gel kızım vazgeç bu aileyle bi ömür geçmez dedi ama ben ağlaya ağlaya direndim. düğünde iki tarafın suratlarda beş karıştı. millet eğlenir düğününün tadını çıkarır bizse eşimle biran önce nikah kıyılsada evimize gitsek diye dua ediyoduk...
allahın izniyle şeytana papuç bırakmadık :)

Kınada ayrılan bir akrabamız vardı. Ama seneler geçti, yine aynı kızla evlendi adam.
Bu işler belli olmuyor, kim bilir belki yine barışır sizin komşunuz da.

Apartmanimiza dun aksam gelin gelecekti.evi oyle guzel yaptirdilarki insanin nefsi akiyordu.kina gecesinde kavgalar cikmis dugun iptal.az once ceyiz tekrar geri gitti.esyalari arabaya yukluyorlardi.Allahim insallah sabir verir her iki tarafada.cok zor durum.nicin karsima kimse cikmiyor evlenemiyorum diye dusunurken tamamen dusuncelerim degisti.allahim herseyin.hayirlisini nasip etsin ya.

Işte bunun için diyoruz Allah herseyin hayırlısıni nasip etsin diye. Nikah masasından donebilirlerdi ya da dün haberlerde izledim damat balayinda kalp krizi geçiriyor oluyor hersey insanlar için herseyin de bir Vakti zamanı var allah herseyin hayırlısıni nasip etsin

Back
X