hic tanimadigim bir sarhosun saldirisina ugradim:((

Çok geçmiş olsun.

Her zaman buna özen göstermeniz gerektiği gibi özellikle bugunlerde tedbirli olmalısınız;

Kesinlikle dürbünden bakmadan açmayınız.

Çocuklarınız açacaksa kapıyı, şifre koyun kendi aranızda..
Çocuğunuzda anlayacak yaşta, onu korkutmadan anlatın durumu.

Mesela ablalardan biri geldiğinde , 3-4 v.s defa çalacak ya da tıklatacak kapıyı, bunun haricinde sizden başkası bakmasın kapıya.

O kadın tekrar gelebilir, kaçabiliyorsa hatırlamayacak kadar sarhoş değilmiş demek ki..

Son düzenleme:
Bence siz burdakilerin saldırsına uğramışsınız.. Allah yardımcınız olsun.. Keşke konuyu biraz daha açık bir şekilde yazmış olsaydınız.. Sizi suçlamalarına neden olmazdınız..

Bence siz burdakilerin saldırsına uğramışsınız.. Allah yardımcınız olsun.. Keşke konuyu biraz daha açık bir şekilde yazmış olsaydınız.. Sizi suçlamalarına neden olmazdınız..

zaten benim de anlamadigim durum bu ya, ben acik bi sekilde anlatdim,evime girip saldiran o ben kendimi savundum diye suclu duruma ben düstüm,iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim arkadasim... kendini bilmez bi kac kisi yüzünden siteye girme cezasi aldim......

cok sagolun,evet bundan sonra daha dikkatli davraniyorum hic tanimadigim biri yok yere basima bela oldu allah hepimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…