2 görümcemde ayni binada kalyoruz cocuklarimiz sürekli gelip gidiyor onlar sanip hic bakmadan kapiyi aciyoruz,,esiim o kadinin ablasiyla konusmak icin evine gitdi demis benim öyle bi kardesim yok sildim ben onu bana geldi iceri almadim demeki size inmis ondan utaniyorum demis aglamis ha bide demezmi sesleri duydum ama bakmak istemedim muhatap olmamak icin
siz kadina saldirmissiniz vallahi.Bikere actiniz,tmm.Ikincisi olmamaliydi,kizinizida tembihlemeliydiniz bu konuda.Daha kötü seylerde olabilirdi...
siz kadina saldirmissiniz vallahi.Bikere actiniz,tmm.Ikincisi olmamaliydi,kizinizida tembihlemeliydiniz bu konuda.Daha kötü seylerde olabilirdi...
dikkat ediyorum avatarlarini hep degistiriyosun ne fistiksin masallah :)
kendisi kasindi hic tanimadigim biri evime giriyor küfür ediyor ben ona tatli dille cat pat anlatmaya calistim bana saldiracagini anlaginca ilk darbeyi ben vurdum :))
iyimis walla sizin basiniza bela olsun benden uzak olsun der gibi..
sikayet edin ben olsam oyle yaparim huzursuzum diye..
siykateci olun yani..
avukata danisin ..
yalniz olunca evinize korkarsiniz ayrica sarhos kadin ne yapacagi belli olmaz Allah korusun,,
dövdün mü
belki akli basina gelmistir korkar bidaha gelmez
ama bidahakine dövme bise olur al basina daha büyük bir bela
hemen polisi ara gelsinler evime zorla girdi bana hakaret ediyor
hausfriedensbruch de polislere, alip götürsünler
Arkadasim sen niye kadini dovdun? Bu resmen karsindaki kisinin acizliginden faydalanmak.Anladim evine zorla girmis polisi arayabilirdin. Ustune yuruduyse kendini korumak amacli yuzune ayakkabiyla vurdun veya ittin kadini. NEDEN sarhos bir insani evire cevire dovuyorsun? Zaten savunmasizdi demissin kadin senden uzaklastiktan sonra dovmeyi birakabilirdin yaptigin nefsi mudaffayi gecmis resmen kadin sarhos diye vurmusta vurmussun. Onun yaptigi yanlis ama ya kaidn olseydi ya birsey olsaydi beyin kanamasi gecirseydi yada yaralansaydi bunun hesabini nasil vercektin o zaman? Sucsuzken suclu duruma dusersin!
hayir konu hic düsündügünüz gibi degil acizliginden faydalanmadim iceriden cikaramadim sarhos cok korktum o bana zarar verebilirdi bide kadinla uzaktan yakindan bi alakam yok ben zaten almanca bilmiyorum konusamadim bile o israrla ablasinin evi oldugunu söylüyor kapilari carpiyor bagiriyor küfür ediyor tanimadigim biri neye ugradigimi sasirdim esim evde yok cocuklarima birsey yapabilirdi ,bana dogru kostu saldiracagini anlaginca ben vurdum ne uzaklasmasi iceri girdi oda bana saldirmaya calisiyor esim gelene kadar korkudan kadini birakmadim bana birsey yapar diye
Arkadasim kendini korumak icin karsindakini bloke etmene birsey demiyorum. Evet nefsi mudaafadir bu, ama kendiniz ovunur gibi evire cevire dovdum,sarhostu savunmasizdi sonra sacindan tuttum yere yatirdim ustune bastim diye anlatmissiniz. Yani kendinizi korumak icin hamle yapip o raddeden sonra durmamissiniz. Birde detaylariyla soyle boyle yaptim diye anlatmissiniz. Lutfen gidin ilk yaziniza bakin tekrar okuyun. Simdi dusundugunuz gibi degil demeyin.Resmen ileri gitmissiniz sizde ceza alabilirdiniz iyiki kadini oldurmemissiniz yani ne diyim! Yetiskin insansiniz hayet ettim evire cevire dovdum demenize polis denen birseyb var degilmi neden aramadiniz ya siz evire cevire doverken kadina bisey olsaydi hemde yabanci ulkedesiniz derdinizi de anlatacak kadar Almancaniz zaten yokmus. Ne yapacaktiniz hayret ettim dogrusu. Elin gurbet ulkesinde kim sizi dinlerdi???
polisi esim gelince aradi45 dakika sonra geldi kadin orda bizi öldürse umurlarinda degil orda bikere daha anladim yabanci düsmanligi var resmen ayrim yapiyorlar.kadinin yaptigi resmen haneye tecavüz..
siz saldiriya ugramamisiniz kadnin saci elinizde kalmis..
ayrica ben de yurt disinda yasyiorum,sizin yaptiginiz yasal olarak suc.sarhos kisi o anda kendini bilmedigi icin gösterdigniz siddet karsisinda
suclu siz olursunuz.. yapacaginiz tek sey polisi arayip cagrimakti..fiziksel sekilde müdahale edemezsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?