• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic tükendinizmi ?

Niye bunlarin 90% böyle ? Sanirim biz önemsemiyorlar, hepsininde bir hobisi yokmudur, esinden daha cok ilgilendiyi ?
Bilgisayardir, spordur, arabadir..
Benimkinde araba, ve yemin ederim benden daha cok seviyor, her sene degistirdigi halde. Her hafta sonu itinayla temizleniyor o araba,her park ettiginde etrafina bakiliyor cizik varmi diye.
Sen benim ruhumu cizdin kül ettin, birkere dönüp baktinmi aacaba :KK11:
ben artık kafayı takmıyorum 2 haftadır umrumda değil ayrı ayrı yatıyoruz evliliğimiz çocuk için devam ediyor çünkü iyi bir baba bebeğim mutlu bana o yetiyor boşansam kendi ailemle daha kötüüüü aman hayatttttttttttt

ben hergün tükeniyorum. her dakika her saniye.
alahım bu sıkıntılarımızdan kurtar bizi.

E="dubeduzmantik81, post: 39203628, member: 527712"]Birsey icin cabalarsiniz bir ömür, fedakarliklarin en alasi, tabiki bir erkek icin.
Karsiligi ilgisizlik! Karsiligi koskoca bir hic..
Gözünün icine bakarsiniz ama o görmez, yok o iyi olsun, yok o kizmasin, o incinmesin.
Mutlaka cogu iliskide oldugu gibi hatalar olmsutur, incinmistir yürekler, aileler, sevgiler... Ama siz durmadan mücadele etmissinizdir, sevgisini bir parca olsada göstermesede sevgisine güvenmissinizdir.
Bunu 10 sene yaptiktan sonra, karsi tarafdan hic birsey gelmediginde ne oldugunu söyleyim size. TÜKENIYORSUNUZ !
Girtlagima biri sikiyor sanki, tam iki haftadir, bir dönemdir dedim, gecer dedim... Nefes alamiyorum, bütün hayallerim yikildi sanki, dokunsalar aglayacak durumdayim. Oysa ben onunla mutluydum, yani sirf o yanimda diye iyidim. Böyle birseyde degilmidir sevgi zaten ? Onun sevdigi seyleri yaparken bile ben mutlu oluyordum, ama sorun su ki o mutlu olmuyordu.. Onun bana sarilasi, öpesi gelmiyordu hic. Ben hep tek yasadim bu evliligi, tek basima sorumluklar yüklendim, tek basima tatil planlari yaptim...
Son konusmamizdan sonra durumu anladi sanki, iyi davraniyor ama ben ona iyi davranamiyorum artik. Nefes alamadigim icindir belki... Sonra üzülüyorum onun icin.
Iki senedir cocuk konusunu erteliyordu, simdi istemiyorum diyor, korkularim var diyor..
Sorun sadece bu degil tabiki ama artik mücadele edemiyorum, "HERSEY GÜZEL OLACAK" diyen erkekler varmidir acaba gercekten ??

Not: Lütfen "bosan" yazacaksaniz yazmayin, bosanacak olursam zaten bosanirim, burda tek kelimeyle herseye cözüm bulan mesajlara karsiyim.
Belki benim gibi uzun süre birseyler yapip sonunda pisman olanlar vardir aranizda dedim[/QUOTE]
Brnim sahsen fikrim herkesin bi sınavı var mesele emek olunca cok xor oluyo brnde defalarca yasadim ikili iliski olarak değil her konuda gördüm ama sabit baska birsey senin mukafatin baska oluyo bence en iyisini sen bilirsin o hayati yasayan sensin insanlarin dusuncelerinu degil asil srn nr yaparsan mutlu olursun diye dusun istedigi oyoe yap herkes dusuncesini söyler ama sen yanliz kalirsin

Sürekli vermekle sevgi olmaz
Ne yaparsan yap, hep çabalayan sen olursan bir süre sonra çabalar değersiz görünür karşıdan, nasıl olsa yapılıyor diye gevşer de gevşer, maalesef ki hayatın kanunu bu. Boşanmak istemiyorsan onun çabalamasını sağlayacaksın, sana emek verecek ki kıymetli olasın, değer göresin. Ben bu gerçeği uzun yıllar kabul etmek istemedim, büyüdü büyüdü sonunda aldatıldım ve bitti. Şimdi artık yapmıyorum, biraz çabalıyorsam biraz da eşime yıkıyorum, şunu da sen yapar mısın diyorum ya da bazen ilgi beklediğimi belli ediyorum. Bunları söze dökmüyorum, onu suçlamadan davranışlarımla belli ediyorum.

Birsey icin cabalarsiniz bir ömür, fedakarliklarin en alasi, tabiki bir erkek icin.
Gözünün icine bakarsiniz ama o görmez, yok o iyi olsun, yok o kizmasin, o incinmesin.
Mutlaka cogu iliskide oldugu gibi hatalar olmsutur, incinmistir yürekler, aileler, sevgiler... Ama siz durmadan mücadele etmissinizdir, sevgisini bir parca olsada göstermesede sevgisine güvenmissinizdir.
Bunu 10 sene yaptiktan sonra, karsi tarafdan hic birsey gelmediginde ne oldugunu söyleyim size. TÜKENIYORSUNUZ !
Girtlagima biri sikiyor sanki, tam iki haftadir, bir dönemdir dedim, gecer dedim... Nefes alamiyorum, bütün hayallerim yikildi sanki, dokunsalar aglayacak durumdayim. Oysa ben onunla mutluydum, yani sirf o yanimda diye iyidim. Böyle birseyde degilmidir sevgi zaten ? Onun sevdigi seyleri yaparken bile ben mutlu oluyordum, ama sorun su ki o mutlu olmuyordu.. Onun bana sarilasi, öpesi gelmiyordu hic. Ben hep tek yasadim bu evliligi, tek basima sorumluklar yüklendim, tek basima tatil planlari yaptim...
Son konusmamizdan sonra durumu anladi sanki, iyi davraniyor ama ben ona iyi davranamiyorum artik. Nefes alamadigim icindir belki... Sonra üzülüyorum onun icin.
Iki senedir cocuk konusunu erteliyordu, simdi istemiyorum diyor, korkularim var diyor..
Sorun sadece bu degil tabiki ama artik mücadele edemiyorum, "HERSEY GÜZEL OLACAK" diyen erkekler varmidir acaba gercekten ??

Not: Lütfen "bosan" yazacaksaniz yazmayin, bosanacak olursam zaten bosanirim, burda tek kelimeyle herseye cözüm bulan mesajlara karsiyim.
Belki benim gibi uzun süre birseyler yapip sonunda pisman olanlar vardir aranizda dedim
Ben bana büyük bir şerefsizliği dokunmuş bir erkeği unutmak için çook uzun senelerimi verdim. Hem eskisi gibi onun sevgilisi olmayı deli gibi istedim, deli gibi seviyordum hemde gururumu değmeyecek bir erkek için ayaklar altına alamam dedim. Tükendikçe tükendim. Psikolojik travmalar yaşadım, tedaviler gördüm, içime kapandım, yaşayan bir ölü gibiydim. Ama vazgeçmeyi bildim. Sonra bir erkek çıktı karşıma Allah'ın mükafatı dediğim. Sorduğun gibi "HERŞEY GÜZEL OLACAK" diyen erkeklerdendi ve herşeyi ama herşeyi güzelleştirdi. Beni ayağa kaldırdı hayat sevincim oldu onunla birlikte çok nadir sızlasa da yaralarımı toprağa gömdüm. Şimdi deliler gibi aşık ve deliler gibi mutluyum. Boşan demeyeceğim zaten bekara karı boşamak kolaydır derler senin için bir kelime kadar kolay olmaz. Ama yine de tavsiyem şu; o adamdan asla çocuk yapma ve vazgeçmeyi bil. Gerçek mutluluk denen şey olmayacak bir işten yada birinden vazgeçmeden kapını çalmıyor. Hakkında hayırlısı olsun..

Sürekli vermekle sevgi olmaz
Ne yaparsan yap, hep çabalayan sen olursan bir süre sonra çabalar değersiz görünür karşıdan, nasıl olsa yapılıyor diye gevşer de gevşer, maalesef ki hayatın kanunu bu. Boşanmak istemiyorsan onun çabalamasını sağlayacaksın, sana emek verecek ki kıymetli olasın, değer göresin. Ben bu gerçeği uzun yıllar kabul etmek istemedim, büyüdü büyüdü sonunda aldatıldım ve bitti. Şimdi artık yapmıyorum, biraz çabalıyorsam biraz da eşime yıkıyorum, şunu da sen yapar mısın diyorum ya da bazen ilgi beklediğimi belli ediyorum. Bunları söze dökmüyorum, onu suçlamadan davranışlarımla belli ediyorum.

Evet sorunda bu, yaptiklarim degersiz gorunmeye basladim. Artik aldigim hediyeleri kisa bir süre cöpe atabiliyordu mesela, cunku aliyorum nasil olsa. Insanogluda maalesef lafdan anlamaz, cok uyardim ama anlamadi. Neyseki sizin iliskiniz baska bir sebeple bitmis, bende ayrilalim dedim böyle yavas yavas hergün ölmektense dedim.. seviyorum diyor. Bu artik dayaktan aldatilmaktanda beter, resmen ruhuma iskence.. yara bandini yavas yavas cekmek gibi

bende bundan uc hafta once tukendim dibe vurdum esimin ilgisizliginden bana vakit ayirmamasindan bagirdim cagirdim agladim sonra kendime geldim sirkelendim ben bu adami niye hayatimin merkezine otutturdum diye kendime kizdim ve onu oldugu yerden aldim kendimi dunya onu gezegenim yaptim.simdi hafta sonlari o benim pesimden kosu hadi biyerlere gidelim gezelim tozalim diyor ben cikmiyorum.daha cok kosar pesimden kusura bakmasin kimse o insan evladida ben degilmiyim insan kendi kiymetini bilmedikten sonra kimse bilmez.cikar kocani dunyanin merkezinden bak nasil kiymetli oluyosun

Ben de 4 sene önce yanlış evlilik+boşanmayla tükenmiştim.Çok kötü bir dönemdi düşmanımın bile başına gelmesini istemem.Uzun süreli oluyor ama geçiyor.En dibi görünce diğer tüm olaylara daha rahat yaklaşıyosun

tum bunlar cok fazla fedakarliktan oluyor biliyorsunuz dimi hanimlar?cok fedakarlik ozsaygiyi bitirir karsi taraf bu enayiyi nasil olsa her turlu elimde kullanayim diye bilincalti gelistirir iliskide hep alan taraf olur bir baakrsiniz benim yaptiklarima karsi istedigim ufak ilgiyi bile gostermiyor bu camiss o an iste gerceklerle yuzlestiginiz an hanimlar ayrica ben iliskide erkegin hep size kaybetme korkusunun olmasindan yanayim yoksa digger bu haller sorunlar normal elde edilenin cazibesini yitirmesi..

Herkes bazen tükenir. Tükendiğinde yerde dur ve dinlen. Karanlık bir sisin içindeyken, önünü göremiyorken bir adım atmak zorunda değilsin. Günü gelir sis dağılır yeterki kendine duygusal olarak dinlenebileceğin vakti ayır.

Birsey icin cabalarsiniz bir ömür, fedakarliklarin en alasi, tabiki bir erkek icin.

Belki benim gibi uzun süre birseyler yapip sonunda pisman olanlar vardir aranizda dedim

Bence çoçuğu olmuyomu acaba bu yaşta düşünmesin o daha bir iki sene sonrada bizim gibi tüp bebek araştırır durur. Maddiyatınız nasıl işinde sorun olabilir şu sıralar ciddi bir kıriz var çünkü konu işşe bunu seks hayatınızın biraz ara vermesinden anlaya bilirsin biraz renk kat diyecem ama sende tükenmişsin Dr git özele yada Gata'nın psikoloğuna vereceği ilaçlar seni biraz rahatlatır sonrada aile terapisi alırsın İnan çok yardımı olur

bunları size başkası anlatsa ona ne öğüt verirdiniz?

mutlu olmak hakkınız. mutlu eden erkekler de yeryüzünde mevcut.

çocuk istememek onun hakkı. baştan size bunu söylediyse onu suçlayamam. ama sizi mutsuz edici diğer tavırları için haklısınız.

Tükendim ben de...
Düşüp ayağa kalkmaktan sıkıldım. İyi olduğumu düşündüğüm zamanların hemen ardından hayatın beni tekrar yere atmasından bunaldım.
İçimde güç aramaktan yoruldum. Hayat bana bu acılardan sonra güzel yüzünü gösterir dedim ama inatla üstüme geliyor.
Dur be hayat dur, gerizekalı kafam da artık dursun.

bayanlar cok depresif olmayin lutfen mutlu olmak isteyen insan bunu basarir olmak istemeyen acidan zevk alanlardan olmayin sikayet etmek hicbir seyin cozumu degil cozum odakli olun basima su su geldi seceneklerim bunlar ne yapmaliyim bu kafayla yasayin mutluluk icin de bu boyledir mutsuzsan seni uzen konulardan uzak durup bi sure seni mutlu edenlere daha cok zaman ayir kendini simart

bayanlar cok depresif olmayin lutfen mutlu olmak isteyen insan bunu basarir olmak istemeyen acidan zevk alanlardan olmayin sikayet etmek hicbir seyin cozumu degil cozum odakli olun basima su su geldi seceneklerim bunlar ne yapmaliyim bu kafayla yasayin mutluluk icin de bu boyledir mutsuzsan seni uzen konulardan uzak durup bi sure seni mutlu edenlere daha cok zaman ayir kendini simart
Bende senin gibi düsünen insanlardanim, isimden zevk alirim, spor kursundayim, ingilizce kursundayim, evine cekilip aglayanlardan degilim ama resmen bogazimi bisey sikiyor artik. Mutlu olmaya calismaktan yoruldum ben

Back
X