- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Aslında evden daha çok apart bulabileceğim bi yer. Genellikle tatil yeri olarak tercih edilen bi yer çünkü.Şahsen ben cesaret edemezdim. Sıkılırdım muhtemelen yalnizliktan. Ama sana iyi gelicekse neden olmasin.
Apart veya ev gitcegin yere bağlı aslında.. öncelikle iyice araştır.
Ve yanına mutlaka laptopunu da al ve taşınabilir wifi cihazı.
Aa telefonunu almalisin bence kimseyle iletisime gecmek istemiosan bile acil durumlar icin kessinlikle ihtiyacin olabilir. Sonucta bilmedigin yere yalniz gideceksin. Yoksa hamile oldugum icin mi boyle duygusal dusunuyorum bilemedimAslında evden daha çok apart bulabileceğim bi yer. Genellikle tatil yeri olarak tercih edilen bi yer çünkü.
Bende korkuyorum biraz... Ama iyi geleceğine inanıyorum..
Laptop almayı düşünmüyorum.. Neredeyse telefonumu bile almasam mı diye düşünüyorum..
Ya güldürdün beni şu halde bileYav şehri ve herkesi terk edip taşınacak gibi başlamışsınız. Ucunda uzun bir tatil çıktı. Çok fazla drama bağlamışsınız. Bu kadar abartmaya gerek yok. Tatil bölgesine tatile gidiyormuşsunuz işte. Mayo, terlik, havlu, selfie çubuğu filan alın, ne diyeyim. Ben bunları unutup pişman oluyorum da
Sezen Aksu da tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslındaaa diye şarkı yaptıydıOlayı bilmiyorum mevzu nedir?
Neyse tebdil-i mekânda ferahlık vardır derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?