Hiç ulaşamayacağım yerlerimden kırıldım..

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Gözlerimden istemsiz yaşlar akıyor.. Dudaklarım titriyor.. Bu kez dokunamıyorum bile açılan bu yaraya.. Erişemiyorum..
Anlatmayacağım, anlatmayacağım ki irdelenmesin, akıp durmasın gözlerimden..

Her ne kadar annem '' sen oralarda tek başına yapamazsın olmaz hayır o zaman şuda seninle gelsin buda seninle gelsin '' dese de kimseyi yanıma almak istemiyorum ve almadan gidiyorum. Sadece bir kaç kitap, defter, kalem ve fotoğraf makinemle.

Yıldızları daha net görebileceğim, küçük, güzel bi yer seçtim kendime.. Önümde 2 tane sınavım var.. Tercihlerimi o yerin ilçeleri olarak seçtim, umarım başarabilirim, ilk kez böyle bi şey yapıyorum.. Babam götürüp yerleştirip bırakacak.. Bu sana iyi gelecekse git dedi o, farkında içinde bulunduğum durumun. Canım babam..

Şimdiki planım eylüle kadar orada olmak.. Her şeyden uzak, sessiz, sakin, bu şehri arkamda bırakmış bi şekilde.. Sonrasında okul için döneceğim ama bu süre bana çok iyi gelmiş bi şekilde döneceğimi umuyorum..

Nereye gideceğimi söylemek istemiyorum, oradayken tamamen uzaklaşmış ve arınmış hissedebilmek için..

Size danışmak istediğim konu şu, giderken yanıma ne almalıyım, gittiğimde ne yapmalıyım, bi apartla anlaşmak mı daha mantıklı yoksa evlere mi bakayım ? Hiç bu kadar uzun bi seyahate çıkan oldu mu aranızda ?

Şahsen ben cesaret edemezdim. Sıkılırdım muhtemelen yalnizliktan. Ama sana iyi gelicekse neden olmasin.
Apart veya ev gitcegin yere bağlı aslında.. öncelikle iyice araştır.
Ve yanına mutlaka laptopunu da al ve taşınabilir wifi cihazı.

Şahsen ben cesaret edemezdim. Sıkılırdım muhtemelen yalnizliktan. Ama sana iyi gelicekse neden olmasin.
Apart veya ev gitcegin yere bağlı aslında.. öncelikle iyice araştır.
Ve yanına mutlaka laptopunu da al ve taşınabilir wifi cihazı.
Aslında evden daha çok apart bulabileceğim bi yer. Genellikle tatil yeri olarak tercih edilen bi yer çünkü.
Bende korkuyorum biraz... Ama iyi geleceğine inanıyorum..
Laptop almayı düşünmüyorum.. Neredeyse telefonumu bile almasam mı diye düşünüyorum..

Hangi sehre gideceksin belki buradaki arkadaslar ona gore fikir verir. Ben Denizlideyim mesela. Apart varsa oraya tasinirsin bir kac ay sonra yavas yavas ev arar dösersin. Sen gonlunu ferah tut. Hersey zamanla duzelir insallah. Hic bir sey icin kendini uzmeye degmiyor hayat. Bak ailende yanindaymis. Bu gunlerde gecer

Aslında evden daha çok apart bulabileceğim bi yer. Genellikle tatil yeri olarak tercih edilen bi yer çünkü.
Bende korkuyorum biraz... Ama iyi geleceğine inanıyorum..
Laptop almayı düşünmüyorum.. Neredeyse telefonumu bile almasam mı diye düşünüyorum..
Aa telefonunu almalisin bence kimseyle iletisime gecmek istemiosan bile acil durumlar icin kessinlikle ihtiyacin olabilir. Sonucta bilmedigin yere yalniz gideceksin. Yoksa hamile oldugum icin mi boyle duygusal dusunuyorum bilemedim :KK54:. Ama yani son zamanlarda neler duyuoruz haberlerde o yuzden tedbirli olmakta fayda var.

3 kere okudum anlayamadım. Sen nereye gidiyorsun il ilçe hele bi yaz. ne için gidiyorsun? memur musun ? sağlık mı öğretmen mi? ne sınavı bu ?

Yaşın kaç bilmiyorum ama kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmelisin. Ve aklında bulunsun düşeceksin dizlerin kanayacak. işte o zaman tekrar ayağa kalkmayı denemen lazım.

Iyi de de nereye gittiğini neden gittiğini ne kadar kalacağını gününü nasıl geçireceğini bütçeni bilmeden sana ev apart otel misafirhane nasıl önerelim ki

Yav şehri ve herkesi terk edip taşınacak gibi başlamışsınız. Ucunda uzun bir tatil çıktı. Çok fazla drama bağlamışsınız. Bu kadar abartmaya gerek yok. Tatil bölgesine tatile gidiyormuşsunuz işte. Mayo, terlik, havlu, selfie çubuğu filan alın, ne diyeyim. Ben bunları unutup pişman oluyorum da

Yav şehri ve herkesi terk edip taşınacak gibi başlamışsınız. Ucunda uzun bir tatil çıktı. Çok fazla drama bağlamışsınız. Bu kadar abartmaya gerek yok. Tatil bölgesine tatile gidiyormuşsunuz işte. Mayo, terlik, havlu, selfie çubuğu filan alın, ne diyeyim. Ben bunları unutup pişman oluyorum da
Ya güldürdün beni şu halde bile :KK70:

Ben anlamadim amaaaa:mad::KK64:tayinin mi çıktı? Sinav için mi gidiyorsun? Nedir yahuuuu??

Back
X