Hiç ümidim yok ama klomen + çatlatma iğnesi

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba kızlar
2 yıl bekleyış ardından 2. Klomen ..
Hiçbir sorunumuz yok!!!!
5 gün 1 adet klomen kullandım yumurtalarım yeterli duzeye gelince catlatma iğnem oldu ve dr bır saat vermedı 5 gun ilişki dedı.. 5 gun ard arda ilişki önerısını hıc duymamştım.
Herkes agrılardan vs bahsedıyor bende hıcbır belirtı yok . Ayın 27 de regli tarıhım ... Catlatma iğnesi ile hamile kalan oldumu ??

tabiki hamile kalan çok olmuştur ama bu kadar umutsuz olma
heee böyle totem yapıyorum diyorsan onu bilemem

ama inşallah hamişsindir

tabiki hamile kalan çok olmuştur ama bu kadar umutsuz olma
heee böyle totem yapıyorum diyorsan onu bilemem

ama inşallah hamişsindir
Totem degıl.. Sadece sanki klomen ve cat. İğnesının bır etkısı olmayacak gıbı geliyor. Gecerli bır tedavı olarak gormuyorum sanırım. Cok cok cok ıstıyorum ama ümitszm

Cnm en büyük örneği benim ben klomen ve catlatma ignesi ile kaldım bende çok umutsuzdum olmadı diye ama suan 28 haftalık oldum dua et bol bol inşallah tutmuştur bebeğin seni

Sürekli çocuk için konu açıyosunuz. Tüp bebek neden yapmıyosunuz?
Sürekli cocuk için konu acmadım. Aksıne 1 kez klomen tedavısı gordum ve o asamada danışmk için konu actım sanıyorumki karstırıyorsunuz. Dıyelimki sureklı konu acılıyor bu dırekt tup bebek dusunulsun anlmına gelmez. Sırası ile ...

Ya neden asılama olmadınız kı hazr klmmn catlatma ognesı olmussun bı tek asılama kalmıs keske asılatsaydınz bu arada ıgneden 36 saat snra ılıskı gerek yanı anca etkı edyr ben asılamamda ıgmeden tam 36 saat snra asılamam yapıldı ordn bılıyrum

Cnm en büyük örneği benim ben klomen ve catlatma ignesi ile kaldım bende çok umutsuzdum olmadı diye ama suan 28 haftalık oldum dua et bol bol inşallah tutmuştur bebeğin seni
Ahhhh nasıl mutlu oldummmm allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın..bahsedermısınız kendınızden yasınız kç.. Nekadar sure bekledınız kacıncı klomen kullanışınızdı ve tanınız neydı ?

Haklısınız ben dr bunu sordum fakat 36 saat asılama için dedı.
Bu ıkıncı klomenım ve sonuncu .. Bundan sonrasikı asama asılama dıye dusunuyorum.. Szde gebelik oldumu

Haklısınız ben dr bunu sordum fakat 36 saat asılama için dedı.
Bu ıkıncı klomenım ve sonuncu .. Bundan sonrasikı asama asılama dıye dusunuyorum.. Szde gebelik oldumu

Yok canım ıkı kez asılama oldm ıkısıde tutmadı bu ay gtseydm ucuncuyu yapcaklardı gtmedım evde kır falan denıycem dedım yaptım bakalm adete bı hafta var bende umutsuzum braz

Oldu bennn canım.Ama önce 2 ay takip yaptı doktorum yumurtalar yeterince büyüyormu çatlıyormu diye ikinci ayın sonunda rahim filmi çekildim yapışıklık vs varsa görelim diye.Anlıyacağın tüm araştırmaları yaptırdı eşimde sperm testi yaptırdı. 3. ay kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım tutmadı o ay. 4, ay tekrar kullandım ve o ay çift yumurtam oluştu iğneyi olduğum saatten itibaren 12-24-36 saatlerinde ilişki dedi .kesin sayın o saatlere uysun dedi.Dalikası dakikasına uyduk biraz görev gb oldu ama şu an 9 aylık kızım var.

Benim 9 yaşındaki kızım evlendiğim ay hamile kaldım hiç zorlanmadım.Bu minikteyse korunmayı bıraktım 3.5 yıl olmadı halbuki reglim günü günü herşey temiz hormonlar düzenli mantar vs.yok.Ama olmadı 3,5 yıl .Doktor 3 kere klomen deneriz olmazsa aşılama yaparım istersen demişti 2. ayda tuttu.Ben hatta iki marka varmış çatlatma iğnesinin birinciyi bulamamıştım 2. yi seçeneği almıştım göbekten vurulmuştum son çatlatma iğnesini.

Ben de üst üste ilişki önerisini hiç duymamıştım genelde gün aşırı olması önerilir sperm kalitesi açısından.
Ancak benim doktorum da klomen verdiğinde 6 7 gün üst üste ilişki yazmıştı.

Canım benim kuzenimin eşi Klomen ve catlatma iğnesi ile üçüzlere hamile kaldı ama bana faydası olmadı şu an tüp bebek aşamasındayız sen yinede ümidini kaybetme herşey nasip kısmet

Benimde bu ay ilk klomen deneyimim ama çatlatma iğnesi vermedi doktor..ilişkiyide 32 saat arayla önerdi

Huban önce drunu değiştirmeli hem hormondan hem yumurtalığın çalışmansisteminde bilgili bi dr bulmalısın.

Bu dr sana gereksiz zaman kaybettiriyo hemde boşuna stres oluyosun.

Prolaktin ve e2 yüksekken hamile kalma şansın çok çok az.

Prolaktini düşüren hemde yumurtlamayı arttıran ilaçlar var önce onu vermedi olmazsa klımen kullanman lazımdı.

Benim prolaktin degerım yuksek degılkı normal aralıklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…