Totem degıl.. Sadece sanki klomen ve cat. İğnesının bır etkısı olmayacak gıbı geliyor. Gecerli bır tedavı olarak gormuyorum sanırım. Cok cok cok ıstıyorum ama ümitszmtabiki hamile kalan çok olmuştur ama bu kadar umutsuz olma
heee böyle totem yapıyorum diyorsan onu bilemem
ama inşallah hamişsindir
Sürekli çocuk için konu açıyosunuz. Tüp bebek neden yapmıyosunuz?Totem degıl.. Sadece sanki klomen ve cat. İğnesının bır etkısı olmayacak gıbı geliyor. Gecerli bır tedavı olarak gormuyorum sanırım. Cok cok cok ıstıyorum ama ümitszm
Cnm en büyük örneği benim ben klomen ve catlatma ignesi ile kaldım bende çok umutsuzdum olmadı diye ama suan 28 haftalık oldum dua et bol bol inşallah tutmuştur bebeğin seniMerhaba kızlar
2 yıl bekleyış ardından 2. Klomen ..
Hiçbir sorunumuz yok!!!!
5 gün 1 adet klomen kullandım yumurtalarım yeterli duzeye gelince catlatma iğnem oldu ve dr bır saat vermedı 5 gun ilişki dedı.. 5 gun ard arda ilişki önerısını hıc duymamştım.
Herkes agrılardan vs bahsedıyor bende hıcbır belirtı yok . Ayın 27 de regli tarıhım ... Catlatma iğnesi ile hamile kalan oldumu ??
Sürekli cocuk için konu acmadım. Aksıne 1 kez klomen tedavısı gordum ve o asamada danışmk için konu actım sanıyorumki karstırıyorsunuz. Dıyelimki sureklı konu acılıyor bu dırekt tup bebek dusunulsun anlmına gelmez. Sırası ile ...Sürekli çocuk için konu açıyosunuz. Tüp bebek neden yapmıyosunuz?
Ahhhh nasıl mutlu oldummmm allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın..bahsedermısınız kendınızden yasınız kç.. Nekadar sure bekledınız kacıncı klomen kullanışınızdı ve tanınız neydı ?Cnm en büyük örneği benim ben klomen ve catlatma ignesi ile kaldım bende çok umutsuzdum olmadı diye ama suan 28 haftalık oldum dua et bol bol inşallah tutmuştur bebeğin seni
Haklısınız ben dr bunu sordum fakat 36 saat asılama için dedı.Ya neden asılama olmadınız kı hazr klmmn catlatma ognesı olmussun bı tek asılama kalmıs keske asılatsaydınz bu arada ıgneden 36 saat snra ılıskı gerek yanı anca etkı edyr ben asılamamda ıgmeden tam 36 saat snra asılamam yapıldı ordn bılıyrum
Haklısınız ben dr bunu sordum fakat 36 saat asılama için dedı.
Bu ıkıncı klomenım ve sonuncu .. Bundan sonrasikı asama asılama dıye dusunuyorum.. Szde gebelik oldumu
Merhaba kızlar
2 yıl bekleyış ardından 2. Klomen ..
Hiçbir sorunumuz yok!!!!
5 gün 1 adet klomen kullandım yumurtalarım yeterli duzeye gelince catlatma iğnem oldu ve dr bır saat vermedı 5 gun ilişki dedı.. 5 gun ard arda ilişki önerısını hıc duymamştım.
Herkes agrılardan vs bahsedıyor bende hıcbır belirtı yok . Ayın 27 de regli tarıhım ... Catlatma iğnesi ile hamile kalan oldumu ??
Benim prolaktin degerım yuksek degılkı normal aralıklarda.Huban önce drunu değiştirmeli hem hormondan hem yumurtalığın çalışmansisteminde bilgili bi dr bulmalısın.
Bu dr sana gereksiz zaman kaybettiriyo hemde boşuna stres oluyosun.
Prolaktin ve e2 yüksekken hamile kalma şansın çok çok az.
Prolaktini düşüren hemde yumurtlamayı arttıran ilaçlar var önce onu vermedi olmazsa klımen kullanman lazımdı.
Bize saat vermedı 5 gun ilişki dedi . Bnde saat vermesını beklıyordumBenimde bu ay ilk klomen deneyimim ama çatlatma iğnesi vermedi doktor..ilişkiyide 32 saat arayla önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?