Aynn bnde o iki buçuk yıllık evliyim.b ir yılın sonunda kimyasal gebelik geçirdim altı aydır tekrar deniyiruz baktık olmuyo klomene basladim bnde haftaya persembe bakicaz yumurtalara bakalım allh inş hepimiz,n yüzüne güler2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz diyebilirim canim baktim boyle birkac ay ust uste husran tedaviye basladim insallah ise yarar zaman geçmiyo
çatlatma iğnemi bugün saat 10.30 da oldum.rabbim hayırlısını versin.cuma gününün yüzü suyu hürmetine kucaklarımız boş kalmasın hayırlısıyla..
Cok sevındim. Kç yasındasnz ne zamndr korunmyrdunuz kacıncı klomen:)bende bu şekilde hamileyim şuan:)
Selam, ben de sizin durumunuzdayim :) 1.5 yildir ugrasiyoruz hic bi problem yok suanda (rahim filmi haric onu daha cekilmedim) ama hamile kalamiyorum. Bu ay ikinci klomen ve catlatma ignesini kullandim adetimi bekliyorum. Sizin gibi ben de bu ay ise yaramadigini dusunuyorum :) umidimi kesmek istemiyorum ama hayirlisi bakalim...Merhaba kızlar
2 yıl bekleyış ardından 2. Klomen ..
Hiçbir sorunumuz yok!!!!
5 gün 1 adet klomen kullandım yumurtalarım yeterli duzeye gelince catlatma iğnem oldu ve dr bır saat vermedı 5 gun ilişki dedı.. 5 gun ard arda ilişki önerısını hıc duymamştım.
Herkes agrılardan vs bahsedıyor bende hıcbır belirtı yok . Ayın 27 de regli tarıhım ... Catlatma iğnesi ile hamile kalan oldumu ??
Igneden sonraki gün akşam yani 36 saatten sonra her gün ilişki dediHadi hayrlisi canim bende sali 10.30 da olmustum hangi gunler iliski verdi doktor
Sana nasıl ilişki verdi.ama dün akşam 36.saatti ya öyle karnım ağrısı ki karnım yerinden patlayacak zannettim şimdi iyiyim amaHadi hayrlisi canim bende sali 10.30 da olmustum hangi gunler iliski verdi doktor
Sana nasıl ilişki verdi.ama dün akşam 36.saatti ya öyle karnım ağrısı ki karnım yerinden patlayacak zannettim şimdi iyiyim ama
32 yasındayım. famera günde iki kez 5 gün kullandım, yetmedi 7 gün menegon kullandım (iğne). 19 cm civarı oldu tek yumurtam.çatlatma iğnemi vuruldum ve sadece iki gün ilişki oldu.3 yıllık evliyim hiç korunmadım.Cok sevındim. Kç yasındasnz ne zamndr korunmyrdunuz kacıncı klomen:)
İnşallah cnm benim için henüz çok erken bu gün ikinci günüm dahaArkadaslar son durumlarınız nedır ben beklıyorum ayın 27 regli tarıhım fakat okudugum hıcbır belirti bnde yok . Aksıne regli olacagım her ay gıbı bır rutın
Dılerım guzel haberlerınızı alırızzz
Hangi sehırdesnz dr kimdi
Klomeni günde kaç defa aldın cnm benimkine 11. Gün 15 mm di üç gün sonra 24.5 olmuştu sanki tam büyümez gibime geldi ama sen yinede ovulasyon testlerinden al tam emin ol cnmKızlar klomenle 11.gün 13 mm yumurta normal midir? Ve 3 güne çatlayabilir milyon büyüyüp? Doktor pazar ilişkin olsun dedi
Günde 2 tane aldım. 3 güne 20 mm olur mu acabaKlomeni günde kaç defa aldın cnm benimkine 11. Gün 15 mm di üç gün sonra 24.5 olmuştu sanki tam büyümez gibime geldi ama sen yinede ovulasyon testlerinden al tam emin ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?