Hiç ümidim yok ama klomen + çatlatma iğnesi

2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz diyebilirim canim baktim boyle birkac ay ust uste husran tedaviye basladim insallah ise yarar zaman geçmiyo
Aynn bnde o iki buçuk yıllık evliyim.b ir yılın sonunda kimyasal gebelik geçirdim altı aydır tekrar deniyiruz baktık olmuyo klomene basladim bnde haftaya persembe bakicaz yumurtalara bakalım allh inş hepimiz,n yüzüne güler

çatlatma iğnemi bugün saat 10.30 da oldum.rabbim hayırlısını versin.cuma gününün yüzü suyu hürmetine kucaklarımız boş kalmasın hayırlısıyla..

çatlatma iğnemi bugün saat 10.30 da oldum.rabbim hayırlısını versin.cuma gününün yüzü suyu hürmetine kucaklarımız boş kalmasın hayırlısıyla..

Hadi hayrlisi canim bende sali 10.30 da olmustum hangi gunler iliski verdi doktor

Selam, ben de sizin durumunuzdayim :) 1.5 yildir ugrasiyoruz hic bi problem yok suanda (rahim filmi haric onu daha cekilmedim) ama hamile kalamiyorum. Bu ay ikinci klomen ve catlatma ignesini kullandim adetimi bekliyorum. Sizin gibi ben de bu ay ise yaramadigini dusunuyorum :) umidimi kesmek istemiyorum ama hayirlisi bakalim...

Slm kızlar bende aynı durumdayım iki senelik evliyim daha önce klomen kullandım ama yumurtalıklarım tepki vermedi üç aylık metformin tedavisinden sonra tekrar bu ay klomen kullandım ve bir yumurta oluştu ama kuçüktü üç gün sonra yine gideceğim eger büyürse bu ay bende çatlama iğnesi olacağım hepimiz için hayırlısı inşallah

Cok sevındim. Kç yasındasnz ne zamndr korunmyrdunuz kacıncı klomen:)
32 yasındayım. famera günde iki kez 5 gün kullandım, yetmedi 7 gün menegon kullandım (iğne). 19 cm civarı oldu tek yumurtam.çatlatma iğnemi vuruldum ve sadece iki gün ilişki oldu.3 yıllık evliyim hiç korunmadım.

Arkadaslar son durumlarınız nedır ben beklıyorum ayın 27 regli tarıhım fakat okudugum hıcbır belirti bnde yok . Aksıne regli olacagım her ay gıbı bır rutın
Dılerım guzel haberlerınızı alırızzz

İnşallah cnm benim için henüz çok erken bu gün ikinci günüm daha

Kızlar klomenle 11.gün 13 mm yumurta normal midir? Ve 3 güne çatlayabilir milyon büyüyüp? Doktor pazar ilişkin olsun dedi

Kızlar klomenle 11.gün 13 mm yumurta normal midir? Ve 3 güne çatlayabilir milyon büyüyüp? Doktor pazar ilişkin olsun dedi
Klomeni günde kaç defa aldın cnm benimkine 11. Gün 15 mm di üç gün sonra 24.5 olmuştu sanki tam büyümez gibime geldi ama sen yinede ovulasyon testlerinden al tam emin ol cnm

Klomeni günde kaç defa aldın cnm benimkine 11. Gün 15 mm di üç gün sonra 24.5 olmuştu sanki tam büyümez gibime geldi ama sen yinede ovulasyon testlerinden al tam emin ol cnm
Günde 2 tane aldım. 3 güne 20 mm olur mu acaba

Cnm bnim ki üç günde 9 mm büyüdüğüne göre snnkide büyüyebilir ama 25 mm de çatlama oluyo neden çatlama ignesi yapmıyo ki doktorun ? Birde benim iki yumurtam vardı diğeri 14 tü onunla hiç ilgilenmedi bile doktorum ikinci gittiğimde bakmadı bile büyümüş mü die

bugün sabah yine gebelik tseti yapayım dedim en son iğneden 4 gün sonra yapmıştım 2.çizgi netti bugün sabah yaptım önce tek gibi görmüştüm sonra bir kaç dakka sonra baktım ikinci çizgi hayalet gibi.iğneden sonraki 8.gün. yorumlara bakıyorum.günden güne çizginin koyulaştığını görüyor . arkadaşlar bir yorum yapın . iğnenin etkisi gidiyor diye düşünüyorum ben ama gebelik varsa eğer çizginin koyu mu çıkması gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…