Hic ummadigimdan.. Babamdan

Hayir tabiki kabul ediyorum baska bakis acilarini ama uslup hic hos degil ne demek ortaokul cagi dusuncesi mutsuz olup baskalrinida mutsuz etmek istemek hangi cocuk anne babasinin mutsuzlugunu ister he bana deselerki yanlis yapmissiniz keske dusunseydiniz ama olan olmus bundan sonra soyle tavir takinin dikatli olun amenna agzimi acmam tesekkur ederim burdaki kadinlar hakaret etmekten baska bisey yapmiyo ne yazikki artik

Yok sız anlamıyorsunuz. Ben soylemeyın demıyorum ama madem sız baktınız ınceledınız o halde babanızı alıp karsınıza konusacaksınız bır acıklama hakkıda mı yok:) dınledıkten sonra annenıze uygun yer ve zamanda anlatacaksınız tabıkı.. Ama sızın yaptıgınız ogrendınız sıze agır geldı tum yuku annenıze attınız.. Ben cokca buna uzuldum .. Yoksa banane yahu sızın ailenız sizin iletısım seklınız.. Ben dogru bulmadım suzın gıbı dusunmedıgım için ıyı nıyetli olmayacaksam hıc sorun degıl

Babana yaptığı bi hatanın hesabını soramiyosun ama anneciginin yıkılacağını kompleks yapacağını bile bile direk "annooo bak bobom nooppmissss" diye koşa koşa yetistiriyosun . hayır insan bi düşünür ya

Niye herkes konu sahibine yüklenmiş? Aldatılan çoğu kadın bunu bilmek ister aptal yerine konulmaktansa. Ben de anneme söyledim yakaladığım şeyleri yıllarca. Çok şükür boşanıyorlar artık.
Bunca yorum icinde inanin su iyi niyeti gormek guzel herkes onaylasin isteseydim zaten konu acmazdim ama insanlar gercekten konu disinda zaten uzulen konu sahibine yardimci olmak yerine dahada ustune gider olmuslar

Neden annenize söylüyorsunuz ki , insan anne babasının yuvasını yıkmaya çalışırmı yahu.Ay ben bu kadar doğrucu olamam her doğru her yerde söylenmez valla bazen saçmalıyorsunuz.

Duygusal zekanızı yorumlamış olmam belki hoş durmamış fakat gec evli bır kadının daha olgun davranmasını bekledım konuyu okurken.. Ve sanırum annenıze hayli uzuldum .. Öğrenme seklının boyle olması kendı kızından bunu öğrenmesı vss..

Eşinize söylemeyin. Ama ben annenize üzüldüm kızının gelipte böyle bişeyi söylemesi çok kötüdür. Bi an kendimi sizin yerinize koydumda anneme söyleyemezdim asla.

Babamla iyi olmam onunla bu konuyu konusabilicegim anlamina gelmiyo ki ben babamla ozelimi konusamam ama en cokta ona guvenir arkamda gorurum aciklama yapsa ne yapabilirki oda erkek sonucta ever anneme aninda soylemem yanlis ama ben soylemesem kucuk kardeslerim eninde sonunda gorurler surekli telefonla oynarlar cunku hem onlari o ruh haline sokmak hemde annemin onlardan ogrenmesini goze almaktansa kendim en buyuk olarak soyledim ve ben acimasizcada anlatmadim asla mutsuz olmasini istemem bunu soylediginiz icin yorumunuz bana oldujca agir geldi

Dogru haklisiniz sanirim o an soylemeseydim bidaha asla o cesareti alamazdim ve benim asil bilmek istedigim bundan sonra nasil davranmaliyim anneme nasil destek olmaliyim

Dalgaya alabilicek seviyede bi insansaniz seviyenizi kendinize saklayin ben uzuntumu oaylasiyorum sevincimi degil

En azından aptal yerine konmuyor. Gerçek değerlidir bazıları için. Belki boşanmaz ama bundan sonra eşinin ne mal olduğunu bilip ona göre davranır kadın. Gereksiz fedakarlıklar yapmaz mesela kadınların genelde yaptığı gibi..

Ayrıca telefonu karıştırmıl diyip durmayın. Resimlere bakarken yanlışlıkla görmüş. Hiç mi ailenizden insanların telefonunda galeriye falan bakmadınız?

Dogru haklisiniz sanirim o an soylemeseydim bidaha asla o cesareti alamazdim ve benim asil bilmek istedigim bundan sonra nasil davranmaliyim anneme nasil destek olmaliyim
Bence yine basa dönun .. Babanızla konusun.. Annenız içinde yasayacak bu durumu verdıgı cevaptan onu anlıyorum.. İçten içe kendını yıpratmaması için bu durumu babanızla konusup cozmesını soyleyın.. Kendını degersız hıssedıp içine cekılmesın.. Dilerım bu durum cok yıpratmaz anne baba ilişkinizi

Dalgaya alabilicek seviyede bi insansaniz seviyenizi kendinize saklayin ben uzuntumu oaylasiyorum sevincimi degil
Dalgaya almak değil yemin ediyorum çok üzüldüm annenin durumuna. Ya kadincagizin boşanmayacakmis zaten simdi içi içini yiyecek uzulucek agliycak falan. Her an acaba aldatiliyor muyum korkusu. Bence yaptığın hatayı duzeltmelisin. Ne biliyim virüsmus falan de hani bi ara şevval duru ifşa mesajları geliyordu ya twitterdan herkese onun gibi bisey de ya bi yalan uydur da kadın yeyip bitirmesin kendini. Sonra da babanan hesap sor onun uzulmesi lazim gelirken kadının psikolojisi bozulmuş

Bunca yorum icinde inanin su iyi niyeti gormek guzel herkes onaylasin isteseydim zaten konu acmazdim ama insanlar gercekten konu disinda zaten uzulen konu sahibine yardimci olmak yerine dahada ustune gider olmuslar
Bdv nin tuhaf halleri işte, ya ben aldatılsam anında öğrenmek aptal yerine konmamak isterim. Bazı insanların gerçeklerle yüzleşmeye cesaretleri yok demek ki...

Ben şahsen bu durumu önce babama sorardım tüm maillerini iyice olur anlar iş mi yoksa başka bir şey mi anlamaya çalışırdım ama zaten anneniz kabullenmiş Yinede aklımda kuşku kalmasın derseniz bence babanızla konuşun çocuk değilsiniz sonuçta

Bazı gerçekleri bilmemek daha iyidir ama. Birşeyler değişecekse gerçekler öğrenilmeli ama senin yaptiginla değişen tek şey annenin psikolojisi olmuş cidden acayip taktim bu olaya lütfen biseyler yap ve hatani duzelt

Peki ya ben bunu yaparsam ve kendisi yine yakalarsa o zaman bende gozunde yalanci olmicakmiyim hem esi hem kizi kimseye guveni kalmaz

Ne munasebet tabıkı bakmıyorum.. Okumadınız sanırım konu sahıbı her yere bakmış .. Öyle yada boyle bır gercek varsa paylasılacak ama seklı dogru degıl.. Yargılama var burada .. Ben hıc soylemeseydın demedım soyleme seklı uygun gelmedı.. Anneler fedakarlık yaparken sadece gerekli oldugu için yapmıyor.. Sızın savunmanızın tutulur yanı yok .. Bu durumu yasamış ve dar bır bakış acısıyla yaklasıyorsunuz saygı duyuyorum..

Ya soyleki ben konusmalarin ingilizce olan kisimlarini anliyorum ama diger dili bilmedigimden herseyi okuyamiyorum ama is icin bile olsa hic bi erkek kiza sen cok guzelsin dermi opucuk yollarmk sizce normalmi bunlar herseyi ortaya dokmuyomu

Nasil soylemeliydim peki siz soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…