Hayir tabiki kabul ediyorum baska bakis acilarini ama uslup hic hos degil ne demek ortaokul cagi dusuncesi mutsuz olup baskalrinida mutsuz etmek istemek hangi cocuk anne babasinin mutsuzlugunu ister he bana deselerki yanlis yapmissiniz keske dusunseydiniz ama olan olmus bundan sonra soyle tavir takinin dikatli olun amenna agzimi acmam tesekkur ederim burdaki kadinlar hakaret etmekten baska bisey yapmiyo ne yazikki artikBakın sızın gıbı dusunenlere soyluyorum .. Buradaki herkes farklı bır bırey sızın gıbı dusunmeyen sızın gıbı hıssetmeyen aynı paralelde olayları yorumlamayan.. Sız kendı fıkrınızden baska bır fıkrı kabul edemıyorsanız burada konu acmayın.. Bana gercekten cok yanlış geldı durumun şekli .. Sızı onaylayalım ama farklı bır bakıs acısı kazandırmayalımmı? Sohbetın bıle bır anlamı olmazkı boyle
Yok sız anlamıyorsunuz. Ben soylemeyın demıyorum ama madem sız baktınız ınceledınız o halde babanızı alıp karsınıza konusacaksınız bır acıklama hakkıda mı yok:) dınledıkten sonra annenıze uygun yer ve zamanda anlatacaksınız tabıkı.. Ama sızın yaptıgınız ogrendınız sıze agır geldı tum yuku annenıze attınız.. Ben cokca buna uzuldum .. Yoksa banane yahu sızın ailenız sizin iletısım seklınız.. Ben dogru bulmadım suzın gıbı dusunmedıgım için ıyı nıyetli olmayacaksam hıc sorun degılKusura bakmayin ama sizin gibiler aldatilinca buralara konu acarlar kimse annesi babasi ayrilsin istemez siz bu kotu niyetlilikle daha cok uzulursunuz en cokta neye sasirdim biliyomusunuz bi kiz evladi olarak bu konuda ne yasanicagini en iyi kadinlarin bilmesi gerekirdi herkes aldatildigini bilmek ister ben arkamdan is ceviren birinin suratina saf saf bakmak istemem ikinci ve son kez soyluyorum karistirirken degil kendime bisey atmak icin aldim telefonu ve oyle gordum bunu anneme hemen soylemem belki hata evet dusunmeden soyledim ama belki bi ay belki 10 yil bunu anneme soylemedigim zaman ben onun yuzune bakamam
Babana yaptığı bi hatanın hesabını soramiyosun ama anneciginin yıkılacağını kompleks yapacağını bile bile direk "annooo bak bobom nooppmissss" diye koşa koşa yetistiriyosun . hayır insan bi düşünür yaGercekten boylemi dusunuyosunuz ? Peki ya bu siz olsaydiniz esinizin telefonunda boyle seylerin olmasini onun ozeli olarakmi gorursunuz? Veya soyle dusunun esiniz baska kizlara yaziyo olsa siz bunu bilmem istemezmisiniz bence bunu bilipte soylememek aptal yerine koymaktir ben hergun annemin gozlerine icimde tuttuklarimla bakamazdim o benim annem arkasindan is cevirilmesini kimse haketmez ve bu telefon uluorta yerde benim kucuk kardeslerim gorseydi o zamanda babamin ozeli olurmuydu acaba!? Babamla bu konuyu gidip konusamam nolursa olsun o bi erkek bu konuda ona bisey diyemem ben gercekten utanirim
Bunca yorum icinde inanin su iyi niyeti gormek guzel herkes onaylasin isteseydim zaten konu acmazdim ama insanlar gercekten konu disinda zaten uzulen konu sahibine yardimci olmak yerine dahada ustune gider olmuslarNiye herkes konu sahibine yüklenmiş? Aldatılan çoğu kadın bunu bilmek ister aptal yerine konulmaktansa. Ben de anneme söyledim yakaladığım şeyleri yıllarca. Çok şükür boşanıyorlar artık.
Duygusal zekanızı yorumlamış olmam belki hoş durmamış fakat gec evli bır kadının daha olgun davranmasını bekledım konuyu okurken.. Ve sanırum annenıze hayli uzuldum .. Öğrenme seklının boyle olması kendı kızından bunu öğrenmesı vss..Hayir tabiki kabul ediyorum baska bakis acilarini ama uslup hic hos degil ne demek ortaokul cagi dusuncesi mutsuz olup baskalrinida mutsuz etmek istemek hangi cocuk anne babasinin mutsuzlugunu ister he bana deselerki yanlis yapmissiniz keske dusunseydiniz ama olan olmus bundan sonra soyle tavir takinin dikatli olun amenna agzimi acmam tesekkur ederim burdaki kadinlar hakaret etmekten baska bisey yapmiyo ne yazikki artik
Babamla iyi olmam onunla bu konuyu konusabilicegim anlamina gelmiyo ki ben babamla ozelimi konusamam ama en cokta ona guvenir arkamda gorurum aciklama yapsa ne yapabilirki oda erkek sonucta ever anneme aninda soylemem yanlis ama ben soylemesem kucuk kardeslerim eninde sonunda gorurler surekli telefonla oynarlar cunku hem onlari o ruh haline sokmak hemde annemin onlardan ogrenmesini goze almaktansa kendim en buyuk olarak soyledim ve ben acimasizcada anlatmadim asla mutsuz olmasini istemem bunu soylediginiz icin yorumunuz bana oldujca agir geldiYok sız anlamıyorsunuz. Ben soylemeyın demıyorum ama madem sız baktınız ınceledınız o halde babanızı alıp karsınıza konusacaksınız bır acıklama hakkıda mı yok:) dınledıkten sonra annenıze uygun yer ve zamanda anlatacaksınız tabıkı.. Ama sızın yaptıgınız ogrendınız sıze agır geldı tum yuku annenıze attınız.. Ben cokca buna uzuldum .. Yoksa banane yahu sızın ailenız sizin iletısım seklınız.. Ben dogru bulmadım suzın gıbı dusunmedıgım için ıyı nıyetli olmayacaksam hıc sorun degıl
Dogru haklisiniz sanirim o an soylemeseydim bidaha asla o cesareti alamazdim ve benim asil bilmek istedigim bundan sonra nasil davranmaliyim anneme nasil destek olmaliyimDuygusal zekanızı yorumlamış olmam belki hoş durmamış fakat gec evli bır kadının daha olgun davranmasını bekledım konuyu okurken.. Ve sanırum annenıze hayli uzuldum .. Öğrenme seklının boyle olması kendı kızından bunu öğrenmesı vss..
Dalgaya alabilicek seviyede bi insansaniz seviyenizi kendinize saklayin ben uzuntumu oaylasiyorum sevincimi degilBabana yaptığı bi hatanın hesabını soramiyosun ama anneciginin yıkılacağını kompleks yapacağını bile bile direk "annooo bak bobom nooppmissss" diye koşa koşa yetistiriyosun . hayır insan bi düşünür ya
En azından aptal yerine konmuyor. Gerçek değerlidir bazıları için. Belki boşanmaz ama bundan sonra eşinin ne mal olduğunu bilip ona göre davranır kadın. Gereksiz fedakarlıklar yapmaz mesela kadınların genelde yaptığı gibi..Hayır .. Benım bakış acım bu yönde onaylayamazdım cunku gercekten yanlış.. Sız durumun hangı noktasını onayladınız? Telefonu karıstırmış dıyelim edı yapsa neyse evlada yakışırmı? Sonrasında ilişkilerı iyi olmasına ragmen babasıyla paylasmıyorda annesıne bunu yukluyor .. Akşam aynı yatakta yatacak olan kadın ne yapsın ne hıssetsın?
Bence yine basa dönun .. Babanızla konusun.. Annenız içinde yasayacak bu durumu verdıgı cevaptan onu anlıyorum.. İçten içe kendını yıpratmaması için bu durumu babanızla konusup cozmesını soyleyın.. Kendını degersız hıssedıp içine cekılmesın.. Dilerım bu durum cok yıpratmaz anne baba ilişkiniziDogru haklisiniz sanirim o an soylemeseydim bidaha asla o cesareti alamazdim ve benim asil bilmek istedigim bundan sonra nasil davranmaliyim anneme nasil destek olmaliyim
Dalgaya almak değil yemin ediyorum çok üzüldüm annenin durumuna. Ya kadincagizin boşanmayacakmis zaten simdi içi içini yiyecek uzulucek agliycak falan. Her an acaba aldatiliyor muyum korkusu. Bence yaptığın hatayı duzeltmelisin. Ne biliyim virüsmus falan de hani bi ara şevval duru ifşa mesajları geliyordu ya twitterdan herkese onun gibi bisey de ya bi yalan uydur da kadın yeyip bitirmesin kendini. Sonra da babanan hesap sor onun uzulmesi lazim gelirken kadının psikolojisi bozulmuşDalgaya alabilicek seviyede bi insansaniz seviyenizi kendinize saklayin ben uzuntumu oaylasiyorum sevincimi degil
Bdv nin tuhaf halleri işte, ya ben aldatılsam anında öğrenmek aptal yerine konmamak isterim. Bazı insanların gerçeklerle yüzleşmeye cesaretleri yok demek ki...Bunca yorum icinde inanin su iyi niyeti gormek guzel herkes onaylasin isteseydim zaten konu acmazdim ama insanlar gercekten konu disinda zaten uzulen konu sahibine yardimci olmak yerine dahada ustune gider olmuslar
Iyi geceler kizlar ben evliyim bilenler bilir sorunlu bi evliligim var inisli cikisli ama ailem arkamda hep destek ozelliklede babam kucuklugumden beri beni herseyimdir kizlarin ilk askidir babalari tek guvendigim adam herseyimle gozu kapali inanirim ama bu gun hayallerim oyle yikildiki napicagimi inanin bilmiyorum babam yurtdisina gidip gelen biri surekli seyahat eder isi dolayisiyla bu gun telefonunu elime almistim fotograflarda ciplak kadin fotograflari buldum sok gecirdim inanin bi sure ne hissettigimi anlayamadim tarifsiz bi ofke napicagimi bilemedim tabi fotograflarla sinirli kalmadi face instagram mailler mesajlar herseyi tek tek inceledim bi kac kiza yazdigi seyleri gordum cok guzel kizsin kizin tekrar gorusmek istiyorum seninle vesaire diyisleri turkce konusmuyolar tabi is icinmi yoksa baska biseymi var bilmiyorum ve ben en kotu seyi yapip bunlari anneme gosterdim ben olsam bilmek isterim diye dusundum annem gordu napicagini sasirdi sonra sanirim bana belli etmemek icin kizim kac yasina geldik bu yastaki adam terbiye olmamissa bunca sene simdi agzimi acsam ne olur yapicaksa gizler yine yapar dedi annem babama bagli bi kadin uni mezunu ama gencliginde calismis sadece istese calisir ama sanirim bu yastan sonra tutunamamaktan korkuyo ben anneme asla bosan diyemem kendi karari arkasinda olurum ama inanin cok kotu hissediyorum kimseylede paylasamam hele esimle hic napicagimi bilmiyorum biseyler yazin lutfen iyi kotu fikir almak iyi gelicek
Lutfen sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin anneme soylemem sadece kendimi onun yerine koydugumda bilmek isterim diye dusundugumdendi evet belki aninda soylememeliydim ama olan oldu bu saatten sonra nasil davranmaliyim ona nasil destek olmaliyim eger yardimci olabilicekseniz yorum yapin lutfen kimse ailesinin mutsuzlugunu istemez!!
Bazı gerçekleri bilmemek daha iyidir ama. Birşeyler değişecekse gerçekler öğrenilmeli ama senin yaptiginla değişen tek şey annenin psikolojisi olmuş cidden acayip taktim bu olaya lütfen biseyler yap ve hatani duzeltEn azından aptal yerine konmuyor. Gerçek değerlidir bazıları için. Belki boşanmaz ama bundan sonra eşinin ne mal olduğunu bilip ona göre davranır kadın. Gereksiz fedakarlıklar yapmaz mesela kadınların genelde yaptığı gibi..
Ayrıca telefonu karıştırmıl diyip durmayın. Resimlere bakarken yanlışlıkla görmüş. Hiç mi ailenizden insanların telefonunda galeriye falan bakmadınız?
Peki ya ben bunu yaparsam ve kendisi yine yakalarsa o zaman bende gozunde yalanci olmicakmiyim hem esi hem kizi kimseye guveni kalmazDalgaya almak değil yemin ediyorum çok üzüldüm annenin durumuna. Ya kadincagizin boşanmayacakmis zaten simdi içi içini yiyecek uzulucek agliycak falan. Her an acaba aldatiliyor muyum korkusu. Bence yaptığın hatayı duzeltmelisin. Ne biliyim virüsmus falan de hani bi ara şevval duru ifşa mesajları geliyordu ya twitterdan herkese onun gibi bisey de ya bi yalan uydur da kadın yeyip bitirmesin kendini. Sonra da babanan hesap sor onun uzulmesi lazim gelirken kadının psikolojisi bozulmuş
Ne munasebet tabıkı bakmıyorum.. Okumadınız sanırım konu sahıbı her yere bakmış .. Öyle yada boyle bır gercek varsa paylasılacak ama seklı dogru degıl.. Yargılama var burada .. Ben hıc soylemeseydın demedım soyleme seklı uygun gelmedı.. Anneler fedakarlık yaparken sadece gerekli oldugu için yapmıyor.. Sızın savunmanızın tutulur yanı yok .. Bu durumu yasamış ve dar bır bakış acısıyla yaklasıyorsunuz saygı duyuyorum..En azından aptal yerine konmuyor. Gerçek değerlidir bazıları için. Belki boşanmaz ama bundan sonra eşinin ne mal olduğunu bilip ona göre davranır kadın. Gereksiz fedakarlıklar yapmaz mesela kadınların genelde yaptığı gibi..
Ayrıca telefonu karıştırmıl diyip durmayın. Resimlere bakarken yanlışlıkla görmüş. Hiç mi ailenizden insanların telefonunda galeriye falan bakmadınız?
Ya soyleki ben konusmalarin ingilizce olan kisimlarini anliyorum ama diger dili bilmedigimden herseyi okuyamiyorum ama is icin bile olsa hic bi erkek kiza sen cok guzelsin dermi opucuk yollarmk sizce normalmi bunlar herseyi ortaya dokmuyomuBen şahsen bu durumu önce babama sorardım tüm maillerini iyice olur anlar iş mi yoksa başka bir şey mi anlamaya çalışırdım ama zaten anneniz kabullenmiş Yinede aklımda kuşku kalmasın derseniz bence babanızla konuşun çocuk değilsiniz sonuçta
Nasil soylemeliydim peki siz soyleyinNe munasebet tabıkı bakmıyorum.. Okumadınız sanırım konu sahıbı her yere bakmış .. Öyle yada boyle bır gercek varsa paylasılacak ama seklı dogru degıl.. Yargılama var burada .. Ben hıc soylemeseydın demedım soyleme seklı uygun gelmedı.. Anneler fedakarlık yaparken sadece gerekli oldugu için yapmıyor.. Sızın savunmanızın tutulur yanı yok .. Bu durumu yasamış ve dar bır bakış acısıyla yaklasıyorsunuz saygı duyuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?