Hic ummadigimdan.. Babamdan

Peki ya ben bunu yaparsam ve kendisi yine yakalarsa o zaman bende gozunde yalanci olmicakmiyim hem esi hem kizi kimseye guveni kalmaz
İyi ama babayla da konusmalisin . iletişiminin iyi olduğunu yazmissin tehdit et falan devamlı arastiracaginj soyle zaten emin ol kendine gelir. Böylesi çok kotu ya hem baban devam edicek çünkü sizin bildiginizden haberi yok hem de annen aci cekicek
Peki ya ben bunu yaparsam ve kendisi yine yakalarsa o zaman bende gozunde yalanci olmicakmiyim hem esi hem kizi kimseye guveni kalmaz
Ya ama babayla konuş dyirum ben zaten . gerekirse tehdit et devamlı arastiricam hesaplarını ben gizli hackerim de anlat iste zaten o yakalandığını anlayınca senin uzuntunu görünce emin ol kendine çeki düzen verir açıkçası ben annenin psikolojisini kurtarmak için ugrasiyorim .
Boyle daha mi iyi oldu sanki hem baban aldatisa devam hem de annen aci cekiyor

Nasil soylemeliydim peki siz soyleyin
Sız bu konuşmayı tartısma olarak algılıyorsunuz ısrarla .. Sızden farklı dusunuyorum sadece.. Ve haklı bulmadım! Olması gereken bana göre;
Boyle bır durum gordum derhal babamla paylasır ve acıklama beklerdım .. Bunu annemle paylasacagımı bildırırdım.. Telde gordugum dupeduz aldatma mı? Uzun sureli bı ilişkimi ? Basıt bır sıhbet mı? Yoksa ıkı uc resım ıkı uc sohbetmı? Babamı ne ıle yargılayacagım ne ile ıtham edecegımden emin olmalıydım.. Baaak anne ne gordum dıyemem dememelıyım cunku 28 yasındayım .. Duygusal anlamda annemı anlayanılecek ve gerceklerı nasıl paylasacagımı blecek yasta ve olgunlktayım.. Evet yanlış bır yaklasımdı sızınkı bundan sonrası da oyle olmz umarım

Onu degil ama baska bi planim var gozunu korkutmak icin

Annene söylemekle iyi etmişsin bence, aldatmalar insana sadece ruhsal olarak zarar vermez ne yazık ki, aldattığı kişi veya kişilerden bir hastalık kapıp annene de bulaştırabilir, en azından annen bu konuda önlemini alır, Çok zor bir durum tabi ki, hele de bir yaştan sonra, ama ben saklanması taraftarı değilim, umarım üstesinden gelirsiniz, gerekirse annen için psikolojik destek alın.

Evet haklisiniz bu konuda ve bunlar yabanci insanlar boyle seyler onemli iki uc kadin icin bisey yasandiysa annemide tehlikeye atamam

Bencede iyi olmuş annene söylediğin.sucu gizlemek ona ortak olmaktır.annene hep destek çık bundan sonra ne yapacağını şaşıracak.

Anneme gösterdim deyince içim acıdı ya,bir kadın olarak kim bilir sürdürse de ne kadar içi acımıştır,kıyamam ya

Bencede iyi olmuş annene söylediğin.sucu gizlemek ona ortak olmaktır.annene hep destek çık bundan sonra ne yapacağını şaşıracak.
Yalan soyliyemicegimi bildigim icin soyledim zaten yoksa asla yuzune bakamazdim sonuna kadar yanindayim bundan sonra

Yalan soyliyemicegimi bildigim icin soyledim zaten yoksa asla yuzune bakamazdim sonuna kadar yanindayim bundan sonra
Çok iyi olmuş.annen sanki içine atacak gibi geldi bu durumu.babanın yüzüne vurmayacak kabullenecek sanki.çünkü yüzüne vurursa iş boşanmaya gidecek annecinde cesareti yok gibi.sen bildiğini belli etmeden kimliğini gizleyerek babana bu durumu sanki başkası görmüştü tehdit ediyormuş gibi yapsan.sahte bi Face hesabı al mesela.biliyorum yaptıklarını ailene anlatıcam vs..korkar mı acaba

Malesef ama ben soylemesem belkide ilerde daha kotu bisekilde ogrenicekti

Doğrusunu yapmışsın ben olsam aynısını yapardım.Ama o adamdan da soğurdum.Annemin devam ettirmesi beni üzerdi.Hiç kimse aldatılmayı hak etmez kırk yıl evli kalsa da ayrılmak daha doğru bence ya bilemiyorum ya allah yaşatmasın kimseye.Sizde annenize destek olun.Ama bence babanızla da konuşun yüzleşin.

Babamı bir ara biri ile konuşurken yakaladım.sonrasında hep takipte kaldım ta ki emin olana kadar.emin olduktan sonra babamı çektim kenara konuştum.biraz tuhaf bir konuşma olsa da babamın pişmanlığını gördüm.babam sonrasında kendine çeki düzen verdi.anneme hiç söylemedim.onca yılın ardından, çocuk torun varken annem asla boşanmazdı,boşanamazdı kendini yer bitirirdi.
Çok yanlış yapmışsınız çok.yazık annenize. Baba kız annenizi elbirliği ile yaralamışsınız.siz iyiniyetli olarak yapmışsınız ama sonuç ortada.
Ben aldatılsam bilmek isterim ve gereği neyse yaparım.
Şu anda yapmanız gereken babanızla konuşup pisliğini temizleme fırsatı vermek.

annene gidip anlatmakla çok büyük hata yapmışsın evet... bundan sonrasında bir arkadaş önermiş zaten kesinlikle katılıyorum annenize virusmüş o bugün benm tlfda birsürü resim çıktı falan deyip inandırın derim. babanızla gidin konuşun diyeceğim ama bu saatten sonra ne diyeceksiniz ki gördüm anneme gösterdim sonra pişman oldum virus dedim ... olmaz yani batırmışsınız maalesef...
ahhh bu erkekler ya!!!!!! yaşları kaç olsa da beyinleri bir noktaya kadar gelişiyor!

anneniz için çok üzüldüm hem aldatıldığına, hem de bu rezil durumu kızından öğrenmesine... kendisi belki de farkında idi herşeyin.. çaktırmıyordu size..

Annenizi kınamayın.. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Onun tercihine saygı duyun, ama keşke göstermeseydiniz babanızın telefonunu.. Geçmiş olsun size, bu travmatik olmuş ama geçer..

Ya ne ligincsiniz....
anneme soyledim demese , hepimiz baslardik annene soyle demeye...o da bir kadin ...kendini yerine koy bla bla bla diye

su an soktayim ahanda boyleee

Ben olsam anneme soyleyemezdim uzulmesin die babamla konusurdum yaptigi pisligin aciklamasini beklerdim kendisine ceki duzen verdigini gormek beni rahatlatirdi. Anneniz muhtemelen bosanmayacak ki sozlerindende o anlasiliyor icinde kin besleyecek bu cok mu guzel bisey bazen gercegi bilmek istemez insan bilsede birsey yapamaz.

Ne saçma bi bakış açısı
B insan evliliğimde mutsuzum annem de mutsuz olsun der m ya yuh artık
abartnışsınız,konu sahibinin yerinde olsam bu söylediğinize çok kırılırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…