İyi ama babayla da konusmalisin . iletişiminin iyi olduğunu yazmissin tehdit et falan devamlı arastiracaginj soyle zaten emin ol kendine gelir. Böylesi çok kotu ya hem baban devam edicek çünkü sizin bildiginizden haberi yok hem de annen aci cekicekPeki ya ben bunu yaparsam ve kendisi yine yakalarsa o zaman bende gozunde yalanci olmicakmiyim hem esi hem kizi kimseye guveni kalmaz
Ya ama babayla konuş dyirum ben zaten . gerekirse tehdit et devamlı arastiricam hesaplarını ben gizli hackerim dePeki ya ben bunu yaparsam ve kendisi yine yakalarsa o zaman bende gozunde yalanci olmicakmiyim hem esi hem kizi kimseye guveni kalmaz
Sız bu konuşmayı tartısma olarak algılıyorsunuz ısrarla .. Sızden farklı dusunuyorum sadece.. Ve haklı bulmadım! Olması gereken bana göre;Nasil soylemeliydim peki siz soyleyin
Onu degil ama baska bi planim var gozunu korkutmak icinİyi ama babayla da konusmalisin . iletişiminin iyi olduğunu yazmissin tehdit et falan devamlı arastiracaginj soyle zaten emin ol kendine gelir. Böylesi çok kotu ya hem baban devam edicek çünkü sizin bildiginizden haberi yok hem de annen aci cekicek
Ya ama babayla konuş dyirum ben zaten . gerekirse tehdit et devamlı arastiricam hesaplarını ben gizli hackerim deanlat iste zaten o yakalandığını anlayınca senin uzuntunu görünce emin ol kendine çeki düzen verir açıkçası ben annenin psikolojisini kurtarmak için ugrasiyorim .
Boyle daha mi iyi oldu sanki hem baban aldatisa devam hem de annen aci cekiyor
Evet haklisiniz bu konuda ve bunlar yabanci insanlar boyle seyler onemli iki uc kadin icin bisey yasandiysa annemide tehlikeye atamamAnnene söylemekle iyi etmişsin bence, aldatmalar insana sadece ruhsal olarak zarar vermez ne yazık ki, aldattığı kişi veya kişilerden bir hastalık kapıp annene de bulaştırabilir, en azından annen bu konuda önlemini alır, Çok zor bir durum tabi ki, hele de bir yaştan sonra, ama ben saklanması taraftarı değilim, umarım üstesinden gelirsiniz, gerekirse annen için psikolojik destek alın.
Yalan soyliyemicegimi bildigim icin soyledim zaten yoksa asla yuzune bakamazdim sonuna kadar yanindayim bundan sonraBencede iyi olmuş annene söylediğin.sucu gizlemek ona ortak olmaktır.annene hep destek çık bundan sonra ne yapacağını şaşıracak.
Malesef ama ben soylemesem belkide ilerde daha kotu bisekilde ogrenicektiAnneme gösterdim deyince içim acıdı ya,bir kadın olarak kim bilir sürdürse de ne kadar içi acımıştır,kıyamam ya
Çok iyi olmuş.annen sanki içine atacak gibi geldi bu durumu.babanın yüzüne vurmayacak kabullenecek sanki.çünkü yüzüne vurursa iş boşanmaya gidecek annecinde cesareti yok gibi.sen bildiğini belli etmeden kimliğini gizleyerek babana bu durumu sanki başkası görmüştü tehdit ediyormuş gibi yapsan.sahte bi Face hesabı al mesela.biliyorum yaptıklarını ailene anlatıcam vs..korkar mı acabaYalan soyliyemicegimi bildigim icin soyledim zaten yoksa asla yuzune bakamazdim sonuna kadar yanindayim bundan sonra
Malesef ama ben soylemesem belkide ilerde daha kotu bisekilde ogrenicekti
Bi insan mutsuz olunca
Aranır etrafındakileri mutsuz etmek için konu sahibesi gözümde bi an öyle canlandı.
Belki bu şekilde düşünmemiştir ama bilincaltında bu var yoksa niye başkasının bu babası dahi olsa telefonunu karıştırsınki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?