• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic ummadigimdan.. Babamdan

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Iyi geceler kizlar ben evliyim bilenler bilir sorunlu bi evliligim var inisli cikisli ama ailem arkamda hep destek ozelliklede babam kucuklugumden beri beni herseyimdir kizlarin ilk askidir babalari tek guvendigim adam herseyimle gozu kapali inanirim ama bu gun hayallerim oyle yikildiki napicagimi inanin bilmiyorum babam yurtdisina gidip gelen biri surekli seyahat eder isi dolayisiyla bu gun telefonunu elime almistim fotograflarda ciplak kadin fotograflari buldum sok gecirdim inanin bi sure ne hissettigimi anlayamadim tarifsiz bi ofke napicagimi bilemedim tabi fotograflarla sinirli kalmadi face instagram mailler mesajlar herseyi tek tek inceledim bi kac kiza yazdigi seyleri gordum cok guzel kizsin kizin tekrar gorusmek istiyorum seninle vesaire diyisleri turkce konusmuyolar tabi is icinmi yoksa baska biseymi var bilmiyorum ve ben en kotu seyi yapip bunlari anneme gosterdim ben olsam bilmek isterim diye dusundum annem gordu napicagini sasirdi sonra sanirim bana belli etmemek icin kizim kac yasina geldik bu yastaki adam terbiye olmamissa bunca sene simdi agzimi acsam ne olur yapicaksa gizler yine yapar dedi annem babama bagli bi kadin uni mezunu ama gencliginde calismis sadece istese calisir ama sanirim bu yastan sonra tutunamamaktan korkuyo ben anneme asla bosan diyemem kendi karari arkasinda olurum ama inanin cok kotu hissediyorum kimseylede paylasamam hele esimle hic napicagimi bilmiyorum biseyler yazin lutfen iyi kotu fikir almak iyi gelicek

Lutfen sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin anneme soylemem sadece kendimi onun yerine koydugumda bilmek isterim diye dusundugumdendi evet belki aninda soylememeliydim ama olan oldu bu saatten sonra nasil davranmaliyim ona nasil destek olmaliyim eger yardimci olabilicekseniz yorum yapin lutfen kimse ailesinin mutsuzlugunu istemez!!

Son düzenleme:
Babanızla diyalogun iyimiş niye önce babanla görüşmedin bu konuyu.
Aklıma gelcek en son şeydir anneme bu şekilde gitmek.
Evliliğin kötü diyemi bu acımasızlığn yazık annen yıkılmıştır

Annenize soylemissiniz o da kararını söylemiş bu konuda.. Anne babanız da olsalar bu onların ilişkisi.. ayrılırlar ya da sineye çeker anneniz onun bilecegi is..

esıne hıcbısey anlatma
annenın kararı saygı duymak gerek yapacak bırsey yok...

Iyi geceler kizlar ben evliyim bilenler bilir sorunlu bi evliligim var inisli cikisli ama ailem arkamda hep destek ozelliklede babam kucuklugumden beri beni herseyimdir kizlarin ilk askidir babalari tek guvendigim adam herseyimle gozu kapali inanirim ama bu gun hayallerim oyle yikildiki napicagimi inanin bilmiyorum babam yurtdisina gidip gelen biri surekli seyahat eder isi dolayisiyla bu gun telefonunu elime almistim fotograflarda ciplak kadin fotograflari buldum sok gecirdim inanin bi sure ne hissettigimi anlayamadim tarifsiz bi ofke napicagimi bilemedim tabi fotograflarla sinirli kalmadi face instagram mailler mesajlar herseyi tek tek inceledim bi kac kiza yazdigi seyleri gordum cok guzel kizsin kizin tekrar gorusmek istiyorum seninle vesaire diyisleri turkce konusmuyolar tabi is icinmi yoksa baska biseymi var bilmiyorum ve ben en kotu seyi yapip bunlari anneme gosterdim ben olsam bilmek isterim diye dusundum annem gordu napicagini sasirdi sonra sanirim bana belli etmemek icin kizim kac yasina geldik bu yastaki adam terbiye olmamissa bunca sene simdi agzimi acsam ne olur yapicaksa gizler yine yapar dedi annem babama bagli bi kadin uni mezunu ama gencliginde calismis sadece istese calisir ama sanirim bu yastan sonra tutunamamaktan korkuyo ben anneme asla bosan diyemem kendi karari arkasinda olurum ama inanin cok kotu hissediyorum kimseylede paylasamam hele esimle hic napicagimi bilmiyorum biseyler yazin lutfen iyi kotu fikir almak iyi gelicek
Öncelikle bır bayan olarak annenıze dogru bır yaklasım olmamış.. Babanız da olsa özelini karıstırıp bırde dınlemeden anlamadan yargılamışşınız. Ustune bırde aynı yatagı paylastıgı kadına gostermışşınız.. Madem bu durumu yadırgadınız babanızla konusup sonra annenızle paylassaydınız.. Ortaokul cagındakı bır cocugun algı ve duygussl zekasıyla hareket etmış herkesıde mutsuz etmışşınız.. Uzuldum annenıze babanıza .. Daha toparlayıcı çözüm odaklı bırı olsaydınız keske.. Dilerım bundan sonra ki ilişkilerınızde daha olgun davranırsınız.

Bende aynı sekılde baktım bu duruma.. Bır bayan olarak annesıne cok acımasızca davranmış ..keza babasının özelinede

Ay anneme gösterdim yazdığın yeri okuyunca içim cız etti bi an. Nie yaptın ettin die yargılamıyorum. Ama ben yapamazdım. Bu iyilik mi kötülük mü bilmem ama asla yapamazdım. Ay bi fena oldum ben :KK42:

Bende aynı sekılde baktım bu duruma.. Bır bayan olarak annesıne cok acımasızca davranmış ..keza babasının özelinede

Bi insan mutsuz olunca
Aranır etrafındakileri mutsuz etmek için konu sahibesi gözümde bi an öyle canlandı.
Belki bu şekilde düşünmemiştir ama bilincaltında bu var yoksa niye başkasının bu babası dahi olsa telefonunu karıştırsınki.

Öncelikle bır bayan olarak annenıze dogru bır yaklasım olmamış.. Babanız da olsa özelini karıstırıp bırde dınlemeden anlamadan yargılamışşınız. Ustune bırde aynı yatagı paylastıgı kadına gostermışşınız.. Madem bu durumu yadırgadınız babanızla konusup sonra annenızle paylassaydınız.. Ortaokul cagındakı bır cocugun algı ve duygussl zekasıyla hareket etmış herkesıde mutsuz etmışşınız.. Uzuldum annenıze babanıza .. Daha toparlayıcı çözüm odaklı bırı olsaydınız keske.. Dilerım bundan sonra ki ilişkilerınızde daha olgun davranırsınız.
Gercekten boylemi dusunuyosunuz ? Peki ya bu siz olsaydiniz esinizin telefonunda boyle seylerin olmasini onun ozeli olarakmi gorursunuz? Veya soyle dusunun esiniz baska kizlara yaziyo olsa siz bunu bilmem istemezmisiniz bence bunu bilipte soylememek aptal yerine koymaktir ben hergun annemin gozlerine icimde tuttuklarimla bakamazdim o benim annem arkasindan is cevirilmesini kimse haketmez ve bu telefon uluorta yerde benim kucuk kardeslerim gorseydi o zamanda babamin ozeli olurmuydu acaba!? Babamla bu konuyu gidip konusamam nolursa olsun o bi erkek bu konuda ona bisey diyemem ben gercekten utanirim

şimdi düşündüm de anneniz yinede sakin davranmış,aynı şey benim başıma gelse ve ben aynı hatayı yapıp anneme göstermiş olsam annem kendini filan öldürmeye kalkardı maazallah çünkü geçmişte babamın bi bayana ilgisini hissettiğinde bile bi çok olay yaşamıştık! bana kalırsa ucunun nereye dokunacağını bilmeden bi anda yapmışsınız gibi geldi,birde bu saatten sonra anneniz boşansa ne yapacak size sığınsa atıyorum zaten eşinizle sorunlarınız varmış annenize bakar mısınız?yinede annenizin yaklaşımı sakin olmuş bence bundan sonrasını onlara bırakın

Bi insan mutsuz olunca
Aranır etrafındakileri mutsuz etmek için konu sahibesi gözümde bi an öyle canlandı.
Belki bu şekilde düşünmemiştir ama bilincaltında bu var yoksa niye başkasının bu babası dahi olsa telefonunu karıştırsınki.
Telefonu karistirmiyodum yalniz ben oranin altini ciziyim fotograflara bakiyodum kendime aticaktim bi kac seyi ve o an gordum kendi ailemin neden kotulugunu istiyim bu nasil bi mantiktir bu kadinlar kulubu artik dertlesmek icin degil dert edinmek icin bence

Gercekten boylemi dusunuyosunuz ? Peki ya bu siz olsaydiniz esinizin telefonunda boyle seylerin olmasini onun ozeli olarakmi gorursunuz? Veya soyle dusunun esiniz baska kizlara yaziyo olsa siz bunu bilmem istemezmisiniz bence bunu bilipte soylememek aptal yerine koymaktir ben hergun annemin gozlerine icimde tuttuklarimla bakamazdim o benim annem arkasindan is cevirilmesini kimse haketmez ve bu telefon uluorta yerde benim kucuk kardeslerim gorseydi o zamanda babamin ozeli olurmuydu acaba!? Babamla bu konuyu gidip konusamam nolursa olsun o bi erkek bu konuda ona bisey diyemem ben gercekten utanirim
Utanmak!!! Sız gercekten ne yaptıgınızın farkında degılsınız adınıza uzuldum.. Empatıyı bıle yanlış yerden beklıyorsunuz esımız olsa bırebır hallederız bunu.. Evlat anneye soyluyor:) bunu yaptınız .. Madem bunu yapıyorsunuz bende dıyorum ki babanızla çöZseydınız ve anne durum bu dıye ortaya net bırsey koysaydınız. Bana kalırsa kendı mutsuzluklarınız yetmemiş sıze cevrenıze bulastırıyorsunuz.. Ve ben boyle ınsanlar tarafından yorulmuş bırıyım:) .. Neyı gormek için babanızın telini karıstırıyorsanız bırdaha yapmayın.. Yapıyorsanızda yaptıgınızın bedelini annenıze yada baskasına ödetmeyın .

Niye herkes konu sahibine yüklenmiş? Aldatılan çoğu kadın bunu bilmek ister aptal yerine konulmaktansa. Ben de anneme söyledim yakaladığım şeyleri yıllarca. Çok şükür boşanıyorlar artık.

Telefonu karistirmiyodum yalniz ben oranin altini ciziyim fotograflara bakiyodum kendime aticaktim bi kac seyi ve o an gordum kendi ailemin neden kotulugunu istiyim bu nasil bi mantiktir bu kadinlar kulubu artik dertlesmek icin degil dert edinmek icin bence

Aaa iyiki ummadığın babanın telinden alman gerekenleri alıp hemen anneciğine koşmuşsun bir kız evladı bunu yapmalı en doğrusunu yapmışsın

Kk bir olup bunumu söylesin bir dilde. Koro halinde niye konu acıyorsun ozaman yada sadece iyi yapmışsın diyenlrden mi yorum istiyosunuz

Utanmak!!! Sız gercekten ne yaptıgınızın farkında degılsınız adınıza uzuldum.. Empatıyı bıle yanlış yerden beklıyorsunuz esımız olsa bırebır hallederız bunu.. Evlat anneye soyluyor:) bunu yaptınız .. Madem bunu yapıyorsunuz bende dıyorum ki babanızla çöZseydınız ve anne durum bu dıye ortaya net bırsey koysaydınız. Bana kalırsa kendı mutsuzluklarınız yetmemiş sıze cevrenıze bulastırıyorsunuz.. Ve ben boyle ınsanlar tarafından yorulmuş bırıyım:) .. Neyı gormek için babanızın telini karıstırıyorsanız bırdaha yapmayın.. Yapıyorsanızda yaptıgınızın bedelini annenıze yada baskasına ödetmeyın .
Çok sert yorumlamışsınız. Sanki kadın bilerek annesini üzmeye çalışıyor..

Bakın sızın gıbı dusunenlere soyluyorum .. Buradaki herkes farklı bır bırey sızın gıbı dusunmeyen sızın gıbı hıssetmeyen aynı paralelde olayları yorumlamayan.. Sız kendı fıkrınızden baska bır fıkrı kabul edemıyorsanız burada konu acmayın.. Bana gercekten cok yanlış geldı durumun şekli .. Sızı onaylayalım ama farklı bır bakıs acısı kazandırmayalımmı? Sohbetın bıle bır anlamı olmazkı boyle

Kusura bakmayin ama sizin gibiler aldatilinca buralara konu acarlar kimse annesi babasi ayrilsin istemez siz bu kotu niyetlilikle daha cok uzulursunuz en cokta neye sasirdim biliyomusunuz bi kiz evladi olarak bu konuda ne yasanicagini en iyi kadinlarin bilmesi gerekirdi herkes aldatildigini bilmek ister ben arkamdan is ceviren birinin suratina saf saf bakmak istemem ikinci ve son kez soyluyorum karistirirken degil kendime bisey atmak icin aldim telefonu ve oyle gordum bunu anneme hemen soylemem belki hata evet dusunmeden soyledim ama belki bi ay belki 10 yil bunu anneme soylemedigim zaman ben onun yuzune bakamam

Çok sert yorumlamışsınız. Sanki kadın bilerek annesini üzmeye çalışıyor..
Hayır .. Benım bakış acım bu yönde onaylayamazdım cunku gercekten yanlış.. Sız durumun hangı noktasını onayladınız? Telefonu karıstırmış dıyelim edı yapsa neyse evlada yakışırmı? Sonrasında ilişkilerı iyi olmasına ragmen babasıyla paylasmıyorda annesıne bunu yukluyor .. Akşam aynı yatakta yatacak olan kadın ne yapsın ne hıssetsın?

Üfff yeminle yuh düşüncesizligine senin ya. Hic mi akil edemedin kadincagizin uzulecegini. Babanla konussaydin ya ilk önce . valla ben sinirlendim burda yahu

Back
X