Iyi geceler kizlar ben evliyim bilenler bilir sorunlu bi evliligim var inisli cikisli ama ailem arkamda hep destek ozelliklede babam kucuklugumden beri beni herseyimdir kizlarin ilk askidir babalari tek guvendigim adam herseyimle gozu kapali inanirim ama bu gun hayallerim oyle yikildiki napicagimi inanin bilmiyorum babam yurtdisina gidip gelen biri surekli seyahat eder isi dolayisiyla bu gun telefonunu elime almistim fotograflarda ciplak kadin fotograflari buldum sok gecirdim inanin bi sure ne hissettigimi anlayamadim tarifsiz bi ofke napicagimi bilemedim tabi fotograflarla sinirli kalmadi face instagram mailler mesajlar herseyi tek tek inceledim bi kac kiza yazdigi seyleri gordum cok guzel kizsin kizin tekrar gorusmek istiyorum seninle vesaire diyisleri turkce konusmuyolar tabi is icinmi yoksa baska biseymi var bilmiyorum ve ben en kotu seyi yapip bunlari anneme gosterdim ben olsam bilmek isterim diye dusundum annem gordu napicagini sasirdi sonra sanirim bana belli etmemek icin kizim kac yasina geldik bu yastaki adam terbiye olmamissa bunca sene simdi agzimi acsam ne olur yapicaksa gizler yine yapar dedi annem babama bagli bi kadin uni mezunu ama gencliginde calismis sadece istese calisir ama sanirim bu yastan sonra tutunamamaktan korkuyo ben anneme asla bosan diyemem kendi karari arkasinda olurum ama inanin cok kotu hissediyorum kimseylede paylasamam hele esimle hic napicagimi bilmiyorum biseyler yazin lutfen iyi kotu fikir almak iyi gelicek
Lutfen sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin anneme soylemem sadece kendimi onun yerine koydugumda bilmek isterim diye dusundugumdendi evet belki aninda soylememeliydim ama olan oldu bu saatten sonra nasil davranmaliyim ona nasil destek olmaliyim eger yardimci olabilicekseniz yorum yapin lutfen kimse ailesinin mutsuzlugunu istemez!!
Lutfen sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin anneme soylemem sadece kendimi onun yerine koydugumda bilmek isterim diye dusundugumdendi evet belki aninda soylememeliydim ama olan oldu bu saatten sonra nasil davranmaliyim ona nasil destek olmaliyim eger yardimci olabilicekseniz yorum yapin lutfen kimse ailesinin mutsuzlugunu istemez!!
Son düzenleme: