• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Umudum Kalmadı Ne Yapacağım

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
Herkese uzun aradan sonra merhaba.Ben daha önce birçok konu açmıştım bu forumda sizin destekleriniz sayesinde hayatımda bir takım şeyleri yoluna koymayı başardım hayalim olan bölüme dgs ile geçiş yaptım.Fakat hala ailemle yaşıyorum pandemiden dolayı üniversiteler yok bildiğiniz gibi.Ben daha önce sadece 1 dönem mühendislik okudum şehir dışında şimdi 24 yaşında kazandım ama gidemiyorum en büyük hayalim üniversite hayatı yaşamaktı ama olmadı ve bu durum canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum hani geçmiş hayatımda hep ezilere aşağılanarak dövülerek ezik bir şekilde geçti.

Herkese uzun aradan sonra merhaba.Ben daha önce birçok konu açmıştım bu forumda sizin destekleriniz sayesinde hayatımda bir takım şeyleri yoluna koymayı başardım hayalim olan bölüme dgs ile geçiş yaptım.Fakat hala ailemle yaşıyorum pandemiden dolayı üniversiteler yok bildiğiniz gibi.Ben daha önce sadece 1 dönem mühendislik okudum şehir dışında şimdi 24 yaşında kazandım ama gidemiyorum en büyük hayalim üniversite hayatı yaşamaktı ama olmadı ve bu durum canımı çok sıkıyor çok üzülüyorum hani geçmiş hayatımda hep ezilere aşağılanarak dövülerek ezik bir şekilde geçti.
Pandemi yüzünden kapalı Üniversiteler yani geçici bir durum. Pandemi döneminde ne yapmayı bekliyorsunuz ki? amaç aileden uzakta olmaksa ayrı eve çıkacaksınız. Yok olmuyorsa okullar açılana kadar idare edeceksiniz

Öncelikle tebrik ederim istediğiniz bölüme geçmişsiniz...üniversite herkese kapalı yani sadece siz gidemiyorsunuz gibi durum yok bildiğiniz üzre, o sebepten boşa üzülüp enerji harcamayın, açıldığı vakit yaşarsınız üni hayatını güzelce ;) ezilip asagilanmaniz aileniz tarafindan mi gerçekleşti

Elle gelen düğün bayram. Canınız sağ olsun. Seneye okullar tamamen açılacak diyolllaaaa. Üniversite öğrencisi olmak benim de son zamanlarda istediğim bir şey. Büyük oğlanın ergenlik dönemi sıkıntıları yavaştan yavaştan başlıyor . Bezdim . Ben çok eğlenmiştim üniversite okurken . Kocamı bulmuştum 🥰 bir sürü kız kardeşim gibi diyebileceğim arkadaşım var . Tek pişmanlığım Ahmet adında bir çocuk bana aşık olmuş , beni epey darlamıştı. Şimdiki aklım olsa neler yapardım neler.
İnşallah siz de aradığınızı bulursunuz .

Öncelikle tebrik ederim istediğiniz bölüme geçmişsiniz...üniversite herkese kapalı yani sadece siz gidemiyorsunuz gibi durum yok bildiğiniz üzre, o sebepten boşa üzülüp enerji harcamayın, açıldığı vakit yaşarsınız üni hayatını güzelce :KK66: ezilip asagilanmaniz aileniz tarafindan mi gerçekleşti
ben hiç sevgi görmedim ailemden ilk önce ailede ezildim sonra arkadaşlar tarafından

ben hiç sevgi görmedim ailemden ilk önce ailede ezildim sonra arkadaşlar tarafından
Anlıyorum...bundan sonra da ezileceksiniz diye bişey yok...bundan sonraki yaşamınızda değer görmek ezilmemek için şimdiden hayatınızı planlayın bi süre ailenizle kalacaksınız öyle görünüyor hedeflerinize ulaşana kadar dayanın sonrası çok güzel olacak buna inanın 😉

ben de aynı durumdayım üniversiteler kapalı ama az kaldı yeni döneme az daha sabret sabır acıdır meyvesi tatlıdır

Keşke dondursanız.Üniversite yaşamı kesinlikle çok şey katıyor insana.

Ben de evlenmek icin bekleyen bir vatandaş olarak çareyi astrolog dinleyerek bilgi almada buldum artik :D mayıstan sonra baya rahatlama olacak diyor salgın hakkinda astrolog beyfendi ne yapalim bekliyoruz

Back
X