ilk okuldaydım ve bir abiye aşıktım mavi gözlü mustafa abi.kalbim güm güm atardı onu görünce.birgün birsürü çocuk toplanıp dere kenarında sohbet ediyoruz.mustafa abim tam karşımda. bende komik bir şey anlatıyorum ben anlatıyorum o gülüyo nasıl mutluyum.sonra nasıl olduysa
burnumdan kocaman bir baloncuk çıktı.:1shok::1shok:
allahım yerin dibine girdim.
ölmek istedim.:roflol:
eve koşup ağladım ve anneme anlatmadım.
hiç unutmuyorum çooook utanç vericiydi.
ya sizin böyle komik hikayeleriniz var mı?:dance:
ilk okuldaydım ve bir abiye aşıktım mavi gözlü mustafa abi.kalbim güm güm atardı onu görünce.birgün birsürü çocuk toplanıp dere kenarında sohbet ediyoruz.mustafa abim tam karşımda. bende komik bir şey anlatıyorum ben anlatıyorum o gülüyo nasıl mutluyum.sonra nasıl olduysa
ehehehheheheheheh ay koptum valla gul gul oldum hala da guluyorum :roflol: :roflol:sırnaşık şey. Sen cok yasa emi.sırnaşık şey
0kula gitmiyorum henüz,4 veya 5 yaşlarındayım ...babannemle köye gitmiştik...babannemin kardeşi de vardı...boş bulundum sanırım...bir ses ve koku yayıldıbi utandım ki sormayın..yıllarca o dayının yanına uğramadım....bi gün duydum ki ölmüş....üzüldüm:çok üzgünüm: ama, inanın sanki yeniden doğdumu hissettim:sm_confused:ama bu düşüncemden de hep utanmışımdır emin olun.
:roflol::roflol: ayy Allah hayrınızı versin.Çok güldüm buna yaaa
ortaokula giderken okul çıkışında herkesin yolda dönüp dönüp bana baktığını farkettim kendi kendime bunlar bana niye bakıyorlar çok güzel olduğum için bekıyorlar diye daha bir havalı havalı yürümeye başladım eve yaklaştığımda arkamdan bir kız arkadaşım seslendi eteğin çantana sıkışmış diye ayyyy ne utanmıştım meğerse herkes dönüp dönüp eteğimin bir kısmı tamamen yukarı çıkmış ona bakıyorlarmış okula giderken birdaha o yollardan geçmedim başka yoldan gittim.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bana en komik gelen, eşimle sözlüyken, bayramdı karşıdan karşıya geçerken ayağım takıldı bende eşimden destek aldım ama pek destek olamadı önce o sıtüstü yere yattı, bende tam üstüne düştüm:roflol: ama ben gülmekten kalkamıyorum ki herkes bize bakıyo bıyık altından gülüyolardı, hiç unutamam..:dance:
en utanç verici unutamadığım ayrı, evimizde bir kaç yıl önce tadilat vardı, çocuklarla beraber tuvalete girdik. tam üstümü düzeltirken ustabaşı kapıyı açmazmı:1shok: ay falan derken, heralde bişey görmemiştir diye teselliyle çıktım tuvaletten, tabi adamla gözgöze bakamadık valla bidaha özür falan diledi ama olan oldu nafile. Allahtan işleri bitmişti o gün son anda yakalandık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?