Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSINKızlar bende yatıyorum,hayırlı gecelerr
Başka bir uykusuz gecede tekrar görüşmek dileğiylee
Hadi Allah'a emanetsiniz![]()
kızlar kaçgündür göbüşümde yanma var bu ne böle yaaawwyine başladı buda ne yaa
Benimdi hiç uykum yoooooooook aslında uykum var ama yatsamda düşünmekten gözüme uyku girmiyor bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ve olmakta istemiyorum 3 yıldır bebek istiyoruz inşallah bu ay hamileyimdir
Benimdi hiç uykum yoooooooook aslında uykum var ama yatsamda düşünmekten gözüme uyku girmiyor bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ve olmakta istemiyorum 3 yıldır bebek istiyoruz inşallah bu ay hamileyimdir
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN
belki midene iyi gelmeyen seyler yiyorsan midende yanma yapiyordur![]()
ayy cnm hadi inşallah.ALlah gönlüne göre wersin..benimde 2 gün sonra adet olmam lazım ama bakalım kısmet işte bu işler
inş.en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına
canim stres yapma herseyin hayirlisi olsunnn ALLAH ISTEYEN HERKEZE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN (AMIN)![]()
yok mide yanması değil bu ki midemde rahtsızlıklar var midenin tam altında göbeğimin üstüne mide olsa hemen anlarım 2 defa endoskopi oldum bilirim midemin ne hissettiğini hemen yani...
Amin.İnşallah rabbim herkese anne olmayı hayırlı kılsın tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bu kizin bir tek sacini begendim![]()
bu kizin bir tek sacini begendim![]()
Amin.İnşallah rabbim herkese anne olmayı hayırlı kılsın tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bugün ne giysemimi izliyonusss:44:
evetttbugün ne giysemimi izliyonusss:44:
2 ay önceki saç modeli,m kullanması çookk zor
bugun bi konu okudum gobek dusmesi falan yazmisti biri o senin konunmuydu yoksa bir doktora git istersen canim:26:
evt cnm..ama ben kısa saçlı kızn saçını beğenmedim yaa
ewet canım benim konumda doktor randavum haftaya ama 1 aydır böle kolonoskopi olcam galiba öle bi konumda var hatta...göbek düşmesi falanda doktorlar anlamıo zaten...