hiç uykum yok

Benimdi hiç uykum yoooooooook aslında uykum var ama yatsamda düşünmekten gözüme uyku girmiyor bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ve olmakta istemiyorum 3 yıldır bebek istiyoruz inşallah bu ay hamileyimdir

Benimdi hiç uykum yoooooooook aslında uykum var ama yatsamda düşünmekten gözüme uyku girmiyor bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım ve olmakta istemiyorum 3 yıldır bebek istiyoruz inşallah bu ay hamileyimdir

ayy cnm hadi inşallah.ALlah gönlüne göre wersin..benimde 2 gün sonra adet olmam lazım ama bakalım kısmet işte bu işler

canim stres yapma herseyin hayirlisi olsunnn ALLAH ISTEYEN HERKEZE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN (AMIN):nazar:

ayy cnm hadi inşallah.ALlah gönlüne göre wersin..benimde 2 gün sonra adet olmam lazım ama bakalım kısmet işte bu işler

inş.en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına

canim stres yapma herseyin hayirlisi olsunnn ALLAH ISTEYEN HERKEZE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN (AMIN):nazar:

Amin.İnşallah rabbim herkese anne olmayı hayırlı kılsın tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

yok mide yanması değil bu ki midemde rahtsızlıklar var midenin tam altında göbeğimin üstüne mide olsa hemen anlarım 2 defa endoskopi oldum bilirim midemin ne hissettiğini hemen yani...

bugun bi konu okudum gobek dusmesi falan yazmisti biri o senin konunmuydu yoksa bir doktora git istersen canim:26:

Back
X