hiç uykum yok

ooff şu anda çok fenayım
sabah 24 saatlik nöbetten çıkmış olmama rağmen gündüz uyumadım
şimdi de uyumak istiyorum resmen gözlerim kapanıyo uyuyamıyorum
fenalık bastı yaa
yataktan kalktım geldim resmen ağlayacm şimdiiii

hoşgeldin cnm...

ooff şu anda çok fenayım
sabah 24 saatlik nöbetten çıkmış olmama rağmen gündüz uyumadım
şimdi de uyumak istiyorum resmen gözlerim kapanıyo uyuyamıyorum
fenalık bastı yaa
yataktan kalktım geldim resmen ağlayacm şimdiiii
niye kiz hasretimize dayanamadin deme:27::27:

yok cnm vardiya değil bizimkisi fulll gece kendi lokantamız var 24 saat açık....ewlendik 1 ay sonra yeni ve boş binadaki dairemizde kalakaldım tek başıma geceleri....bir korktum tek başıma iki korktum baktım korkunun ecele faydası yok amannn dedim başladım sabahlamaya....

iyi sen yine dayanabiliyosun uykusuzluga bi yere kadar ewet.daha sonra bünye dauanamaz yılklır.allah kolyalık versin.şart sabahlamaı ama güvenecegi hiçmi kimse yok dükkanında.!

iyi sen yine dayanabiliyosun uykusuzluga bi yere kadar ewet.daha sonra bünye dauanamaz yılklır.allah kolyalık versin.şart sabahlamaı ama güvenecegi hiçmi kimse yok dükkanında.!

alıştım artık işimede geliyo böleee geceleri bekar hayatı yaşamak akşam 8 de gider sabah 8 de gelir....ilk başlarda çok takmıştım ama alıştım artık...24 saatte uyumasam banamısın demem biara abartıp 3 gün uyumamıştım haaaa denge diyosan benim denge bozulalı çok oldu cnm....hormonlar bozuldu tümör çıktı beynimde 4 ay önce...

alıştım artık işimede geliyo böleee geceleri bekar hayatı yaşamak akşam 8 de gider sabah 8 de gelir....ilk başlarda çok takmıştım ama alıştım artık...24 saatte uyumasam banamısın demem biara abartıp 3 gün uyumamıştım haaaa denge diyosan benim denge bozulalı çok oldu cnm....hormonlar bozuldu tümör çıktı beynimde 4 ay önce...
gecmis olsun canim INSALLAH kötü birsey yoktur ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN (AMIN):nazar:

Back
X