hiç uykum yok

Yeşim cim bence editörlerden konunu taşımalarını rica et çünkü bir derdim var başlığına uygun olmadı:54::54::54:

yesim ne iyi ettinde actigin topigi yeni yeni arkadaslar tanidim :16:
leylam12345 hosgeldinnn :27:

ah canim ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH (AMIN) dikkat et kendinee o esinede soylee iyi baksin sana kalbini kirmasin :57:

2 ay ağladı sadece çocuklar gibi hemde onun annemle arasındaki sorunlar beni bu hale getirdi zaten...bikere bu hastalığın adı stres hastalığı ve çok sinir yapıyor ama herkes biyere kadar idareci oluyor işte :(( buarada canım fena tartıştık ve gitmiyorum yarışmaya lanet olsun diye restimi çektim...

Son düzenleyen: Moderatör:
amaa ben daha msjları bile takip edemiyrumm nasıl değiştrcemki yeniyim yazık banaa:21::))
hadi acidim bu sefer madem yenisin hosgeldin :27:
burasi tam geyik topii olmus :))) bende faydalaniyim bari sabahtan beri falci ariyorum varmi aranizda

ben iyi fal bakarim mesela sen fransadasin 1 cocugun var esinin kuzenin karisi senin esine asikti hatunun uzerine kahve doktun :52:

Anladım yeşimcim ama uyarırlar diye dedim geyik sohbetine taşınsa daha uygun olacaktır:34:
Hadi iyi gecler kk nın güzel kadınları:54:

ankadım cnm nasıl taşınır bilmiyorum nerden yapabilirim bi bakayım..tam bilmiyorum çünkü siteyi.
ii geceler cnm..görüşürüz

2 ay ağladı sadece çocuklar gibi hemde onun annemle arasındaki sorunlar beni bu hale getirdi zaten...bikere bu hastalığın adı stres hastalığı ve çok sinir yapıyor ama herkes biyere kadar idareci oluyor işte :(( buarada canım fena tartıştık ve gitmiyorum yarışmaya lanet olsun diye restimi çektim...

ama esinde bir alem yahu yani gidip kazanirsanda ikiz icin olacak ne boyle cocuk gibi amma buyuttu:47: yaa strestenmi oluyor yaa of korktum simdi bende hep stres icindeyim ya bir doktora gitsem iyi olacak :18:

secret cv- 490 basvuru
karıyer.net400 basvuru
yenıbırıs.cm 300 basvuru nerede bu devlet kafayı ycem:D:D ısden cıkalı 8gun oldu yıllardr calısmıo gbıyım :S

Back
X