hiç uykum yok

ahhh ahhh sorma sorma...varmsın yokmusun seçildim ama eşimin odunluğu yüzünden gitmiycem inat ettim...varmıdır böle koca başlıklı konumda yazdım şimdi bi açtım kanalı karşıma çıktı...şu saatler sırasında karar verdimde gitmemeye...

aa bende aradım çağrıldım ama gitmedim :-))))))))))999

secret cv- 490 basvuru
karıyer.net400 basvuru
yenıbırıs.cm 300 basvuru nerede bu devlet kafayı ycem:D:D ısden cıkalı 8gun oldu yıllardr calısmıo gbıyım :S

internetteki ilanlardan gerçkten bişey çıkıyomu merak ettim bende part-time bisüürü iş başvurusu yaptmdaa hiç bişey çıkmadı..buarada ne iş yapıyosun

internetteki ilanlardan gerçkten bişey çıkıyomu merak ettim bende part-time bisüürü iş başvurusu yaptmdaa hiç bişey çıkmadı..buarada ne iş yapıyosun

sesımı duyan bır ınsan:D ve yesım de:D sıze mucks buradan:D yha ben bılgısayar programcılık ama aradıgım ıs yonetıcı asıstanlıgı hanı programcılıkda yenıyız yanı dıl fazla bılmedıgımız ıcın ucretı az utuolar bende programılıga beyın patlamıycam acıkcası muh olucaqz bakalım:D 2 yıl daha okursak muhuz su 4 yıllık dıplomayı alıyım tum

:53::53::53::53:benim prolaktinim yuksek zatennn sende tuylenmede varmi:53::53::53::53::53:

nasıl yüksek kızz kaç prolaktinin eee bu tümör yükseltiyo bunu kaç çıktıki tüylenmede yok bende ama olabiliyormuş çoğu kişide mesela sürekli idrara çıkıyomusun...başın dönüyo yada sık sık ağrıyomu...yada göğüslerin şişiyomu durup dururken..

sesımı duyan bır ınsan:D ve yesım de:D sıze mucks buradan:D yha ben bılgısayar programcılık ama aradıgım ıs yonetıcı asıstanlıgı hanı programcılıkda yenıyız yanı dıl fazla bılmedıgımız ıcın ucretı az utuolar bende programılıga beyın patlamıycam acıkcası muh olucaqz bakalım:D 2 yıl daha okursak muhuz su 4 yıllık dıplomayı alıyım tum

biz ne oluyoruz aceba iki defa birseyler yazdimmm bir cvb alamadim yani :27:

bende 4 yıllık mezunum ama bak çalışmıyorum :-) alıştım kapılardan tanıdık olmadığı için geri çevrilmeeeyee :-)

diplomanıda al ama bence ingilizceni geliştir zaten programcılk bilgilerin yeternce iyidir buna ek olarak ardıkları ingilizce yada başka bi yabancı dildir ingilizceni geliştrrsen kısa vadede okul bitene kadarda işine çoktan yaramş olur..ben okuyorum hala çalşmadımda hiç bi işte ama az çok istenen şeyleri biliyrz:))

Back
X